Psi Koně
Zpět
MODEROVANÉ FÓRUM > TÉMA
Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 08.01.2012 18:32:10)
V době dnešní krize by člověk ani nevěřil jak se může mít dobře,že najde práci v které se cití dobře,má střechu nadhlavou,jídlo a může chovat co chce,jelikož prostor je mnoho.Když jsem před rokem nevěřila ,že by mě v mém životě plném útrap potkalo takové štěstí ,sdama jsem tomu nevěřila,proč právě mi a ne nikdo jiný.
Práce na farmě-sen každého,kdo miluje zvířata a nechce sedět na zadku někde ve fabrice.
Každý den mě práce bavila a baví na farmě,kde bydlíme v moderním bytě,vyděláváme tis měsíčně a platíme jen dvojku za dřevo a elektriku.OPd jara do podzimu jsmse dřeli jak mezci,přehánění krav,očkování,převážení krav na pastviny,telení,výcvik divokých huculů,stavba býkárny,seč,vyvážení hnojů a rekonstrukce chlíva.Udělali jsme mnoho a proto ted přes zimu kravkravíváme,tedy odpoledne,protože od půli listopaADU,krmíme každé ráno všech
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 08.01.2012 18:39:36)
krav, ovcí,dva plemené býky které se koupili v dubnu, koní no a to malé hospodářství které jsme začali budovat od října,ted i navíc chováme10králíku,chovných, wetnamská prasata, divočáka, 2pávi,divokého kačera,andulky,psa a kočku a navíc do 14 dnů přivezem tažnou kobylku 4 roky,naučenou v tahu,bude sloužit jako učitelka našim plachým huculům,do kočáru,který šéf koupil v září,na zakázku nám ho nrechal dělat v polsku z maraton bryčky a postroje nám ušil Jaroslav Galetka,francouské postroje v barvě černá s tabákovou.S koníky jsme sice cvičili ve staré bričce ,ale po první jízdě v kočáře kočár po 10 km převrátili a rozlámali sedačky a kolo.Tím zaqčalo mé marodění které je už na dobré cestě a já opětr od silvestra mohla opět usednout do sedla
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 08.01.2012 18:49:44)
Jinač s toho mého hřebečka už je statný hřebec ač má v dubnu teprv dva roky,měří už 140 cm,,tělo má po českém teplokrevníku,je to hrozný mazák,jednou za dva měsíce mu dám sedlo na vyjíždku a krásně ho snáší,svezla se na něm už i malá Terezka vnučka mého šéfa ,která má 3 roky,na vyjíždce za mnou báhá jak šílený a přesně před vesnicí ke mě přiběhne abych si ho připla na vodítko,je to hrozný mazák,můžu mu obejmout zád a nedělá nic,nekope nekouše,nechá mě na sobě sedět i na pastvině,ale jen chvilku aby se nestrhl,takže až ho budu za rok obsedat bude bez problémů,jen ve stádě nemůže být s valachy,jdou po něm.Mám rozdělwenou pastvinu a je s druhým hřebcem a poničkou Luckou,která si to tu opravdu užívá.Jelikož když jsme nastupovali bylo 320 ha jenže už přibilo během roka o 180 ha víc,takže pastvi je mnoho a hlavně těch super chutných balíků vojtěžky a senáže :-D
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 08.01.2012 18:59:29)
Takže závěrem těm co už někdy dělali na farmě,at u koní či krav -jste slabé povahy,jelikož jste mi to rozmlouvali,žijem dva km od vesnice,bez pitné vody pouze užitková,pro vodu si jezdíme,cesta k farmě je tankodrom,topíme v kachlových kamnech a krbu,krmíme krávy v půl metrovém bahně jelikož musí to prostě rozorat na jednom místě i když vedle je sucho,v létě chodíme opravovat pastviny-ohradník po strmých kopcích 16 ha.6 úplně sirových koní ve věku 1,3,4,4,5,13 let jsem naučila na ohlávku,na čistinění,obsedla na plno 3 koně,2 naučila do tahu
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 08.01.2012 19:52:05)
Sheril ty ještě žiješ? To ti má někdo závidět? Sorry ale já ne. A co se změnilo, za dobu mé absence zde, v mém životě tady raději psát nebudu, páč by sis sedla na prdel. Možná by bylo lepší založit si osobní deníček a psát to tam, ten ty řeči snese a ještě mu nevadí hrubost ve vyjadřování a neuvěřitelné chyby v pravopisu. Já jsem přející člověk a tak ti strašně moc přeju aby jsi se ten pravopis už naučila:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: klawdie - 09.01.2012 08:01:32)
a já aby jsi neobsedla hříbatasmajlík...si stejně myslím, že si z nás tady musí někdo dělat legraci...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: lafina - 09.01.2012 08:53:08)
Většinou na tahle témata nereaguji, ale tohle musí být sranda. Jednou píše, že bydlí v moderním bytě, o pár řádků, že mají pouze vodu užitkovou a topí v kachlových kamnech...vždycky jsem myslela, že moderní byt znamená útřední topení a tekoucí pitná voda, asi ne :-D
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 09.01.2012 09:02:10)
Mě se taky právě zdá, že jen pojedla vtipné kaše. Včera jsem si četla celou tu diskuzi plus tohle a někde bylo, že váží 55kg pak zase někde, že hodně přibrala, takže je vidět, že se má dobře a do toho, že sedá na sotva dvouletka. Chápu, že se chce někdo svěřit, ale obsah textů je vážně úplný nesmysl a opět je to psáno ve snaze vzbudit v někom závist a přitom pochybuju, že je tady někdo kdo by jí záviděl.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: nemide - 09.01.2012 13:21:54)
Ona nechce vzbudit závist, ale potřebuje na sebe nějak upozornit. Vždyť naposled psala, že má nádor, je to cvok smajlíksmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 09.01.2012 13:58:51)
já nevím ale mě někdy připadne,že ta holka je někde ve cvokárně a že ji občas pustí k PC aby to ze sebe dostala jinak to nevidím.Pokaždé když sem napíše tak vše úplně jinak než před pár měsíci. Opravdu nedávno psala o nádoru o kterém,se tady už ale nezmiňuje a ten přepychový byt a chajda bez vody taky něják nesedí.smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 09.01.2012 14:06:07)
Jo mě docela fascinuje mladý hřebec s poničkou v jedné ohradě. Je to sice každého věc ale pak se tu lidi vztekají nad kříženci a tvorbou bezpapíráků.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: šáruš - 09.01.2012 14:42:23)
člověk čte a nestačí se divit, doteď jsem jenom četla diskuze a pohybovala se v nemoderce. Nicméně jsem se již zaregistrovala a ráda bych pouze podotkla že jsem měla spolužačku podobného myšlení, ta toho tolik nalhala, až se hory zelenaly a bohužel tomu i věřila . Sheril je mi tě líto, mmch co ta schvácená mula /nebo poník/, včera jsem náhodou narazila na pěknou fotečku jak na ní skáčeš dovrchu smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 09.01.2012 15:03:33)
Ta na tohle jsem čekala celej rok!!!! Díky, že jsi mi, Šárko, připoměla, že vlastně u nás na farmě jen sedím na zadku, nic nedělám a všechno se kolem dělá samo. Vážně jsi mně opět pobavila, díky moc, sice se v té změti moc neorientuji, ale to nevadí, podstata je jasná. A co ten tvůj nádor? To už je také vyřešené? Jak psala myslím Thesis, nebude lepší, když si založíš své vlastní stránky, kde si budeš psát deníček? Budou ti tam chodit jen lidi, které to zajímá, a nemusíš poslouchat kritiku těch, co v životě jistě taky něco zažili, ale nepotřebujou se o tom vypisovat na internetu. I když... Tak jen dál rozvíjej diskuzi, ráda si počtu.

PS: Thesis, ty ještě žiješ? Dlouho jsem o tobě neslyšela.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: aaangelika - 09.01.2012 16:02:19)
Popravdě Sheril závidím...tu fantazii, se kterou píše své příspěvky. smajlík Jen určitá fakta jaksi nesedí.. No což, asi měla fantazie zrovna chvilkové zmatení... smajlík

Jinak Sheril, doporučuji http://blog.cz/ Tam ti můžou čitatelé psát i kometáře a diskuzi tak nic nebrání. Jak již někdo psal, více méně se vyhneš negativním kometářům...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 17:45:55)
Moderovaná diskuse - obrázekFarma
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 17:51:11)
Moderovaná diskuse - obrázekbARON V 1 ROCE
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 17:55:13)
Moderovaná diskuse - obrázekSTÁDO
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 17:59:08)
Moderovaná diskuse - obrázekBARON A MAX
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 18:08:41)
Moderovaná diskuse - obrázekBOXY PRO KONĚ
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: jenysimons - 09.01.2012 18:15:49)
naprosto jasná odpověd na všechny reakce......vložit sem "důkazné obrázky"

nemůžu si odpustit, že boxy pro koně jsou naprosto luxusní a zcela bezpečné...:-|smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 18:17:21)
Moderovaná diskuse - obrázektADY JE gASTON OBSEDLÝ DVA MĚSÍCE A UŽ POZOVAL NOVOMANŽELSKÉMU PÁRU,MIMOCHODEM S TÍMHLE JSME SE 3.10.VYSEKALI V KOČÁŘE,NÁDOR MÁM NA HIPOFÍZE A DOKTOŘI MI ŘEKLI ŽE MI HO ZATÍM PONECHAJÍ,PROTOŽE SE NEZVĚTŠUJE A NENÍ ZHOBNÝ,TROMBOSU MÁM VYLÉČENOU,POUZE STÁLE BERU WARFARIN,PRO TY CO NEVĚŘÍ
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: šáruš - 09.01.2012 18:20:22)

sheril napsal(a):
BOXY PRO KONĚ

bych z toho boxu nespala smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: lafina - 09.01.2012 18:25:41)

šáruš napsal(a):
bych z toho boxu nespala smajlík

Nápodobně, do takového "boxu" bych nedala koně ani kdyby mi za to platili smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 18:32:53)
Moderovaná diskuse - obrázekA TO MYSLÍTE ŽE MÁTE LEPŠÍ NEBO CO?ZABEDNĚNÝ.TOHLE JSOU BOXY VE STÁJI 4.5 X 4.5,DÁ SE OTEVŘÍT ŽE MAJÍ CELÝCH 9 METRŮ NA DÉLKU,JENŽE TAM MÁM KONĚ JEN KDYŽ JE OBSEDÁM NEBO JINAK S NIMI PRACUJI A NEBO TED PŘES ZIMU TAM MÁM HŘEBEČKY,JINAK KONĚ CHOVÁME POUZE A JEN PASTEVNĚ
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: šáruš - 09.01.2012 18:39:49)

sheril napsal(a):
A TO MYSLÍTE ŽE MÁTE LEPŠÍ NEBO CO?ZABEDNĚNÝ.TOHLE JSOU BOXY VE STÁJI 4.5 X 4.5,DÁ SE OTEVŘÍT ŽE MAJÍ CELÝCH 9 METRŮ NA DÉLKU,JENŽE TAM MÁM KONĚ JEN KDYŽ JE OBSEDÁM NEBO JINAK S NIMI PRACUJI A NEBO TED PŘES ZIMU TAM MÁM HŘEBEČKY,JINAK KONĚ CHOVÁME POUZE A JEN PASTEVNĚ

zabedněný je určitě lepší, mám 4x12 metrů, původně koje pro asi 15 krav, celý jsme to omlátily deskama aby si kobyla neměla kam strčit při válení nohu, protože kdyby si strčila tak je to průser jak prase, může si ji zlomit smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 18:41:23)
Moderovaná diskuse - obrázeka MĚ BY ZAJÍMALO PROČ TO PLETIVO TAM NENÍ,BYLO TAM KVŮLI OVCÍM,OD OVCÍ SE HNOJE VYVÁŽÍ NA JAŘE,NAŠE BOXY PODLÉHAJÍ NEJPŘÍSNĚJŠÍM PRAVIDLŮM JSME BIO FARMA
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: šáruš - 09.01.2012 18:43:12)

sheril napsal(a):
a MĚ BY ZAJÍMALO PROČ TO PLETIVO TAM NENÍ,BYLO TAM KVŮLI OVCÍM,OD OVCÍ SE HNOJE VYVÁŽÍ NA JAŘE,NAŠE BOXY PODLÉHAJÍ NEJPŘÍSNĚJŠÍM PRAVIDLŮM JSME BIO FARMA

jaké pletivo by tě zajímalo? na vaší farmě?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 18:44:23)
CO SE JIM NELÍBÍ NA BOXECH
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: tammi - 09.01.2012 18:46:27)
co jsi za trotla? jako myslíš, že "tohle" by ti měl někdo závidět? ani nááhodousmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 18:50:57)
A proč by ,,mě,,to měli závidět já v těch boxech nejsem zavřená,není to moje jen poukazuji na to co jsem psal před rokem a nikdo mi nemohl věřit,že by se taková práce našla,pokud to někomu rve vlasy prosim,ale ja poukazuji jaké máme podmínky,je to diskuse o koních,píšu sem už několik let tak proč bych nepokračovala,kdo nechce at se nekouka,
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: rapotacka11 - 09.01.2012 18:54:22)

tammi napsal(a):
co jsi za trotla? jako myslíš, že "tohle" by ti měl někdo závidět? ani nááhodousmajlík

Co se to tu slejzá za bandu jedovatejch zmijí ?! smajlík
smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: achula - 09.01.2012 19:14:48)
Proste jsem pochopila ze to pletivo uz tam neni ale bylo tam pro ovce a kdyz se to fotilo tak tam jeste bylo. Ted jsou tam kone tak tam pletivo neni. Je to tak?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 09.01.2012 19:18:21)
Jedovatý zmije? Proč? Sheril a to na "tohle všechno" jste jen dva? 500 ha, 6 nebo kolik koní, nestíhám to počítat, ovce, krávy... Pokud si vzpomínám, nepsali jsme před rokem, že taková práce neexistuje. Jen že to není "sen", že to je docela drsná realita, na kterou nemá jen tak někdo. Navíc jsi ty včera napsala, že jsme slabý povahy. Ale my tu nevnucujem, jak si bezvadně žijem, a že nám to musí někdo závidět. A co se boxů týče, takovéto boxy jsou dle mého názoru nebezpečné, sama mám jeden box postavený z manipulační ohrady, a je to "jen" na 10 minut krmení koně, na delší dobu, nedejbože na noc, bych tam koně fakt nezavřela. A už vůbec ne, když tam je takováhle oplocenka, to je ještě horší. Takže nevím, jaký oplocení řešíš, máš ho tam na fotkách.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 19:18:59)
Moderovaná diskuse - obrázekněco málo z furmanských závodů naVyškovci-Kikule,kde jsme byli v červnu
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 19:22:51)
Moderovaná diskuse - obrázekkdyž jsme připouštěli shzagyou
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 19:23:50)
ano ,přesně tak
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 09.01.2012 19:28:38)
500 ha to ještě nemáme pár jich chybí,ta oplocenka tam zůstala po ovcích a koníci sio s ní užili tak měsíc do té doby než zbyl čas a odštípala se.Boxy jsou pro koně parádní mají spoustu místa,krmelec na seno a spodní dřevěnou vanu kam propadávají semena která tak koně milují,jinač tu psali tehdy tací co na farmě dělali a odešli z ní těm jsem psala...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 09.01.2012 19:33:08)
320 a 180 je dle mých chabých počtů 500, ale nebazíruju na tom. sami, hm, tak to fakt není sen, ale magořina.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: achula - 09.01.2012 19:40:31)

coudas napsal(a):
320 a 180 je dle mých chabých počtů 500, ale nebazíruju na tom. sami, hm, tak to fakt není sen, ale magořina.

kuk pisnu:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 09.01.2012 19:43:15)
Ja bych tam dala oplocení ještě s menšími oky,kde se nevejde kopyto a až k zemi, měla bych hroznej strach, že těma mřížema mi kůn prostčí nohu ven a blbe si za ní zarve jak ji bude chtít dát zpátky....na tak malým prostoru se koně můžou nudit, až začnou vymejšlet kraviny a nohy strkat kam nemají:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 09.01.2012 19:43:55)
Já na moderku moc nepíšu, ale tohle mi příde, tak vymyšlené, že to až muže být pravda smajlík. No každopádně já bych ti nezáviděla, spíš tě lituju - dělat něco, co ani kouskem není tvé, to by mě vadilo. Jsem spokojená, že mám svoje koně, svoje kozy, králíky v přiměřeném množství, abych to vše stíhala se školou. A kdoví, třeba jednou budu mít také takovou biofarmu a budu zaměstnávat lidi jako jsi ty Sherilsmajlík.

Jinak neměl by se kobylce zavázat ocas při připouštění? Ty boxy se mi také nelíbí - když jsem ještě jezdila v jezdeckém oddíle, tak tam boxy vypadali podobně. Bylo to stáré OMD(odchovna mladého dobytka) a ten majitel to měl přesně takhle. Koně pořád kulhaly, protože po sobě kopaly a většinou koply do železa, naštěstí se žádnému koni nic nestalo a majitel to co nejdřív aspon "oblepil" gumou, aby zaplnil prostor mezi železy...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 09.01.2012 19:51:57)
smajlík
řešit tu nezavázaný ocas je asi banalní, oproti tomu že tam skáče shagya na huculasmajlík
Boxy jsou otřesné, o tom není pochyb. Pro koně nevhodné. I ten krmelec by neměl být nahoře, jelikož koně ze shora při žrádle práší sobě do nozder.
500Ha...tak to není farma...to je trochu šílenostsmajlík Denně nikdo nemá nárok kontroly ohradníků, pastvin a všeho okolo. Asi bych zdechla strachy.
A ještě nám Sheril řekni, že jsi těhotná a bude to všechno. Jelikož na jedné fotce bych to tak i typla.smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 09.01.2012 19:56:53)

reba77 napsal(a):
Já na moderku moc nepíšu, ale tohle mi příde, tak vymyšlené, že to až muže být pravda smajlík. No každopádně já bych ti nezáviděla, spíš tě lituju - dělat něco, co ani kouskem není tvé, to by mě vadilo. Jsem spokojená, že mám svoje koně, svoje kozy, králíky v přiměřeném množství, abych to vše stíhala se školou. A kdoví, třeba jednou budu mít také takovou biofarmu a budu zaměstnávat lidi jako jsi ty Sherilsmajlík.

Jinak neměl by se kobylce zavázat ocas při připouštění? Ty boxy se mi také nelíbí - když jsem ještě jezdila v jezdeckém oddíle, tak tam boxy vypadali podobně. Bylo to stáré OMD(odchovna mladého dobytka) a ten majitel to měl přesně takhle. Koně pořád kulhaly, protože po sobě kopaly a většinou koply do železa, naštěstí se žádnému koni nic nestalo a majitel to co nejdřív aspon "oblepil" gumou, aby zaplnil prostor mezi železy...

Jéé, poprvé čtu, že někdo studuje a zároven má kozy a koně, na králíky se taky chystám, jen nevím jaké plemeno, ale mám tu ještě čínské kačeny :-)

Jinak s tou gumou to není špatný nápad, mě by napadlo jen to pletivo s malými oky,ale celkove mít takový hrazení, tak tam nastrkám telata, to je pro ně jako ulitý:)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 09.01.2012 20:04:49)

sheril napsal(a):
tADY JE gASTON OBSEDLÝ DVA MĚSÍCE A UŽ POZOVAL NOVOMANŽELSKÉMU PÁRU,MIMOCHODEM S TÍMHLE JSME SE 3.10.VYSEKALI V KOČÁŘE,NÁDOR MÁM NA HIPOFÍZE A DOKTOŘI MI ŘEKLI ŽE MI HO ZATÍM PONECHAJÍ,PROTOŽE SE NEZVĚTŠUJE A NENÍ ZHOBNÝ,TROMBOSU MÁM VYLÉČENOU,POUZE STÁLE BERU WARFARIN,PRO TY CO NEVĚŘÍ

Takhle by zvládla zapózovat i moje neobsednutá Lůca....:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 09.01.2012 20:17:13)
Já chovám takovou směsku králíků:-), mám 3 samice hyly(brojlerový králík) a 2 samice kříženky, samce jsem koupila na výstavě - plemeno velký světlý stříbřitý, teď jsem všechny samice po něm zapustila, tak uvidím, co z téhle kombinace bude. Ještě ten chov chci rozšířit. Jinak musím říct, že králíčata mi rostou jak z vody, a mě jako studentce, která má koně se to hodí, když králíky jen prodávám. Přez léto dělám ještě brojlerová kuřata, vykrmím je cca do 4 kil a pak prodávám :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 09.01.2012 20:28:52)

reba77 napsal(a):
Já chovám takovou směsku králíků:-), mám 3 samice hyly(brojlerový králík) a 2 samice kříženky, samce jsem koupila na výstavě - plemeno velký světlý stříbřitý, teď jsem všechny samice po něm zapustila, tak uvidím, co z téhle kombinace bude. Ještě ten chov chci rozšířit. Jinak musím říct, že králíčata mi rostou jak z vody, a mě jako studentce, která má koně se to hodí, když králíky jen prodávám. Přez léto dělám ještě brojlerová kuřata, vykrmím je cca do 4 kil a pak prodávám :-)

Je a vyplatí se to králíky prodávat? Hodne mě od toho odrazovali, že za to se o to starat a krmit to, že to za to nestojí a lidi moc nechtějí platit, i když ja králičí maso miluju a lepší koupit toho králíka, než ty na rychlo vyhnaný kuřatasmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: lucnidvur - 09.01.2012 20:32:37)

sabina napsal(a):
smajlík
řešit tu nezavázaný ocas je asi banalní, oproti tomu že tam skáče shagya na huculasmajlík
Boxy jsou otřesné, o tom není pochyb. Pro koně nevhodné. I ten krmelec by neměl být nahoře, jelikož koně ze shora při žrádle práší sobě do nozder.
500Ha...tak to není farma...to je trochu šílenostsmajlík Denně nikdo nemá nárok kontroly ohradníků, pastvin a všeho okolo. Asi bych zdechla strachy.
A ještě nám Sheril řekni, že jsi těhotná a bude to všechno. Jelikož na jedné fotce bych to tak i typla.smajlík

Takových farem je po republice spousta, firmy nakoupily za hubičku pozemky od PF (většinou někde v podhůří) - tady konkrétně Lukrom?, vykopli tam krávy, ještě to celé nejlíp dát do eka a jen sbírají dotace a ne malé a jsou těžce vysmátí, ani nemusí nic produkovat. Dvojnásob, pokud najdou takové nadšence jako sheril, co se jim o to nějak, ale hlavně o všechno komplet v podstatě za směšný peníz starají. Fandím jim, ale dělat něco takového - ne, děkuji. Je ale dost škoda, že se nesnaží zachovat čistokrevný chov hucula :-( Ale na to by tam musel být asi opravdu zapálený chovatel koní, který ví co a jak a proč. Mimochodem - huculové jsou v GZ, pokud by tam byl kvalitní chov, byly by na něj další dotace než jen na DJ.

A při těch ha se ty ohrady až tak neřeší (nějaká denní kontrola fakt nee) - na druhou stranu je fakt, že čím větší plocha, tím menší snaha někam zdrhat. Za předpokladu, že nemají hlad.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 09.01.2012 20:39:06)
My žádné maso nekupujeme, myslím, že je jedno jestli koupíte králíka vyhnaného na granulích nebo kuře vyhnané na granulích:-|
Já koupím kuřata když mají cca kolem toho kila, a tak měsíc je krmím, pšenicí, ječmenem, nastrouhaná řepa atp.
Králíci se mi vyplatí, protože mám neustálý přístup k jetelině ( od známého ) - stačí když v létě makám a nasuším si, nic za to nechce. Ječmen mi "dá" také známý, který řekne, že mu stačí když mu dám pak pár králíků. Ale pokud bych měla nakupovat seno a obilí, tak na to kašlu, to by se nevyplatilo... Dokud to pujde takhle, tak budu pořád v plusu. Jo a kdyby jste viděli moje vlastnoručně sťuknuté králikárny a ohrádky, tak nebudete věřitsmajlík, ale králíci žijí a nic jim nechybí.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 09.01.2012 20:41:31)
Kam se nakonec vlastně poděla ta !velká! Lucka od Sheril co s ní měla dělat v lese?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 09.01.2012 20:45:52)

reba77 napsal(a):
My žádné maso nekupujeme, myslím, že je jedno jestli koupíte králíka vyhnaného na granulích nebo kuře vyhnané na granulích:-|
Já koupím kuřata když mají cca kolem toho kila, a tak měsíc je krmím, pšenicí, ječmenem, nastrouhaná řepa atp.
Králíci se mi vyplatí, protože mám neustálý přístup k jetelině ( od známého ) - stačí když v létě makám a nasuším si, nic za to nechce. Ječmen mi "dá" také známý, který řekne, že mu stačí když mu dám pak pár králíků. Ale pokud bych měla nakupovat seno a obilí, tak na to kašlu, to by se nevyplatilo... Dokud to pujde takhle, tak budu pořád v plusu. Jo a kdyby jste viděli moje vlastnoručně sťuknuté králikárny a ohrádky, tak nebudete věřitsmajlík, ale králíci žijí a nic jim nechybí.

No, tak ja bych králíka granulema nekrmila, jetelinu máme krásnou, taky v léte suším, máme naštěstí pozemky na sušení svoje, obilí si už kupuju od kamarádky, nebo občas zaveze známej:) Jinak s tou králíkárnou, tu králíkárnu co jsem mela kdysi, ta se rozpadla, tak jsem si ztloukla králíkrárny ze starých skříní z obýváku, nakoupila do nich jestličky a napaječky, jen ty králíci chybí:D ALe přes léto bych chtela udelat z pletiva menší ohrádku, at se samy pasou:)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 09.01.2012 20:45:57)

sccary napsal(a):
Kam se nakonec vlastně poděla ta !velká! Lucka od Sheril co s ní měla dělat v lese?

omlouvám se,nakonec jsem dočetla v min.diskuzi že s nimi nakonec nejela...:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 09.01.2012 20:55:54)
Coudas ještě žiju, jen za poslední rok jsem měla takové změny v životě, že jsem i zapomněla na Faunu. Sotva sem vlezu a tu takové vtipy smajlík.

Sheril ty jseš fakt perla:-). Jelikož jsem se chvíli zabývala dotacemi a nakoukla do toho úplně lehce tak se fakt musím smát. Navykládáš tady bláboly a pak jen přesvědčuješ lidi, že je to pravda. Luxusního tam není nic, max život majitele. Nikdo ti nemá co závidět, málokdo by tam šel za 25K i na jednoho když by se měl starat o celou farmu sám, to ti možná jednou dojde až tě vlastní zdraví doběhne respektive opustí. Je fajn, že tě to baví ale pokud je to vůbec pravda tak bych řekla, že si žiješ na růžovém obláčku tak bacha ať neslítneš moc brzy. Já bych do toho nešla ani omylem, naštěstí ani nemusím. Je vidět na jaké jsi úrovni myšlením... tebe příjde možná maximálně frajerské a záviděníhodné, že kobylu připouštíte Arabem, ale ono to není ani jedno, je to obyčejný hnus. Výroba křížence, který kdoví jaký bude. A jestli na té fotce jseš ty tak by mě zajímalo kolik vážíš nyní, že si dovoluješ lozit na sotva dvouletka. Čím si to před sebou obhajuješ že mu lezeš na hřbet?? Tím, že "vypadá" dospěle ? Co ti ten kůň provedl, že ho prudíš zbytečnostma a ještě mu na záda dáváš děcko, což je dost nezodpovědné mimochodem. Uvědom si, že tady frajerka nejsi a těžko ti to někdo bude závidět. Jen se tady ponižuješ a myslím docela zbytečně. Jestli si žiješ svůj sen tak si ho žij a svěř se svým kamarádům osobně a ne tady, protože nemůžeš čekat, že ti ty kecy někdo bude žrát, brát vážně a ještě ti fandit v tom co děláš s koňmi ( a dle mě špatně ). Vůbec se nedivím i ostřejším reakcím, protože ty si o to doslova říkáš.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: tajemnadanny - 09.01.2012 20:57:10)
Kurnik to je počteníčko...

Ale nevím zda mám mám se chechtat nebo bulet...

Sheril? Máte tam teďka sníh?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 09.01.2012 21:08:00)
:-) přeji Vám hodně štěstí v chovu králíků, zas taková dřina to není... a zrušit je můžete vždycky
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: skippy - 09.01.2012 21:29:17)
Teda!!! Scheril, dobrá a osvědčená. Tady to bylo za poslední dny jak po vychcípání, ale koukám, že stačí, aby se objevila tahle figurka a hned to tu žije. Dokonce i bývalí pravidelní přispivatelé se se objevili. Scheril, jak to děláš?!!!smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: canis lupus - 09.01.2012 23:28:22)
Jo, tak to jsem se zase pobavila. Jestli Ti to Sheril stačí, pokračuj, proč ne. Žijete tam s přítelem, tudíž samota nehrozí, pro pitnou vodu to je jen x km, máte na čem jezdit, oheň v kamnech Vám zřejmě někdo udržuje, když běháte po těch krásně velkých pozemcích. Prostě idyla. Pokud se nenaučíš napsat aspoň 70% vět v textu gramaticky a pravopisně správně, jinou práci stejně budeš shánět jen těžko.
Jenže. Taky jsem pracovala na farmě, i když byla menší a zaměřená na dostihové koně. Ze začátku to byla paráda, krásné prostředí, měla jsem tam i své koně, vstřícní lidé, dobrý plat. Bydlení bylo tak luxusní jako to Vaše. Nejdřív mi to nevadilo, ale bylo 2 km od farmy a při zimních cestách ke koním oheň vždycky vyhasl, a návrat do studeného domu nebyl nic moc. Pravda, voda tam tekla, pokud zrovna nezamrzla. Ale přes léto to byla paráda. Dokud se majitelé nezačali rozvádět. Jako jediný svědek jsem byla několikrát na policii, viděla jsem nepříjemné hádky, které mi připomněly moje vlastní dětství. A kromě toho jsem začala mít i jiné zájmy než koně, ale věnovala jsem se jim jen okrajově, protože u koní je třeba být každý den dvakrát. Tudíž jsem se, já měkká povaha, vrátila do města, abych mohla studovat vš a žít o něco líp. Koně mám na předměstí.
Jednou budeš chtít dítě a sociálce se asi to luxusní bydlení moc líbit nebude. Tak na to mysli už teď. Ať se daří.
:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sally - 10.01.2012 00:32:10)
"vyděláváme tis měsíčně a platíme jen dvojku za dřevo a elektriku"
Šlo by tohle víc přeložit do češtiny? Jako že pracujete každý za tisícovku měsíčně?smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 10.01.2012 00:46:22)

sally napsal(a):
"vyděláváme tis měsíčně a platíme jen dvojku za dřevo a elektriku"
Šlo by tohle víc přeložit do češtiny? Jako že pracujete každý za tisícovku měsíčně?smajlík

myslím že psala že mají 25tis. každý...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 10.01.2012 08:32:42)
To bylo tuším dohromady
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 10.01.2012 10:35:21)
Thesis: změny jo? Něco jsem zaznamenávala ještě na facebooku, tak doufám že vše k lepšímu, jasně že to nebudem rozebírat tady, každopádně snad je fajn. A když si z toho měla Sheril sednout na zadek.... :o) tak to musí být bomba :o))

Jinak já nemám potřebu Sheril kritizovat. Že se ozvali i staří přispivatelé... a k čemu tady na ifauně mám přispívat... koním nerozumím, kolikrát se tady lidi ptaj na věci, který by měli vědět dávno předtím, než si koně koupí a ne to řešit až za pochodu, a věčné dohadování, v kolika koně obsedat, jestli kovat, nebo nekovat, jeslti mít koně venku nebo v boxe, k tomu prostě nemám co říct, mám svůj názor, nepotřebuju se prezentovat, přes hubu jsem dostala hned na začátku, když jsem koňskou diskuzi objevila, a došla jsem k závěru, že mi bude lépe samotné s byť pro ostatní zaverženíhodnými názory, než se věčně snažit najít nějakou spřízněnou duši, která řekne jo, tak by to třeba mohlo bejt. A najít zde radu? Nepotřebuji radu od člověka, který se prezentuje stylem jen já to dělám dobře, a když to děláte jinak, tak jste.... Takže takhle k přispívání. Sheril se splnil její sen, jí to jako sen připadá, proč ne, každej jsme nějakej. Mně se taky splnil sen, dělám vytoužené zemědělství, u toho můžu mít koní pomalu kolik chci, umím jezdit traktorem (udělala jsem si řidičák cha chááá) mám úžasnýho manžela, který mně respektuje, bezvadnou dcerku, která měla bejt kluk (jako já), a spokojenej život. Pro jiný je to jen ubohá práce, jsem trapná matka v holinách, a mám hnusný koně, o které se neumím starat. Prostě lidi maj různé pohledy, každej má jiný požadavky na život. Z mého pohledu chyba Sheril je, že se takto potřebuje prezentovat - koukejte jak žiju a záviďte, protože vy to nemáte, a mně se sen splnil. Zažila jsem v životě už dost scén s lidmi, kteří se mi snažili vnutit svůj styl života a starosti o koně, takže mně takovéto "počteníčko" docela dost irituje a vrací ve vzpomínkách do dob dosti strastiplných. Ale je to stále jen o tom, že jak si to člověk udělá, a co si pustí k tělu je jen jeho věc. Mně trvalo dost dlouho, než jsem se naučila určité věci ignorovat, ale stále jsem se nepoučila. Sheril zjevně taky ne. Holt jí to asi baví, když jí lidi nadávaj, nebo nevím, proč to dělá. A dohady za kolik dělá, kde bydlí, že koně obsedá ve dvou letech, připouští hucula shagyou a tak - kdyby držela zobák, tak po ní ani pes neštěkne a nikdo neví, co dělá, tak ať si to dělá, ale zřejmě čeká, že jí všichni pochválí a budou závidět. Ale ono opravdu není co. Taky bych někdy ráda slyšela pochvalu, taky by mi někdy mohl někdo poplácat po zádech a říct dobrý, sice to ještě není ono, ale snaž se. Ale tohle na internetu určitě nenajdu, ani nehledám. Chci jen říct, že v určitým směru Sheril chápu.

Sheril, rok na farmě nic neukazuje. Teď je to sranda, "placená dovolená" pro člověka, kterýho to baví. Za dva tři roky, možná dýl, tě to možná přestane bavit,protože zjistíš, že se při 500 ha ve dvojku z farmy nemůžeš hnout, nemůžeš na výlet, nemůžeš dělat, co tě baví (mimo jiné), o dovolené, kde si sedneš na zadek a nemusíš nic si můžeš jen nechat zdát. A co teprve, kdyby mělo přijít dítě, to ten tvůj přítel bude dělat všechno sám? Chudák, je mi ho líto. A ten pakatel, co dostáváte, protože majitel bere těžký dotace, pokud jste teda ekofarma, ti za pár let přijde jako výsměch, on si sedí na zadku a vy dřete. Ale to je dnešní byznys, tak to holt chodí. Takže jen ještě poznámka - nesnaž se nás tady přesvědčit, že ti máme závidět, nebo že jsi nás "převezla", možná ti to nějaká 15ti letá holčička se stejným snem bude závidět. Ale ti, co realitu znají, si jen můžou kopnout. Možná by pro tebe bylo i dobrý, když teď přes zimu "jen" krmíte, navštívit kurz češtiny, nebo si koupit pravidla českého pravopisu a trochu si v nich počíst, možná by jsi tady trochu stoupla na hodnotě. I když kdo ví.

Mamka si má jít hát, takže sorráč za výstup, ale nedalo mi to. Hezkej den.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 11.01.2012 17:06:51)
Moderovaná diskuse - obrázekTak k pastvinám,je to zhruba po těch 500 ha,hlavníé pastvina kde krávy a koně zimují je na proti Farmě,je tady fotka,ta má 13 ha,silné kůli se 3 dráty,pod proudem,pak jsou pastviny u Nádrže,tam pasu v létě jen koně s jednoduchým ohradníkem a pastviny za Farmou,který mají 26 ha,rozdělené na dvě ohrady z jednoho ohradníku,tam jsou krácvy jen přes léto a část,letos tam byli jen ty co se měli telit,ohradník-přístroj má zpátečku,která ukazu napětí které se vrací zpět do přístroje,pokud je roztržený,hlásí poplach a zobrazuje se na zpátečce 0.0,k ohradníku je dálkový ovladač,kterým si vypnu ohradník i na pastvině,oprava ohradníku mi vždy trvala tak půl až 1 hodinu,jdu po proudu,a vždy roztrhali ohradník danci,to se stávalo tak zhruba každý druhý až třetzí den,jenže pak už člověk ví kam má jít,protože to protrhají vždy na stejném místě,od lesa.Další pastviny jsou na Bošáčkách a Škrátové,přímo naq hranici sxe slovenskem v nadmořské výšce 800 m.n.m,tam tráví zbytek stáda od května do října,na dvě stáda,tam nevím kolik je ha,jelikož hjsem tam byla pouze na opravy ohradníků,které jsou stejné jako hlavní pastvina a fungujjí i na zpáteční proud a na nakládaní dobytka,jinak si je tam chodí kontrolovat každý den manželka šéfa jelikož mají srub přímo pod pastvinami,zbytek ha jsou louky kde se seče,tráva 2 ročně a vojtěžka 3 x.SW připouštěním koní:chceme kioně do kočáru,lehčí koníky,koupit takové koně nemůže jelikož je Eko Farma,ani moje nemůžou být na Farmu přihlášení a ani chladaska kterou zítra přivezem,ta bude jeho syna.Huculů tu máme spoutu a bez využití a je na majiteli čim se rozhodne připustit.A ke králím atd.Půl kálíků je našich,méme dvě chovné Beranky,jinak křížence,méme i pávy ty a divokého Kačera které jsme si přivezli z Libercké zoo,krmení pro zvířata i pro koně máme zcela zdarma,neplatíme za ně nic,máme telecí maso,bude i vepřové,máme i slivovici a služební auto a za to bvše nedáme ani korunu na víc,plat máme stálý každý měsíc ač tež v zimě děláme 2 hodiny,tak nám běží stejné peníze.dřív jsem zvládala mít rančík a choidit do práce i na dvanácky a přítel dělal 18 let zemědělství takže pro nás to nikdy nebude moc a volno?Stačí říct šéfovi že jedem pryč a vezme to za nás,jen né v době seče to dělaj do půlnoci.A výlety?Ty jezdíme s šéfem,vzal nás do zoo Lešná,za Furmanské závody,do Napajedel,všude kde jsou koně.Je to nejlepší šéf a neměnila bych.Jo a k tomu přich,jak jsem již psala v nemoderce přibrakla jsem a dost a těhotná nejsem to bych ani nechtěla
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 11.01.2012 17:09:32)
ne byl jen jednou a poprašek
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 11.01.2012 17:24:14)
Moderovaná diskuse - obrázekKaždopádně koně neobsedám ve dvou letech seddnout si na koně není obsedání,nechzci aby to pro něj byl šok jako pro kobyli,které nechali na sebe sednout 5 x a pak měli trauma z jezdce,jelikož si žili poklidu bez lidí několik let.O to to bude pro něj za rok snažší,bude se akorát učit na otěže,protože bBaron je zrovna jediný co neumí na otěžích jelikož jsem na svoje koně neměla celý rok čas,Ostatní koně cvičím v pracovní době když je na to čas,všichni to zvládají na jedničku i o půl roku mladší hřebeček který chodí na dvou otěžích připlých na ohlávce.A s tím ohněm jak již jsem psala pracujem tam co i bydlíme takže nikdy nebyl problém s vyhaslími kamny,jelikož v létě netopíme a přes zimu,tam každou hodku přihodíme, viz foto:farma je v tom dolíku a okolo pastviny a k váze 65 kilo
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 11.01.2012 18:04:16)
Moderovaná diskuse - obrázek:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: janahol - 11.01.2012 18:36:39)
Nechci bejt rejpal, ale proč má ten koník na fotce tak strašně volnej zadní podbřišák smajlík vždyť je to tak akorát, aby si do něj háknul zadní nohu a něco hodně vošklivýho si udělal !!!:-(
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 11.01.2012 19:06:15)
Dobře, Sheril, tak je to geniální, a ty jsi nejlepší a my jsme všichni setřeli. Budeš nás tady ještě dál krmit tvým snem, abysme my ostatní seděli na zadku s otevřenou pusou? Jenže co se mně týče, já nebudu. Znám realitu, a... navíc, trošičku meleš, ne? Ptala jsem se, jeslti tam děláte sami. Ale ne, je vás tam více, máte za sebe záskok. A to je trochu rozdíl. Takže klidně piš dál, ake ono opravdu není, co závidět.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 11.01.2012 19:27:06)
Tak pohádka je zamnou můžu jít spinkat :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 11.01.2012 19:37:54)
Tohle je fakt super na tu zimní nudu. :-)Takovej šéf to je teda něco. :-)Už ho vidím jak vyleze ze svého srubu dá si gumáky veme vidle a jde za někoho dělat práci.....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 11.01.2012 19:47:23)

janahol napsal(a):
Nechci bejt rejpal, ale proč má ten koník na fotce tak strašně volnej zadní podbřišák smajlík vždyť je to tak akorát, aby si do něj háknul zadní nohu a něco hodně vošklivýho si udělal !!!:-(

A ta strašlivá páka smajlík to musí být hodně dopředný kůň (i když na to na té fotce moc nevypadá)smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: kessi - 11.01.2012 20:39:15)

coudas napsal(a):
Dobře, Sheril, tak je to geniální, a ty jsi nejlepší a my jsme všichni setřeli. Budeš nás tady ještě dál krmit tvým snem, abysme my ostatní seděli na zadku s otevřenou pusou? Jenže co se mně týče, já nebudu. Znám realitu, a... navíc, trošičku meleš, ne? Ptala jsem se, jeslti tam děláte sami. Ale ne, je vás tam více, máte za sebe záskok. A to je trochu rozdíl. Takže klidně piš dál, ake ono opravdu není, co závidět.

ahojky, koukám , že to tu zase Sheril oživila :-))
podle mého názoru si majitel oné farmy nemohl vybrat lépe, páreček pitomců za pár babek ,akorát chudáci ta zvířata. A ty keci o dotacích a koních to je fakt bomba, mám tu známého co ma x ha dokonce certifikát eko a koně kupuje normálně, jako dlouho jsem se takhle nepobavila.
smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 11.01.2012 20:39:31)

sisi58 napsal(a):
A ta strašlivá páka smajlík to musí být hodně dopředný kůň (i když na to na té fotce moc nevypadá)smajlík

Mě hrozně dere to sedlo, uplně se mi ježí chlupy na zádech, proč takovou pakárnu, co ani není sedlo, jen nějaká napodobenina dávají koni na hřbet?? Páka mi nevadí pokud s ní umí zacházet, ale než se kůn naučí perfektně na stihle tak mu v hubě nemá co dělatsmajlíksmajlíksmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: canis lupus - 11.01.2012 20:48:42)
Jo, trochu to připomíná tu písničku Když jsem já sloužil to první léto, vysloužil jsem si ... atd.:-))
Co má kůň na zádech, je jedno, pokud ho to neotlačí. Co má v hubě, je taky jedno, pokud má jezdec jemnou ruku a nezávislý sed. Ovšem ten zadní podbřišník je tam skutečně nejen nanic, ale i nebezpečný.smajlíksmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 11.01.2012 20:59:10)

canis lupus napsal(a):
Jo, trochu to připomíná tu písničku Když jsem já sloužil to první léto, vysloužil jsem si ... atd.:-))
Co má kůň na zádech, je jedno, pokud ho to neotlačí. Co má v hubě, je taky jedno, pokud má jezdec jemnou ruku a nezávislý sed. Ovšem ten zadní podbřišník je tam skutečně nejen nanic, ale i nebezpečný.smajlíksmajlík

Celý sedlo bych vyhodila do popelnice, zrovna takový sedlo způsobilo to, že z něho vylezl ven hřebík a to z tý strany kde dolehalo na hřbetsmajlík když si chci vozit prdel, tak taky volím bezpečno pro koně:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 11.01.2012 21:23:38)
Tak by mě zajímalo co by ten super šéf,řekl na tu "reklamu" tady ...smajlík:-))
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: rapotacka11 - 11.01.2012 22:15:33)
Omlouvám se zmijím .
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 11.01.2012 22:30:51)

rapotacka11 napsal(a):
Omlouvám se zmijím .

Za co ? Už tě taky pobavily pohádky?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: klawdie - 11.01.2012 22:43:05)

sheril napsal(a):
Každopádně koně neobsedám ve dvou letech seddnout si na koně není obsedání,nechzci aby to pro něj byl šok jako pro kobyli,které nechali na sebe sednout 5 x a pak měli trauma z jezdce,jelikož si žili poklidu bez lidí několik let.O to to bude pro něj za rok snažší,bude se akorát učit na otěže,protože bBaron je zrovna jediný co neumí na otěžích jelikož jsem na svoje koně neměla celý rok čas,Ostatní koně cvičím v pracovní době když je na to čas,všichni to zvládají na jedničku i o půl roku mladší hřebeček který chodí na dvou otěžích připlých na ohlávce.A s tím ohněm jak již jsem psala pracujem tam co i bydlíme takže nikdy nebyl problém s vyhaslími kamny,jelikož v létě netopíme a přes zimu,tam každou hodku přihodíme, viz foto:farma je v tom dolíku a okolo pastviny a k váze 65 kilo

Tak tu pohádku o tom obsedání bych si dala zítra...smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: rapotacka11 - 11.01.2012 22:52:43)

rapotacka11 napsal(a):
Co se to tu slejzá za bandu jedovatejch zmijí ?! smajlík
smajlík

- omlouvám se zmijím . . . .
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: ghajariy - 11.01.2012 23:09:14)
Zoo Lešná, Napajedla, blízko SK hranice... I ten obrázek koně na zdi se mi zdá povědomý... Kde to je? Rozhodně Zlínsko. Jen ti huculové mi tu nesedí... A pouštěli shagya arabem, na zlínsku jsou licentovaní hřebci jen dva a to Tlumačovští a ti jsou letos už světlejší než ten na fotce. Tak že by nějaký shagya bez licence co pouští na černo? Jako členovi svazu chovatelů sh.a. mi asi něco uniklo. Prosím o uvedení jména hřebce, pokud má licenci, omlouvám se.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 12.01.2012 09:49:23)

sheril napsal(a):
Každopádně koně neobsedám ve dvou letech seddnout si na koně není obsedání,nechzci aby to pro něj byl šok jako pro kobyli,které nechali na sebe sednout 5 x a pak měli trauma z jezdce,jelikož si žili poklidu bez lidí několik let.O to to bude pro něj za rok snažší,bude se akorát učit na otěže,protože bBaron je zrovna jediný co neumí na otěžích jelikož jsem na svoje koně neměla celý rok čas,Ostatní koně cvičím v pracovní době když je na to čas,všichni to zvládají na jedničku i o půl roku mladší hřebeček který chodí na dvou otěžích připlých na ohlávce.A s tím ohněm jak již jsem psala pracujem tam co i bydlíme takže nikdy nebyl problém s vyhaslími kamny,jelikož v létě netopíme a přes zimu,tam každou hodku přihodíme, viz foto:farma je v tom dolíku a okolo pastviny a k váze 65 kilo

No, taky mám sice asi trochu jinou představu o pojmu obsedání než profesionální koňáci, ale sednutí je i pro mně obsedání, je to jedna z fází pro mně celého dlouhého procesu obsedání, kdy sednutí na koně je už někde spíše ke konci fáze, to ovšem neznamená, že když na koně už sednu, že je obsednutý, ale tak ty to jistě znáš daleko líp, protože jsi obsedla o 3 koně více než já. No, takže nám tady teď sáhodlouze zmatečně popíšeš, jak ty obsedáš koně? Jejda, možná Klawdiina vysněná dnešní pohádka... smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 12.01.2012 18:21:44)
protože to bylo nasazené pouze na focení,musela jsem přidělat dírky,jelikož výrobce vyrobí sedlo na poníky,ale zadfní podbřišník dodá ve vel.hucula
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 12.01.2012 18:23:46)
Na Farmě v Losoch děláme sami,a že manželka šéfa chodí kontrolovat krávy které má nad srubem kde bydlí je práce na půl hodky,
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 12.01.2012 18:25:48)
Tak to máte asi moc povrchní šéfi,ten náš tedy nemusí brát vidle,protože tu máme na to traktory,
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 12.01.2012 18:28:50)
Ano to je páka co patří k uzdečce,kterou jak většina lidí co zná Lucku není potřeba protože chodí bez udidla,focení je focení a když párkrát šla s pákou tak na přikládaní otěží,kun nemá páku že jde dopředu asi jezdíte anglii,ale neznáte western,neznáte přikládání otěží
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 12.01.2012 18:56:21)
Moderovaná diskuse - obrázekNevím jak ti ten kun na zdi může být povědomí,když jsem ho namalovala v červnu a vím kdo u nás byj je to kraj zlínský,okr.Uherské hradiště,ale jsme u hranic u slovenska,huculů máme 7,1 poníka a odedneška noričku,hřebce jsme měli z Veselý asi Moravského nebo tak,nelicencovaný,papíry má v řízení ,ale to je nám jedno,protože mi dál hříbata prodávat nebudem máme je pro svou potřebu,křížení hucul a schagya-je koník,tvrdý,vytrvalý na delší noze,přesně takový,který nám pak budou za 3 roky tahat kočár.A jste úplný blbky když jste jen pro extra sedla,když sedlo je pro 4 letou holčičku na povožení,Lucce sedí přesně,koupili jsme ho u Pirucha v horním Němčí,s možností ho vrátit,nebylo třeba.Mi konkrátně máme 2 anglická,1 staré dostihové pouze pro naučení koně na sedlo a dvě western,jedno pro děti a jedno Wajoning,píšu jak se to čte,to konkrétně jedna slečna ze zlínska ukradla,potého prodala a v loni dubnu jsme ho náhodou našli v inzerci a i s policií si pro něj došli.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 12.01.2012 18:58:31)

sheril napsal(a):
Tak to máte asi moc povrchní šéfi,ten náš tedy nemusí brát vidle,protože tu máme na to traktory,

Tak o to tady snad vůbec nejde ne? A tím že jsi ji vyfotila s pákou jsi chtěla docílit čeho? Jako že budeme obdivovat jakého máš westerňáka? A na přikládání otěží jako můžeš jezdit pouze s pákou?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 12.01.2012 19:00:51)
Jinač já si z Vás nic nedělám,připadáte mi velice namyšlené rok od roku více,nevím proč bych si měla vymýšlet,ale ráda se vzpovídám tak což.tak se rozežírejte dál,asi Vám to dělá dobře,našla jsem tu pár přátel a dávat sem příspěvky proč bych nemohla sem snad koně patří at čistokrevný či křížený ale jsou to koně a pokud je mátze rádi.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 12.01.2012 19:02:54)
Jo koně tady máme rádi všeci,ale tebe a tvoje názory co je pro ně dobré už méně ....:-(
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: remonek - 12.01.2012 19:03:52)
Lidi nechci se tady nikoho zastávat ani odsuzovat, ale to, že tady někoho zhvízdáte za to, že vyfotil koně s pákou v hubě mi přijde trošku padlé na hlavu a vypadá to, že se tady chcete spíš hádat a rejpat....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 12.01.2012 19:28:00)

remonek napsal(a):
Lidi nechci se tady nikoho zastávat ani odsuzovat, ale to, že tady někoho zhvízdáte za to, že vyfotil koně s pákou v hubě mi přijde trošku padlé na hlavu a vypadá to, že se tady chcete spíš hádat a rejpat....

Tahle slečna jakoby si o to přímo říkala. Najděte si její staré příspěvky a uvidíte. Možná by si měla promluvit s nějakým odborníkem,ne na koně,ale na lidi.:-|
A co se týká té zmiňované fotky koníka,western.postrojeného. Vypadá to jako že si děcka hrají na kowboje. Slečna je už plnoletá a neustále inzeruje své zkušenosti s koňmi,tedy musela počítat, že touhle fotkou někoho nadzvedne. Proč to dělá?smajlík
Mohu ji politovat,ale kolem sebe bych ji nechtěla,musí to být nervydrásající :o(
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 12.01.2012 19:38:57)
Sheril tobě ještě nedošlo, že tady nikdo z nás neví nic jak o koních tak o zemědědělství, všichni děláme práci kterou nenávidíme za 5K měsíčně a nemáme co lepšího na práci než sedět na netu a rýpat do tebe? :-) Samozřejmě, že ty všechno děláš správně a tu chlaďasku připusťte klidně achalem jak je to jenom pro vaši potřebu. Sheril já tě potkat tak ti za takové kecy asi rovnou lisknu a jdu dál, s tím připouštěním jsi vážně spadla z višně. U toho hřebce je úplně fuk zda se mu papíry vyřizují, byla to prachsprostá černá plemenitba a ty to tady naprosto trapně obhajuješ. Nerozumím tomu proč se chceš vždy vypovídat tady, kde se ti většina lidí směje. Připadá mi, že u tebe něco není v pořádku, postrádáš logiku a to nemluvím o dalších věcech. Já být majitelem té farmy tak tě vážně vyliskám za minimálně to, že jsi ho prakticky práskla v černé plemenitbě. Jak to tak bývá ono se to k němu stejně donese. Díky tomu co jsi tady o něm napsala, dala fotky z připouštění jsi veřejně vykřičela, že načerno připouští. Je tady uvedeno kde se farma nachází atd, fakt jen stačí telefon nebo mail, napsat odkaz na tuto diskuzi a má minimálně slušný průser a kontrolu na krku. A proč? Jen proto, že ty jsi nejspíš měla potřebu frajeřit, že vám huculy obskočil arab. Jednak na tom nic frajerského není a jednak z toho může mít majitel pěkně zavařeno. Jen tak dál Sheril, klidně se tady svěřuj ale vážně sis měla něco vzít z toho jak jsem ti radila aby sis pořídila deníček smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 12.01.2012 19:55:07)

sccary napsal(a):
Tak o to tady snad vůbec nejde ne? A tím že jsi ji vyfotila s pákou jsi chtěla docílit čeho? Jako že budeme obdivovat jakého máš westerňáka? A na přikládání otěží jako můžeš jezdit pouze s pákou?

Tak to abych se potom bála vyfotit svýho koně s pákou, aby mě někdo neosočoval za to, že mám koně do westernusmajlík

Lidi, chápu že Sheril perlí jednu perlu za druhou,ale co je moc to je moc, všechno má své meze!!!
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 12.01.2012 19:52:22)

sccary napsal(a):

Tak to abych se potom bála vyfotit svýho koně s pákou, aby mě někdo neosočoval za to, že mám koně do westernusmajlík

Lidi, chápu vaše reakce na Sheril, když perlí jednu perlu za druhou, pár diskuzí jsem si projela, ale co je moc to je moc!!!
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 12.01.2012 19:53:42)

sccary napsal(a):

Lidi, chápu vaše reakce na Sheril, když perlí jednu perlu za druhou, pár diskuzí jsem si projela, ale co je moc to je moc, snad už se v tom tak nevyžíváte :-(
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 12.01.2012 19:56:38)
Omlouvá se za tolik reakcí, zasekl se mi net nebo co, až jsem to musela psát několikrát, ale v tomhle jsem si Sheril musela zastat:-))
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 12.01.2012 20:06:17)
Tak když sem strčí takovou fotku? A pak napíše,že to bylo jen na focení? tak prostě píšu svůj názor. Tou fotkou evidentně chtěla ukázat jakého má westerňáka,ale tím že dá koni do huby páku z něj koně do westernu nedělá ne?
Já proti westernu nemám vůbec nic a proti páce taky ne,pokud s ní člověk umí zacházet.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 12.01.2012 20:11:20)
Máš ale pravdu toto je banalita proti tomu ostatnímu co tady ze sebe sype. :-)
tak se omluvuju za rejpalství.......
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: iveth - 12.01.2012 20:15:39)
To je pravda, ale musíme mít taky rozum:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 12.01.2012 20:17:23)

iveth napsal(a):
To je pravda, ale musíme mít taky rozum:-)

no to je fakt aspoň někdo ..... i když z tohoto by člověk zblbnul lehko ...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: klawdie - 12.01.2012 20:31:54)
šárka už nás zasypávala i lepšíma fotkama než je ta ponice s pákou, spíš mě udivuje, že tu páku či sedlo nemá obráceně...

Omlouvám se za ironii...ale tohle už vážně nejde normálně komentovat...:)))

Každopádně nás probrala ze spánku, že šípkové růženky...:D
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 12.01.2012 20:44:56)

sheril napsal(a):
Na Farmě v Losoch děláme sami,a že manželka šéfa chodí kontrolovat krávy které má nad srubem kde bydlí je práce na půl hodky,

Promiň, ale napsala jsi, že když chceš volno, stačí se zmínit a šéf jde pracovat za vás. A že sena dělají do půlnoci - dělají, tvůj přítel se na sena naklonuje? Promiň, ale nesnáším, když si někdo vymejšlí. A prosím tě proč jsme zas najednou blbky? Protože se nám nelíbí to či ono? A jak psala Thesis, měla bys si dávat trošku pozor na to, co pouštíš do světa, z vlastní zkušenosti vím, že i blbosti se umí jistí lidé chytit, a udělají problémy ze zdánlivé banality. To pak šéfové pěněj.... A černá plemenitba už bych řekla taková banalita není, zvláště pak když někdo dělá něco na dotace, nebo se pletu... A že je máte pro sebe... jeeee takovejch tu bylo "dyť já chci koníška jenom pro sebe" a pak je inzerce plná nepoužitelných a nechtěných koní, kteří akorát snižují cenu kvalitních a záměrně šlechtěných koní. No, tož zas zaperli, Sheril, jo jo zas jsme se rozjeli. Nuda dlouhých zimních večerů zažehnána. smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: memmory - 12.01.2012 20:53:06)
takhle jsem se zase dlouho nepobavila smajlíksmajlíksmajlíksmajlík SHERIL zase zabíjí smajlíksmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: šáruš - 12.01.2012 20:56:32)

remonek napsal(a):

no mě stačila fotky schvácené muly jak s ní skáče na zídku a obrázek jsem si udělala smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: ghajariy - 12.01.2012 22:09:13)
Licence se hřebci nevyřizuje. Ve vyřizování ji mají jen 2 hřebci - o to oba z Čech. Jeden bělouš, myslím že Torlus, druhý je hnědák. Ve Veselí je ale sh.a. plemeník Koheilan Jas, ten už ale licenci má a to několik let. Tedy by to mohl být jedině on. Je v majetku pana Antonína Konečného. S podobnými obhajobami jako je vyřizování licencí u sh.a. to u mne neprojde. Jako řádná členka svazu mám celkem přehled! Pokud je to jiný hřebec, který bude žádat letos, věz, že ji nedostane. V řádu PK výslovně stojí, že nesmí bez licence připouštět žádné! kobyly, jinak mu nesmí být licence udělena případně smí být i odňata.
Opravdu mi zde nejde o nějaké to rýpání ani nic podobného, ale o nápravu skutečnosti, což se jedinců chovné hodnoty týká.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: email - 12.01.2012 22:12:01)
Tak, pěkně jsem se pobavila, přečetla jsi pohádky od Sheril a můžu jí jen "fandit" smajlík Ten tažák a achal by byl také lehčí, takže do vozu, nemyslíte? smajlík A co třeba Frís s A1/1? Taky pěkná kombinace (ještě jedno z toho mít) ... smajlík smajlík Máš úžasnýho šéfa, toho by chtěl "každý"!! smajlík smajlík smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sally - 12.01.2012 23:15:53)
"hřebce jsme měli z Veselý asi Moravského nebo tak,nelicencovaný,papíry má v řízení"
Tož toto je gól. Papíry má v řízení, tak zatím trénuje množení bez nich smajlík.
Děláš všecko proto, aby vás navštívila na kontrolu ČPI - tu nějak nezajímá tvoření hříbat "jenprosebeanikdyprodat".
Ti vidí jen hříbata legální s připouštěcím lístkem od licentovaného plemeníka anebo z černé plemenitby.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheggy - 13.01.2012 08:03:59)
Podle mě tu zbytečně řvete do tmy. Sheril si z toho poučení nevezme.... A ostatní si z toho dělaj srandu .. Když se vám tak nelíbí jejejí zacházení s koňmi, tak proč ji teda nedáte nějaký lekce? Třeba placený, protože je mi jasný, že zadarmo to NIKDO z vás dělat nebude. Tím, že si z ní budete dělat jen prdel a kritizovat ji ničeho nedosáhnete.... Nevím jestli se nad tímhle mám bavit nebo brečet...smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: klawdie - 13.01.2012 09:18:22)

sheggy napsal(a):
Podle mě tu zbytečně řvete do tmy. Sheril si z toho poučení nevezme.... A ostatní si z toho dělaj srandu .. Když se vám tak nelíbí jejejí zacházení s koňmi, tak proč ji teda nedáte nějaký lekce? Třeba placený, protože je mi jasný, že zadarmo to NIKDO z vás dělat nebude. Tím, že si z ní budete dělat jen prdel a kritizovat ji ničeho nedosáhnete.... Nevím jestli se nad tímhle mám bavit nebo brečet...smajlík

U Sheril nic nepomůže, myslím, že každej kdo s ním měl tu čest dřív to již vzdal, hučeli jsme do ní horem dolem...a nakonec zjistili, že je to marný...prostě takhle jednoduchýmu člověku to nevysvětlíš...

Ale zas díky ní vidíme, která farma by si zasloužila řádnou kontrolu...smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: rapotacka11 - 13.01.2012 09:19:33)
- jsou omezenější než ona . . . .
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 13.01.2012 10:02:25)
ona si s tím ale začíná , není žádná chudinka,to ona se tady vypisuje a čeká že z toho budou všeci paf.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 13.01.2012 11:00:55)

sheggy napsal(a):

Nejste v obraze. Šárka je nějaká taková,že tohle píše nejspíš schválně.smajlíkV duchu toho,že raději ať o mě píší špatně,než aby se na mě zapomělo.smajlíkPublicita především. Nebo je masochistka:-| a dělá jí dobře,že jsou na ni ostaní oškliví smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 13.01.2012 11:46:41)
Uherské hradiště

Agro Březová, s. r. o.
Zemědělská farma, 687 67 Březová u Uh. Brodu
Kontaktní osoba: V. Guriča
572 695 729
Chov hovězího dobytka, na jaře nabízí husy, ale jen pro
drobné odběratele. Po domluvě s majitelem firmy možnost
prohlídky farmy.

Jan Čaňo
Březová 324, 687 67, Březová u Uherského Brodu
572 695 741
Chov masného skotu, prodej selat, živých vepřů, skotu.

Miroslav Habáník
Vápenice 155, 687 74 Starý Hrozenkov
572 696 091, 608 355 864
Chov masného a mléčného skotu, drůbeže a prasat. Pěstování
brambor. Sezonní prodej brambor.

Farma Otmar a Klára DOLEŽALOVI
Žítková 4, 687 74 Starý Hrozenkov
572 630 481
klarkad4@seznam.cz
Chov mléčného a masného skotu, koní, ovcí, drůbeže. Pěstování
zeleniny, bylin a ovoce. Prodej po telefonické domluvě.
Uvítají jakoukoliv pomoc „při senách“ od června do srpna za
ubytování a stravu.

ZD Starý hrozenkov
Starý Hrozenkov 305, 687 74 Starý Hrozenkov
Kontaktní osoba: Zdeněk Zigo
572 696 434, 608 810 901
zdsh@centrum.cz
Chov masného skotu. Pěstování ovoce (staré sady jabloní 60 ha)
v CHKO Bílé Karpaty. Dodavatel biojablek pro biomošt z Bílých
Karpat a výrobce sušených jablek. Prodej ze dvora: mléko a jablka

Rada Pro sheril - podívej se, jak zběhlý člověk může najít udaje na netu. Pokud by někdo chtěl, tak to na tebe vše napráská, tvůj šéf bude mít problém a ty také. Radím ti nezveřejňuj nic na ifauně. Věřím, že z toho, co je tu udané, tak někdo je tvuj zaměstnavatel. Pokud tedy nelžeš v tom, že jste Biofarma...

Prošla jsem starší diskuze a Sheril je fakt na ustav...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: rapotacka11 - 13.01.2012 12:12:34)
Možná je i retardovaná - neznám ji. . . . .
Ale z jejích příspěvků není cítit zášt' a nenávist.
Za to vaše reakce na ni . . . .hnus , hnus . . .
- nenávistně štěkat , urážet a škodit . . . .prostě - ne zmije , ale bestie !
Jistě na tom není moc dobře a vy ? . . . .potřebujete si do někoho kopnout ?
- hnus !
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 13.01.2012 12:36:08)
Přečti si její starší diskuze do čeho všeho tady lidem vynadala, ty si myslíš že na ni lidi reagují takhle jen tak ze srandy že zrovna není do koho si rýpnout?? Když si celou tu historii vyhledáš tak si uděláš dost slušný obrázek především o tom jak "báječně" se měli její poníci a jestli si myslíš, že na to tady lidi budou jenom koukat a usmívat se, tak se šeredně pleteš. Už schvácená mula ke které jí většina slušně a dobře radila byla kámen úrazu, protože se nejen do všech pustila, že jen ona to ví nejlépe. Sama tady dala fotky naprosto příšerného stavu kopyt a po snad měsíci ( vyloženě chvíle ) byla mula najednou zcela zdravá a skákala na ní metr. Jestli je toto dle tebe v pořádku tak pak by jsi se měla nad sebou sama zamyslet. A jsou další a další kraviny co padly z její huby/ruky. My možná bestie jsme ale teda v tomto případě se za to rozhodně nestydím a nehodlám se přetvařovat a lichotit někomu kdo je u mě obyčejný debil a že opravdu je není pochyb už jen díky zveřejnění černé plemenitby dotáhlou fotkama. Prober se, připadá ti celé její jednání a chování normální??
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 13.01.2012 13:45:57)
Já se nechci do ní navážet. Jen jsem zveřejnila " normálně" dostupné informace, které najde snad i dítě v mateřské školce. Třeba se jí rozsvítí a nebude tady veřejně rozhlašovat, že její šéf načerno připouští atd... Chtěla bych vidět, co by na tuhle diskuzi řekl

Měla by se nad sebu zamyslet, co říká/ píše... ale to se řeší téměř v každé diskuzi, co sem dá Sheril
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 13.01.2012 17:52:08)

rapotacka11 napsal(a):
Možná je i retardovaná - neznám ji. . . . .
Ale z jejích příspěvků není cítit zášt' a nenávist.
Za to vaše reakce na ni . . . .hnus , hnus . . .
- nenávistně štěkat , urážet a škodit . . . .prostě - ne zmije , ale bestie !
Jistě na tom není moc dobře a vy ? . . . .potřebujete si do někoho kopnout ?
- hnus !

Proč bych jí měla nenávidět? Já ji vůbec neznám, ona mi cpe její život denně na talíři. A jakou reakci na to mám napsat, ať člověk napíše cokoliv, je to úplně jedno. Nepotřebuju do nikoho kopat. Ale když poitřebuje svůj soukromý život řešit na DISKUZI, kde k tomu může každý napsat svůj názor, a holt jsou některé názory ostřejší, a ještě zdůrazňuje, že se "potřebuje vypsat, tak co", tak nevím, co čeká. Zvláště když evidentně ví velmi málo, a i když snaha se cení, nevím, proč raději nezíská nějakou praxi u kvalifikovaných a rozumných lidí, kteří ví, a ne že nám tu stále bude cpát, že jen ona a nikdo jinej. To jsou prostě věci, který já nemám ráda, ale o tom prostě je život. Ale chápu Váš postoj, my se totiž všichni teď v zimě nudíme a potřebujem se vybouřit.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 13.01.2012 19:03:05)
tO JSEM TAJKY NEFOTILA PRO vÁS ALE PROSTĚ PROTOŽE NEBUDU FOTIT NOVÉ SEDLO S OHLÁVKOU OD BLÁTA NEBO ANGLICKOU UZDEČKOU
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: kessi - 13.01.2012 19:05:13)

sheril napsal(a):
tO JSEM TAJKY NEFOTILA PRO vÁS ALE PROSTĚ PROTOŽE NEBUDU FOTIT NOVÉ SEDLO S OHLÁVKOU OD BLÁTA NEBO ANGLICKOU UZDEČKOU

založ si blog, tam si piš co chceš, a nežádoucí reakce můžeš smazat a budeš za bohyni . :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 13.01.2012 19:10:42)
tAK ANI JEDEN TO NENÍ....TO SEŠ MIMO
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 13.01.2012 19:13:56)
NORMÁLNÍ ČLOVĚK A TI CO MĚ ZNAJÍ OSOBNĚ TU NEPÍŠÍ NEGATIVNÍ REAKCE,A JESTLI VÁŠ ŠTVU TAK PROSÍM,KDO JE Z OKOLÍ AT SE PŘIJEDE MRKNOUT TAK JAKO ŽE JSEM I NA RANČI V rUMBURKU MĚLA NÁVŠTĚVU Z iFAUNY
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 13.01.2012 19:45:10)
Dneska nebude pohádka??? smajlík:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 13.01.2012 19:50:59)
Sheril? Ty jako vážně nemáš strach že to fakt někdo šéfovi oznámí,co tady meleš,jaké sem dáváš fotky a jakou mu tady děláš REKLAMU?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 13.01.2012 21:49:07)

sheril napsal(a):
NORMÁLNÍ ČLOVĚK A TI CO MĚ ZNAJÍ OSOBNĚ TU NEPÍŠÍ NEGATIVNÍ REAKCE,A JESTLI VÁŠ ŠTVU TAK PROSÍM,KDO JE Z OKOLÍ AT SE PŘIJEDE MRKNOUT TAK JAKO ŽE JSEM I NA RANČI V rUMBURKU MĚLA NÁVŠTĚVU Z iFAUNY

Tak asi je škoda, že ti co tě znaj tady nepíší raději vůbec..... A i kdybych bydlela za rohem, tak se radši obloukem vyhnu, víš, oni ti lidi tady ze severu (okolí Liberce) jsou asi nějaký "postižený" tím svým - já mám ve všem pravdu, a budu vás o tom přesvědčovat do strhání těla. Sheril po několikáté! Myslím, že opravdu dobrá rada, založ si vlastní blog, stránky... dyť je tolik serverů co to nabízejí zadarmo. Nemusíš pak psát "jestli vás štvu". Potřebuješ to slyšet naplno? Ano, štveš. Nebo to potřebuješ napsat ještě nějak jinak? Pokud potřebuješ diskutovat, či poradit, tak prosím, od toho to tu je. Ale neustále se takto prezentovat.... tebe to opravdu baví?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 14.01.2012 18:19:35)
Sheril ani blog zakládat nemusí jeden už má tak tam se může taky vypsat. Stačí přejmenovat......:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 14.01.2012 18:33:33)
Třeba jsme se dočkali, už sem nepřispívá....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 14.01.2012 18:38:36)
to je fakt do vedlejší ještě něco kydla,ale sem už ne.Tak asi jí to už došlo,tak se asi počtu i tady.
http://www.zoo-rumburk.estranky.cz/fotoalbum/sarky-obrazy-a-dilka/na-prodej/
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 15.01.2012 13:16:17)
Juj, snad raději ani ne, stačily mi dvě rubriky a hleděla jsem na to jako z jara, když je zima...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 15.01.2012 17:07:43)
nápodobně :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 16.01.2012 17:15:24)
A jako proč?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 16.01.2012 18:38:04)

sisi58 napsal(a):

Moderovaná diskuse - obrázekTady jsem pro Vás extra vložila fotku,kterou měli holky na facebooku,tahle holčina jezdila na Lucce v létě tři týdny,a jak vidíte má anglickou uzdečku a cinch zkrácený.Nikdy bych nedala do ruky dítěte páku a top se i můžete přesvědčit na fotkách na mích stránkách a facebooku.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 16.01.2012 19:01:18)
Na tvích stránkách? Myslíš jako zoo rumburk? No, snad raději ani ne...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 20:17:48)
celkem mě udivilo na FB zaměstnání Trenér koní.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 21:52:42)
Husařík Bohumil

Provozujeme ekofarmu. Chováme skot. Pěstujeme ovoce.
Kontaktní údaje:

Adresa: Starý Hrozenkov 294, 687 74

Mobil: +420 737 926 739
Tohle by měl být zaměstnavatel sherill... aspoň jsem podle jejího popisu kde má ležet údajně farma a tak nic jiného nenašla... takže je mi ho líto že mu tady veřejně dělá "jméno".. ne ba ne líto mi to neni... nemá porušovat předpisy ohledně chovu.. jen ať to klidně někdo napráší :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: aaangelika - 16.01.2012 21:58:01)
Na FB má zaměstnavatele tady: http://mapy.cz/#x=17.738562&y=48.969791&z=12&d=muni_3329_1&t=s
Tohle by mělo být ono: http://www.edb.cz/Detail.aspx?L=CZ&SML=6900704280000
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: rapotacka11 - 16.01.2012 22:05:42)
Jen přihlouplej člověk dokáže bejt takhle odpornej , ubohej , zlej a závistivej ( i když závidět není co )
- a co se jich najde . . . .děsí mě to !
Nevěřím , že máte něco rády . Ani zvíře , ani chlapa , ani život . . .
- asi proto jste tak . . . . fuj . . .smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 22:17:17)

rapotacka11 napsal(a):
Jen přihlouplej člověk dokáže bejt takhle odpornej , ubohej , zlej a závistivej ( i když závidět není co )

A co? Co je na tom špatného? Já jí tu pomlouvam? Já jí tu něco píšu jaká je atd atd? Ne jen pročítám diskuzi a hodila jsem domněnku že toto by mohl být její zaměstnavatel, jako reakci na to že žádný z těch dříve uvedených to nebyl. A ne nezávidim jí zhola nic, takovej sen jako ona fakt nemam. A věř mi zvířata i svý dítě a partnera ráda mám. A pár lidí k tomu ale ty ani kdokoli jiný z téhle diskuze do tý skupiny lidí co ráda mam fakt nepatříte... Abych pravdu řekla ty sheril i jiní zde jste mi uplně kdesi.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 22:18:48)

aaangelika napsal(a):
Na FB má zaměstnavatele tady: http://mapy.cz/#x=17.738562&y=48.969791&z=12&d=muni_3329_1&t=s
Tohle by mělo být ono: http://www.edb.cz/Detail.aspx?L=CZ&SML=6900704280000

aha tak jsem se spletla :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 22:22:03)
Jinak shledávám zde drobounké nesrovnalosti ale opravdu drobounké... Jako že sheril tvrdí že farma patří tomu chlapovi co jim s manželkou prej i občas pomůže ovšem "ředitelem" je jakási paní. Zároveň je ta jejich pouze dceřinnou společností spolu s pár dalšími.. a že by majitel xx farem ehm dobrovolně pomáhal u zvířátek..? a zrovna na týhle jediný? nějak mi to prostě nesedí :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 22:22:36)

rapotacka11 napsal(a):

prosím tě a co jí kdo tady dělá tak strašnýho? Ona si k srdci nebere vůbec nic z toho co jí tady kdo napíše.Ona byla,je a vždy bude paní úžasná která má práci snů a my všeci jen hlupačky co jí závidíme.
Takže si tady můžeme psát co chceme a když někdo bude chtít ukázat jejímu zaměstnavateli tuto krásnou REKLAMU jeho bio farmy tak ať ukáže,však Sheril nepříjde,že by udělala něco špatného.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 22:23:32)

leithian napsal(a):
Jinak shledávám zde drobounké nesrovnalosti ale opravdu drobounké... Jako že sheril tvrdí že farma patří tomu chlapovi co jim s manželkou prej i občas pomůže ovšem "ředitelem" je jakási paní. Zároveň je ta jejich pouze dceřinnou společností spolu s pár dalšími.. a že by majitel xx farem ehm dobrovolně pomáhal u zvířátek..? a zrovna na týhle jediný? nějak mi to prostě nesedí :-)

nebo se možná jen nevyznam v tom propojení co tam maj je to nějaký divný :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: aaangelika - 16.01.2012 22:24:16)

leithian napsal(a):
A co? Co je na tom špatného? Já jí tu pomlouvam? Já jí tu něco píšu jaká je atd atd? Ne jen pročítám diskuzi a hodila jsem domněnku že toto by mohl být její zaměstnavatel, jako reakci na to že žádný z těch dříve uvedených to nebyl. A ne nezávidim jí zhola nic, takovej sen jako ona fakt nemam. A věř mi zvířata i svý dítě a partnera ráda mám. A pár lidí k tomu ale ty ani kdokoli jiný z téhle diskuze do tý skupiny lidí co ráda mam fakt nepatříte... Abych pravdu řekla ty sheril i jiní zde jste mi uplně kdesi.

Nic si z toho nedělej. To jsou jen takové výkřiky do tmy. :)
Já osobně mám zvířata ráda (ty svoje navíc miluju) a svou dcerku zbožňuju. Takže mě nějaká ra-pla/potacka bo co nevyvede z míry. Osobně se tady při této diskuzi docela dobře bavím. Nestačím žasnout, jací primitivové se mezi námi vyskytují.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 22:26:54)
sledujete i tu starou diskuzi? Tam se píše o nějakém martisovi. A nevypadá to, že by to byl až tak super šéf podle toho co se tam píše. Tak jsem z toho už fakt nějaká zmatená :-D
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 22:27:16)

aaangelika napsal(a):
Nic si z toho nedělej. To jsou jen takové výkřiky do tmy. :)
Já osobně mám zvířata ráda (ty svoje navíc miluju) a svou dcerku zbožňuju. Takže mě nějaká ra-pla/potacka bo co nevyvede z míry. Osobně se tady při této diskuzi docela dobře bavím. Nestačím žasnout, jací primitivové se mezi námi vyskytují.

Já se tu celkem bavím ale jen do určité míry.. pak žasnu a děsím se načež se rozčílím a.. někdy mi ujedou nervy i ruka :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: aaangelika - 16.01.2012 22:31:13)

sccary napsal(a):
sledujete i tu starou diskuzi? Tam se píše o nějakém martisovi. A nevypadá to, že by to byl až tak super šéf podle toho co se tam píše. Tak jsem z toho už fakt nějaká zmatená :-D

To je Sheril očividně taky smajlík.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 16.01.2012 22:36:09)
Rapotacka ty jseš tež případ. Je to úplně jednoduchá věc celá tato diskuze a každý to zná ze základky: Akce - reakce. To že ty jsi to nepochopila je smutné :-). Každý normální člověk se přestane zde lidem a jejich reakcím divit po přečtení diskuzí se sheril.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: mela - 16.01.2012 22:40:16)

sccary napsal(a):

našla jsem že je to Jaroslav Martiš , Suchá Loz. Má na googlu i pár inzerátů na tu práci.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 22:44:54)
Ty seš šikovná :-) a co jak se ti to jeví ?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 22:48:15)

sccary napsal(a):
Ty seš šikovná :-) a co jak se ti to jeví ?

nj kukla jsem moc tam toho na počtení není ...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 22:49:12)
Mno jestliže má na fb jako zaměstnavatele Zeas Bánov jak tu někdo snad psal tak pak to nemuže být tenhle jaroslav martiš protože to je uplně jiná "firma" a farma... tak teď už v tom mam fakt totální maglajs
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 22:51:32)
Holky nepojedem na výlet? Na návštěvu? Na exkurzi?:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 22:53:18)

sccary napsal(a):
Holky nepojedem na výlet? Na návštěvu? Na exkurzi?:-)

hele klidně se přidam řekněte kdy a kam se mam dostavit a jedu :-) (vlastní auto bohužel nemam)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 22:56:54)

leithian napsal(a):
hele klidně se přidam řekněte kdy a kam se mam dostavit a jedu :-) (vlastní auto bohužel nemam)

já taky teď ne ...vlak to jistí.....smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 16.01.2012 23:06:33)
Nebudete se zlobi, když nepojedu? Já mám takovýhle exotů už plno kolem sebe, a jet přes celou republiku za člověkem, který je na facku je pro mně osobně ztráta energie, to si raději najdu někoho, za kým opravdu stojí za to jet a kde člověk může něco vidět nebo si s oným pokecat. Ale to jen tak na okraj :o)) Jen tak ze zvědavosti, kde ji na FB najdu? Díky.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 16.01.2012 23:09:57)
Já auto mám smajlík můžem jet. To je docela vtipné, jak někdo "nový" nebo nezasvěcený do diskuzí s Sheril, píše, že jsme mrchy atp. smajlík , No Sheril je fakt případ, divím se, že sem už nepíše - asi má strach, co kdyby o tu svou vysněnou práci přišla... Nechápu proč zakládá takové diskuze...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:09:58)
Pod jejím jménem ...ale nevím jestli ho tady můžu veřejně napsat,tak se mrkni na ty webky tam to je pod nadpisem zodpovědná vedoucí nebo tak něco :-).
To máš pravdu opravdu bych taky raději pokecala s někým ze zde přispívajících,ale Sheril by to fakt nebyla.Ale "exkurze" jako kulturní vložka do setkání s fajn lidma dobré ....:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 16.01.2012 23:14:39)
Tak já bych se mohla podívat do farmáře, čí je farma a kdo to vlastní atd, otázka je, jestli to má cenu zkoumat :o) Jo exkurze by to asi byla fajn, konečně bych viděla, jak se to má správně dělat, když mi pořád každej nadává, že to dělám špatně, možná bych se pak nad sebou zamyslela, a začala to dělat správně, že.... hehe
Jsem zvědavá na reakci k zaměstnavateli. Já osobně bych se taky divila, že by "majitel" ekofarmy o 500 ha šel jen tak mírnix tírnix krmit zvířátka, protože Sheril se zrovna nechce (ironie, berte mně s rezervou). Taky to může bejt jen šéf, který má odnož větší firmy na starost. Ale ona nám to Sheril určitě vysvětlí....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:16:26)
Jako já se přiznám,když jsem byla na fauně nováček,tak mi Sheril asi bylo tak něják líto,možná sem se jí i někdy zastala to nevím. Vzpomínám si že jednou prodávala nějaké věci,že potřebovala peníze na léčení pro jednoho ze svých koní,a protože jsem v té obě měla doma ponclíka na kterého jsem sháněla sedlo,tak sem se jí ozvala. No chvíli jsem uvažovala že sedlo (jakousi placku) i koupím i když teda jsem nebyla vzhledem té věci nadšená a nedovedla jsem si představit že to dám na koně. No ale pak jsem si to rozmyslela,zase nejsem milionář abych dělala charitu a jak jsem později pochopila tak si za ten zdrav.stav koně mohla Sheril tak něják sama.
Taky jsem dělala na začátku s koňma chyby,ale poučila jsem se,poučit jsem se nechala a ráda se ještě poučím.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:18:33)

coudas napsal(a):
Tak já bych se mohla podívat do farmáře, čí je farma a kdo to vlastní atd, otázka je, jestli to má cenu zkoumat :o) Jo exkurze by to asi byla fajn, konečně bych viděla, jak se to má správně dělat, když mi pořád každej nadává, že to dělám špatně, možná bych se pak nad sebou zamyslela, a začala to dělat správně, že.... hehe
Jsem zvědavá na reakci k zaměstnavateli. Já osobně bych se taky divila, že by "majitel" ekofarmy o 500 ha šel jen tak mírnix tírnix krmit zvířátka, protože Sheril se zrovna nechce (ironie, berte mně s rezervou). Taky to může bejt jen šéf, který má odnož větší firmy na starost. Ale ona nám to Sheril určitě vysvětlí....

No co ty víš možná by šel, když má na to traktor a nemusí si brát vidle. A místo mnou navrhovaných gumáků, má určitě nějaké značkové termoboty.:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:22:10)
Napadlo mě založit nám novou diskuzi. Ale ten název? Něco jako Mrchy,kazitelky snů?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:22:57)
nepřející potvory......:-):-))
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 16.01.2012 23:25:23)
No, já tomu celýmu tak nějak moc nerozumím, co kdo kde a jak, ale to neva. Mně spíš tak trochu zaráží, že se do ní chuděrky tady všichni obouvaj, a jí to vůbec nevadí, však co, já mám právo se vypovídat. Já dostala pořádnej kopanec hned na začátku, co jsem jakoukoliv koňskou diskuzi objevila, a pochopila jsem, že s určitýma lidma nemá smysl se hádat a už vůbec ne přes net. Obdivuju Sheril, že má ty nervy donekonečna omílat nesmysly. Na FB jsem jí bohužel nenašla...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 16.01.2012 23:27:07)

sccary napsal(a):
Napadlo mě založit nám novou diskuzi. Ale ten název? Něco jako Mrchy,kazitelky snů?

Jeee to si pamatuju, to tady jednou bylo :o) Hele pojďme se pohádat a vynadat si... Ale Klawdie to zatrhla :o)) Jo, dyť já jsem takovej nepřející člověk... jeeeeje, kdybych měla vypsat, co všechno jsem....smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 16.01.2012 23:29:56)
snad to nebude nikomu vadit: http://www.facebook.com/sarka.davidovaaa
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 16.01.2012 23:31:48)
aha, tolik a jsem tam nenapsala no... Vadit to snad nebude, když se v druhé diskuzi, vlastně i této, k FB tak vehementně hlásí...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:34:34)

coudas napsal(a):
aha, tolik a jsem tam nenapsala no... Vadit to snad nebude, když se v druhé diskuzi, vlastně i této, k FB tak vehementně hlásí...

to je taky fakt ....:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:35:38)
a stejně to tam má vše uzamčené..
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 16.01.2012 23:37:06)
Druhou diskuzi nepročítám, tu až zítra... nemám na to nervysmajlík. Ale řeknu vám, krásně se u téhle diskuze učí na zkoušku :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: reba77 - 16.01.2012 23:38:29)
jojo má, napadlo mě, že bych si ji přidala, ale stačí mi to tady na ifauněsmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:41:12)
přidej ....:-) určitě se má čím pochlubit a pochlubí se ráda
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: leithian - 16.01.2012 23:47:10)
jestli se pamatuju dobře tak tendle mail sarka.davidovaa je mi nějaký povědomý z nějaké diskuze na lidech.. safriš jen už nevim o čem :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 16.01.2012 23:52:52)
o něčem velmi důležitém určitě
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 17.01.2012 00:18:13)
Dobrou ........
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheggy - 17.01.2012 11:15:05)

leithian napsal(a):
jestli se pamatuju dobře tak tendle mail sarka.davidovaa je mi nějaký povědomý z nějaké diskuze na lidech.. safriš jen už nevim o čem :-)

Když prodávala mulu myslím. Nebo se tam vedla diskuze o jejím zvykání hucula na sedlo v roce a půl atd....smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 17.01.2012 11:45:50)

sheril napsal(a):
Tady jsem pro Vás extra vložila fotku,kterou měli holky na facebooku,tahle holčina jezdila na Lucce v létě tři týdny,a jak vidíte má anglickou uzdečku a cinch zkrácený.Nikdy bych nedala do ruky dítěte páku a top se i můžete přesvědčit na fotkách na mích stránkách a facebooku.

Moderovaná diskuse - obrázekDovolím si taky vložit pár fotek, když už se tu kritizuje páka a "jen focení". I když to celkově nic nemění na tom, proč nás Sheril krmí jejíma fotkama. Taky "jen focení", nelomená páka, víckrát než půl hodiny jí v hubě neměl. Jinak na páce, ale lomené, jezdíme normálně. Zdůvodnovat snad nemusím. Nebo taky mám psát pohádky jak a proč... smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 17.01.2012 11:47:38)
Moderovaná diskuse - obrázekPo myslím 5ti letech.... Zvedání nohy nemáme nacvičené, to se mu prostě nechtělo stát na místě a hrabal. Zde již lomená páka.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 17.01.2012 11:57:45)
Moderovaná diskuse - obrázekA poslední foto, velmi kritizované, jak můžu jezdit na čerstvě obsedlý kobyle s průvlečkama, nebo co to má pod krkem... 3,5 letá QH klisna, asi na třetí vyjížďce, obsedlá 2 měsíce. Navíc jsem pr... protože já obr lezu na pidikoně. Takže kdo má zájem, klidně do mně, aby mně tu nepomlouvali ,že jsem hnusná na Sheril a ona chudinka nic. Jo a co se jejího obsedání týká - sednout si není obsedání. Taky Jsem si to myslela, na svého koně (toho ryzáka na fotkách výš) jsem taky sedla v 1,5 roce. O půl roku později jsem se teprve dozvěděla, jak se to dělá správně, promiňte, holt jsme v té době neměli internet, aby mně někdo mohl pěkně.... a v JK nám řekli "na koních se jezdí od 2 let", no ale tak jistě, opět do mně. Sice je to už 15 let, a na Equichannelu jsem si vyslechla svý, ale to nevadí, já si to klidně poslechnu znova. A co se toho, jeslti mám vůbec někoho ráda týká, tak ne, nemám ráda nikoho, jen sama sebe, to je teď přece moderní. Omlouvám se za výstup, Sheril se rozhodně zastávat nechci, i když její pozici plně chápu, snaží se nám všem ukázat, že ona si svou pravdu musí ze všech sil obhájit. Taky jsem to zažila tady na ifauně s p. Višňákovou, a od té doby už aspoň vím, že obhajovat se před lidmi, kteří to slyšet nechtějí nemá žádnou cenu. Sheril, vem si už prosímtě poučení a vyprdni se na to. Tím ovšem riskujeme, že přijdeme o zábavu, že.....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 17.01.2012 15:55:39)

coudas napsal(a):
A poslední foto, velmi kritizované, jak můžu jezdit na čerstvě obsedlý kobyle s průvlečkama, nebo co to má pod krkem... 3,5 letá QH klisna, asi na třetí vyjížďce, obsedlá 2 měsíce. Navíc jsem pr... protože já obr lezu na pidikoně. Takže kdo má zájem, klidně do mně, aby mně tu nepomlouvali ,že jsem hnusná na Sheril a ona chudinka nic. Jo a co se jejího obsedání týká - sednout si není obsedání. Taky Jsem si to myslela, na svého koně (toho ryzáka na fotkách výš) jsem taky sedla v 1,5 roce. O půl roku později jsem se teprve dozvěděla, jak se to dělá správně, promiňte, holt jsme v té době neměli internet, aby mně někdo mohl pěkně.... a v JK nám řekli "na koních se jezdí od 2 let", no ale tak jistě, opět do mně. Sice je to už 15 let, a na Equichannelu jsem si vyslechla svý, ale to nevadí, já si to klidně poslechnu znova. A co se toho, jeslti mám vůbec někoho ráda týká, tak ne, nemám ráda nikoho, jen sama sebe, to je teď přece moderní. Omlouvám se za výstup, Sheril se rozhodně zastávat nechci, i když její pozici plně chápu, snaží se nám všem ukázat, že ona si svou pravdu musí ze všech sil obhájit. Taky jsem to zažila tady na ifauně s p. Višňákovou, a od té doby už aspoň vím, že obhajovat se před lidmi, kteří to slyšet nechtějí nemá žádnou cenu. Sheril, vem si už prosímtě poučení a vyprdni se na to. Tím ovšem riskujeme, že přijdeme o zábavu, že.....

Sheril se zastávat nechceš? Potom nechápu smysl tvých fotek.
Je jedno kdy je napsané že se koně obsedají a podle mě je snad zdravej selskej rozum nato, aby člověk kouknul a zhodnotil, jestli i tříletej koní je správně konstituce,aby se na něj byť jen ,,vylezlo,, a zase ,,slezlo,,
Ale o tom jindy..

Nicméně na čem si kdo jezdí je jeho věc. Tady lidi řeší jen to, jak absurdní to všechno je. Sheril něco myslím, něco jiného řiká, a něco úplně jiného dělá. V tom je kámen úrazu. Protože když to někdo odhalí tak ona to ,,má,, čím vyvrátit, byť by u toho duši nechala.

Taky lidi jsou ,,zbytečně,, k uvěření. Jediné co natom vidím je to, že je to vtipné a počtu si jak si někdo představuje práci snů, přitom ví z hola prd.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 17.01.2012 16:44:25)
Bylo zde několikrát psáno, že jsme hnusné a zbytečně Sheril "urážíme" .Tak jsem to chtěla trochu odlehčit, pardon. Pokud to berete jen jako zviditelnění... Přednášku o obsedání nepotřebuju, každej druhej dotaz na ifauně je "kdy si mám na svého chudáčka sednout", takže o tom už tu bylo si myslím dost.

Se zbytkem mohu jen souhlasit.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 17.01.2012 16:49:38)

coudas napsal(a):
Bylo zde několikrát psáno, že jsme hnusné a zbytečně Sheril "urážíme" .Tak jsem to chtěla trochu odlehčit, pardon. Pokud to berete jen jako zviditelnění... Přednášku o obsedání nepotřebuju, každej druhej dotaz na ifauně je "kdy si mám na svého chudáčka sednout", takže o tom už tu bylo si myslím dost.

Se zbytkem mohu jen souhlasit.

Néé neberte to nějak rýpavě..nebo tak. To ne...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 17.01.2012 17:36:57)

sabina napsal(a):
Néé neberte to nějak rýpavě..nebo tak. To ne...

Dobře, neberu to "nějak" :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 18.01.2012 16:32:57)
Promin ale na lidech nepíši,to sis opravdu musela zpléci.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 18.01.2012 16:44:24)
Diskusi vždy rozvádí dále ty co si potřebují rýpnout,nedokážete tolerovat další lidi v diskusy,jen ty co tu byli na úplném začátku,nevím proč vše rozvádíte i obyčejnou fotku poníka s dětským sedlem,rozvádíte udidla a vymýšlíte úplné nesmysli,já vždy píši pravdu,mám právo napsat o sobě co chci a co nechci,nebudu rozvádět podrobné informace,nevím proč.Není nic špatného přispět na diskusi o koních ,že se mě splnil sen,že dělám to co mě baví.Když jsem více jak před rokem přispívala byli mé příspěvky plné zármutku,nevědomosti,snahy o pomoc.Pak to byla silná rána když místo aby jste pomohli tak jste člověku přihoršili.Ale já ted prostě nemám proč být zklamaná,jsem štastná a tomu co píšete vy na tuto diskusi se směji já.Jen se navážejte dál jak se Vám, to jen líbí,ale tuito diskusy si čtete pořád ty stejné.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 18.01.2012 17:08:54)
No tak nám, budu konkrétní, mně pořád necpi, jak se máš úžasně. Je to čistě tvůj osobní pocit. A když někdo diskutuje a ptá se, což já osobně prostě pochybuji, že tvé odpovědi jsou pravdivé, a to jen z vlastní zkušenosti, tak nevím, proč se rozčiluješ, když ti tady všichni stále opakují, že píšeš na diskuzi. Když se ti reakce nelíbí, tak nepiš. Nechápu, co jsi měla za tak velký útrapy, že to musíš ventilovat před národem. Já myslím, že rozhodnout se, jestli se někam odstěhuju není žádná útrapa, nýbrž něco, co si člověk musí sám velmi dobře rozmyslet, a i kdyby tisíckrát chtěl, tak mu nikdo cizí neporadí. Mohla bys mít aspoň trochu "rozumu" a nepsat tady psát takový blbosti. Zajímalo by mně, jeslti o tom tvůj přítel ví. Nebo jako můj manžel jen nevěřícně korutí hlavou...smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 18.01.2012 17:32:37)
Sheril ale to co se tobě stalo či stávalo kdysi jsou věci, kterými si prošel kdekdo, hrdě svou situaci překousával sám jak nejlíp uměl a nebrečel na diskuzi a už vůbec se tady neprosil o finanční pomoc zakoupením blbostí. Bylo pár lidí co si nějakou blbost ze soucitu zakoupilo a ty je tady pak označuješ za blbce protože tě prokoukli a přispěli zde do diskuze proti tobě. Leda šílenec by držel s tebou a tvými výplody, kolikrát často vulgárními. chtělo by to začít se méně svěřovat s blbostma a víc myslet, možná pak budeš mít život ještě lepší :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 18.01.2012 17:35:56)

sheril napsal(a):
Promin ale na lidech nepíši,to sis opravdu musela zpléci.

Koukám, že čeština je Tvůj největší nepřítel, musíš svůj rodný jazyk hodně nenávidět, když ho tak przníš smajlík. Některé Tvé výroky úplně pozbývají smysl.:-(
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 18.01.2012 17:38:25)
No, když tohle by bylo to nejmenší.... Pročítala jsem si znovu tenhle začátek, a jsem poněkud zmaten, ale to neva....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 18.01.2012 17:39:07)
Sheril tak jako ty máš právo tady o sobě psát co chceš,tak my tady máme stejné právo napsat co si zase o tom myslíme my. Pokud se ti to nelíbí nekrm nás těma bludama pořád. Jednou chceš ať tě litujeme pak zase chceš ať ti závidíme,nebo tě obdivujeme,jako promiň ale já nevidím důvod ani k jednomu.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 18.01.2012 17:41:00)
hlavní je že si to umíte přečíst,bohužel dělám s krávami a tam už gramatiku nepotřebuji a má předešlá zaměstnání z gramatikou neměla nic společného,takže jestli z nebo s jestli někde o písmeno víc nebo mín,jestli chybí háček či né
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 18.01.2012 17:54:11)

sheril napsal(a):
hlavní je že si to umíte přečíst,bohužel dělám s krávami a tam už gramatiku nepotřebuji a má předešlá zaměstnání z gramatikou neměla nic společného,takže jestli z nebo s jestli někde o písmeno víc nebo mín,jestli chybí háček či né

No, řekla bych, že řeč a psaní jsou dovednosti, které člověka odlišují od zvířat, u některých jedinců je to opravdu jen ta řeč, bohužel:-))
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 18.01.2012 17:50:37)
No když to vidíš s tou gramatikou takhle tak pak se vyloženě nabízí říct, že na víc než krávy tedy nemáš a proto se jich drž až do důchodu. Jde taky o to jak se prezentuješ o tom to je. Tohle se učí na prvním stupni základní školy.... Chybovat je lidské ale toto je úlet tak příště vyzkoušej kravské fórum, třeba tam díky tomu najdeš přátele
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 18.01.2012 17:51:52)

sheril napsal(a):

Sheril, přečti si po sobě první 3 příspěvky... chybí půlka věty, nebo si to neumím vysvětlit, spojuješ slova do nesmyslů, nějnaký sz, mne mě pal čert, to neumím pořádně i já, a tvrdý měkký nekomentuju, sice mně to vždycky irituje, ale to je taky maličkost. Taky dělám u krav, taky češtinu nepotřebuju, ale když už tady potřebuju veřejně nějak vystoupit, tak by mi bylo fakt trapně, kdybych psala takhle.... taky mi to občas ujede, to neříkám, ale tohle...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: simonice - 18.01.2012 17:53:22)
Me se tady fakt libí kdyz nekdo ma nejaky problem,nebo se na neco pta,nebo taky ze potrebuje poradit,vzdy se najdou uplne ty same osoby ktere jen kritizuji a navazeji se do druheho....nevim proc ji to nedoprejete?Já šárku znam moc dlouho a vim kde bydli byl to pro ni sen a ten se ji splnil.....podle toho co ctu a stacila mi jen pulka z toho ze si najdete vzdy neco co je spatne a vy jste tady jediny dokonaly....kdybych musela komentovat vse co tady rozebírate tak nic jineho nedelate a na to fakt cas nemam...jsou nejake veci ktere chapu a nechapu....ale te holce to preju protoze to nemela lehke.....chtela bych videt vas dokonalý zivot...vase boxy a koniky....ohrady....a myslim si ze by se u kazdeho nasla nejaka vec ktera by se nekomu nelibila....proc se vam nelibi boxy?kdyz pise ze to pletivo tam nema tak proc ji cpete do hlavy nejaky nesmysly videla jsem tolik boxu a muzu rict ze tenhle je dobry...proc komentujete sedlo a paku?kdyz to sedlo tam je dane jen pro to aby ho nafotila?proc porad neco resite?????normalne mam sto chuti navstivit kazdeho zvas a podivat se na vas luxusni bytecek..ohrady a boxy....ona to v zivote nemela lehky...prozila si hodne sracek...a zaslouzi si to,a kdyz je jeji byt pro ni krasny tak proste je!!!!kazdemu se libi jine bydleni a jiny styl a nikdo vas za to neodsuzuje jen se chtela podelit o radost!!!proc vam to tu pisu kdyz 99procent to zvas stejne nepochopi?smajlík ja zapomela vy jste ta dokonalost nikdy jste neudelaly nejakou blbost nebo to o cem ste nevedeli ze?smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 18.01.2012 18:01:20)

simonice napsal(a):
Me se tady fakt libí kdyz nekdo ma nejaky problem,nebo se na neco pta,nebo taky ze potrebuje poradit,vzdy se najdou uplne ty same osoby ktere jen kritizuji a navazeji se do druheho....nevim proc ji to nedoprejete?Já šárku znam moc dlouho a vim kde bydli byl to pro ni sen a ten se ji splnil.....podle toho co ctu a stacila mi jen pulka z toho ze si najdete vzdy neco co je spatne a vy jste tady jediny dokonaly....kdybych musela komentovat vse co tady rozebírate tak nic jineho nedelate a na to fakt cas nemam...jsou nejake veci ktere chapu a nechapu....ale te holce to preju protoze to nemela lehke.....chtela bych videt vas dokonalý zivot...vase boxy a koniky....ohrady....a myslim si ze by se u kazdeho nasla nejaka vec ktera by se nekomu nelibila....proc se vam nelibi boxy?kdyz pise ze to pletivo tam nema tak proc ji cpete do hlavy nejaky nesmysly videla jsem tolik boxu a muzu rict ze tenhle je dobry...proc komentujete sedlo a paku?kdyz to sedlo tam je dane jen pro to aby ho nafotila?proc porad neco resite?????normalne mam sto chuti navstivit kazdeho zvas a podivat se na vas luxusni bytecek..ohrady a boxy....ona to v zivote nemela lehky...prozila si hodne sracek...a zaslouzi si to,a kdyz je jeji byt pro ni krasny tak proste je!!!!kazdemu se libi jine bydleni a jiny styl a nikdo vas za to neodsuzuje jen se chtela podelit o radost!!!proc vam to tu pisu kdyz 99procent to zvas stejne nepochopi?smajlík ja zapomela vy jste ta dokonalost nikdy jste neudelaly nejakou blbost nebo to o cem ste nevedeli ze?smajlík

Tak proč to Šárka dává na fórum,když jí vadí, podle tebe, že jí její příspěvky někdo okomentuje. Pokud chce jen souhlas,musí se obratit jinam,jak už jí tu někdo radil. Život není peříčko a někdy dává tvrdé rány, Šárka je velká holka a myslím, že pokud jí komentaře budou vadit umí se bránit sama.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 18.01.2012 18:07:03)
Ráda Vás uvítám a vše předvedu, třeba konečně získám tu vytouženou kritiku, kterou se dočítám od každýho jen od stolu. Nezlobte se, ale jak Vy víte, co kdo z nás prožil, v jakejch jak Vy říkáte sračkách byl a jak se má dnes? Ano, máte pravdu, najdou se tady takoví, kteří hledají detaily, jen aby bylo do čeho kopnout. Ale já osobně se zarážím nad celkem, ne nad detaily. Nicméně jsem fakt ráda, že se našel někdo, kdo se Sheril zastal, chuděrka, neměla to v životě lehké...

A co se boxů bla bla bla týče, s takovými boxy mám vlastní zkušenost, tak jí napíšu. Proč bych je měla vychválit, když si chválu nezaslouží? Na dlouhodobé držení koní jsou z mého hlediska nevhodné.

99% dotazů k diskuzi je stále dokola. A stále dokola se zde píší jedny a tytéž názory. Nevím, nad čím se rozčilujete, když si Sheril nedokáže vzít poučení, a ještě se tím, jak se zvířaty zachází, chlubí. Pro mne to už o něčem svědčí.

Já osobně zde dikutuji proto, že se mi nelíbí, jak se mi Sheril snaží vnutit to, že ona se má dobře a já špatně. Tohle nesnáším. Bože, zase se opakuju, to taky nesnáším....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 18.01.2012 18:22:21)
Coudas já neříkám a nepíši ,že ty se máš špatně,píši svou radost a to je špatné,boxy jsou pro koně které mám ve výcviku,nikoliv dlouhodobé,koně máme venku 24/7 venku i v zimně,březí kobyli jsou venku,a nevadí jimto,máme tu prostě podmínky ,že pokud cvičíš koně je lepší ho mít v boxe aby si zvykl na člověka,na 13 -15 ha pastvině si ho těžko ochočíš.Tito koně nebyli zvyklí na každodenní přístup člověka,celý život si žili divoce.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 18.01.2012 18:23:52)

simonice napsal(a):

Myslím si, že klidně můžete přijet....
A věřte že boxy z hliníkových kulatin pro koně opravdu nemáme - jsou totiž nebezpečné! A v bytě či domě je taky všechno normální ....a troufnu si tvrdit, že spousta lidí si prošlo taky ,,hodně sračkama,, či i více ,,sračkama,,

Takže to, že se neposadím na prdel z někoho, kdo tu lidem cpe kecy a věty přemotává jak potřebuje...jsem špatná? Pardon, ale tohle je diskuze. A kdyby tu měl každej plakat nad svýmsskoro vykopaným hrobem, asi ho brzo každej pošle doprdele..protože lidi mají svých problémů dost. A nikoho to nezajímá. Jen to lidi nasírá....kord když je to mimo cestu smyslů normálních lidí. Co mají koně držené v bezpečných boxech a uvažují nad tím, co koni na záda dají byť jen na focení. Asi tak!
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 18.01.2012 18:27:58)

sheril napsal(a):
Coudas já neříkám a nepíši ,že ty se máš špatně,píši svou radost a to je špatné,boxy jsou pro koně které mám ve výcviku,nikoliv dlouhodobé,koně máme venku 24/7 venku i v zimně,březí kobyli jsou venku,a nevadí jimto,máme tu prostě podmínky ,že pokud cvičíš koně je lepší ho mít v boxe aby si zvykl na člověka,na 13 -15 ha pastvině si ho těžko ochočíš.Tito koně nebyli zvyklí na každodenní přístup člověka,celý život si žili divoce.

A koně ve výcviku představuje co? Jak dlouho tam ty koně máš zavřené? Promiň, ale obsedání koní a navykání na lidi není o tom, jestli ho zavřeš do boxu nebo necháš na pastvině. Jako trenérka koní bys takové základy mohla mít, to se na mně nezlob.... A promiň, mí koně taky nejsou zvyklí na každodenní přístup člověka. Přeto bych to nenazvala, že žijí dovoce...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: simonice - 18.01.2012 19:08:27)
co vam na to rict?jen proste to kdyz mate nervy nad tim co ona pise nebo ne tak to proste nectete a jeji prispevky ani neotevirejte...jen tak vam mohu poradit ja si rada ctu pribehy lidi který maji zajimavý zivot at si to vymyslely nebo ne to mi je jedno je hodne smyslenych pribehu ktere se nam libi....ale to je jedno ze?proste vam se clovek nikdy nezavdeci....tak to je a jake ona ma metody vycviku koni to je zase jeji vec kazdy ma svuj styl a metody tak se nenervujte a nekomentujte tady si lidi muzou davt co chteji....smajlík a jeste bych vam neco poradila radeji reste doopravdicke spatne podminky kde kone ziji a taky tyrani....to bych byla schopna nekomu slapnout na hlavu za to ze nekdo tyra kone...na zadne fotce nema zadne tyrane,mlacene,hubene zvire(kone) tak kdyz se tak strasne nudite tak bezte na bazos a reste tam prekupniky koni a ty kteri prodavaji smichaniny....to ze si pripustila s arabem je taky jeji vec jak muzete vedet ze to hribe neni pro ni???smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 18.01.2012 19:12:51)

simonice napsal(a):
co vam na to rict?jen proste to kdyz mate nervy nad tim co ona pise nebo ne tak to proste nectete a jeji prispevky ani neotevirejte...jen tak vam mohu poradit ja si rada ctu pribehy lidi který maji zajimavý zivot at si to vymyslely nebo ne to mi je jedno je hodne smyslenych pribehu ktere se nam libi....ale to je jedno ze?proste vam se clovek nikdy nezavdeci....tak to je a jake ona ma metody vycviku koni to je zase jeji vec kazdy ma svuj styl a metody tak se nenervujte a nekomentujte tady si lidi muzou davt co chteji....smajlík a jeste bych vam neco poradila radeji reste doopravdicke spatne podminky kde kone ziji a taky tyrani....to bych byla schopna nekomu slapnout na hlavu za to ze nekdo tyra kone...na zadne fotce nema zadne tyrane,mlacene,hubene zvire(kone) tak kdyz se tak strasne nudite tak bezte na bazos a reste tam prekupniky koni a ty kteri prodavaji smichaniny....to ze si pripustila s arabem je taky jeji vec jak muzete vedet ze to hribe neni pro ni???smajlík

Není to její věc, je to černá plemenitba.. A otázka je jestli vůbec kryla ,,svoji,, kobylu
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 18.01.2012 19:13:12)

simonice napsal(a):

Ona to chudinka neměla lehké a tak co potřebuje politovat? Ať ji politují kamarádi nebo znamí. Já sem to taky neměla lehké a zajímá to tady někoho? nebo to tady někomu cpu? A to,že to neměla lehké si některými věcmi podle mě pomohla sama.Proč se mi nelíbí boxy? Protože to podle mě žádné boxy nejsou.A to že slouží k tomu aby tam koně zavřela bůhví na jakou dobu aby je paní trenérka " ochočila" No potěš koště. Pro koně dotáhnutého z pastviny to musí být fakt bezpečné tento "box". Je mi úplně jedno jestli bydlí ve vile s bazénem nebo ve zchátralé chatce,ale ať už si teda vybere kde bydlí!! A nemele nesmysly. Jo tu blbost určitě udělal každej z nás,ale přiznali jsme si ji!!!!
Na boxy se ke mě podívat nemůžeš žádné nemám, mám koně 24/7 a i když budem za nějaký čas obsedat, určitě kvůli tomu nezavřu kobylu do boxu,abych ji ochočila....:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 18.01.2012 19:25:04)
Teď píšeš, že máme řešit smíchaniny a arab x hucul je dle tebe co? Šlechtění ne? Kde máš v plemenářském zákoně dovoleno připouštět načerno byť pro sebe? Kam asi ten chov dospěje? Proč si myslíš že je tolik týraných koní? dokud budou koně za pár kaček, a že to jsou právě ti kříženci tak si toho lidi vážit nebudou. A ono není tak časté týrání koně za třeba 60K, i když i to se děje. Nikdo z diskutujících tady nepíše o vlastní dokonalosti, to si zase cucáš z prstu. A opět jsi další slepá a opět se budu opakovat. Přečti si všechny její diskuze, kor o schvácené mule a následném skákání. Pokud ti to a další věci přijdou normální tak jsi nejspíš stejný případ jako ona....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 18.01.2012 19:30:25)
Zatím ty boxy nikdo asi nevysvětlil jinak by tady k tomu nebyly kecy. Možná sis všimla, že jsou z trubkoviny a možná víš, že koně se umí válet a dělat různé skopičiny. a když takovému koni do toho zapadne noha a blokne se o druhou tyčku tak on nemá mozek na to aby si nohu v klidu vymotal a začne panicky rvát co to dá a hádej jak to většinou dopadne. Toto je hrazení pro krávy, protože po tom neskáčou a neválí se jako kůň. A i přesto byly případy kdy si takhle kráva zlomila nohu. Tak snad už chápeš proč jsou boxy s tímhle hrazením špatné a hlavně velmi nebezpečné pro koně, kor jak píše "divoké".
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 18.01.2012 19:33:54)
Zatím ty boxy nikdo asi nevysvětlil jinak by tady k tomu nebyly kecy

Myslím,že teď už to Sheril vysvětlila dostatečně.A myslím že se tady o nic ještě hodně dočte.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: simonice - 18.01.2012 19:55:49)
ja nechci aby ji nekdo litoval.....jen rikam ze si to zaslouzi protoze si zazila hodne spatneho a je stastna za to co ma...jo vy vsichni tady mate slechtene koniky s pp jo?hm tak to je pekny...jen rikam ze na bazosi se prodavj kone porad do kola...protoze hodne lidi lze pise jakej je konik uzasnej a pak je opak pravdou ze?????,a taky se budu opakovat kdyz vas to tak sere tak to nectete....a jestli si jeji kun v tom boxe zlomi nohu nebo neco vic tak to je jeji problem.....vy to platit nebudete a nebudete u toho prece ne?ale jestli ste se dobre docetly tak ma sefa a ten sef ty boxy tak asi chtel tak je proste ma....takze nesudte ji...kazdej mel v zivote urcite nejaky problemy kdo asi ne?kdybych ja vam napsala ze mi zabily kone tak si na tom opet zase neco najdete jak jinak ze? jsem za to nakonec mohla ja ze????a budu se zase opakovat to pletivo uz tam neni....znam hodne staji kde maj zelezne boxy a kun si muze ublizit i v normalnim boxe....dostane treba krec a umlati se tam....znam taky takovy pripad nevim kdo to tady porad nechape!smajlíksmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 18.01.2012 20:09:47)

simonice napsal(a):
ja nechci aby ji nekdo litoval.....jen rikam ze si to zaslouzi protoze si zazila hodne spatneho a je stastna za to co ma...jo vy vsichni tady mate slechtene koniky s pp jo?hm tak to je pekny...jen rikam ze na bazosi se prodavj kone porad do kola...protoze hodne lidi lze pise jakej je konik uzasnej a pak je opak pravdou ze?????,a taky se budu opakovat kdyz vas to tak sere tak to nectete....a jestli si jeji kun v tom boxe zlomi nohu nebo neco vic tak to je jeji problem.....vy to platit nebudete a nebudete u toho prece ne?ale jestli ste se dobre docetly tak ma sefa a ten sef ty boxy tak asi chtel tak je proste ma....takze nesudte ji...kazdej mel v zivote urcite nejaky problemy kdo asi ne?kdybych ja vam napsala ze mi zabily kone tak si na tom opet zase neco najdete jak jinak ze? jsem za to nakonec mohla ja ze????a budu se zase opakovat to pletivo uz tam neni....znam hodne staji kde maj zelezne boxy a kun si muze ublizit i v normalnim boxe....dostane treba krec a umlati se tam....znam taky takovy pripad nevim kdo to tady porad nechape!smajlíksmajlík

Asi vy...

Zato že vám zabily koně určitě můžete vy, Protože byl asi nedostatečně zajištěn. Pokud bych pracovala někde kde se mi ,,něco,, nelíbí jako třeba tyhle boxy, odešla bych a hledala práci jinde.
Umlátit se může v jakémkoliv boxe, proto, se člověk snaží tuhle možnost minimalizovat.. A litovat ji nikdo nebude, ikdyby prosila na kolenách.
A lidi nemusí mít šlechtěné koně s PP k tomu, aby použiváli selskej rozum. A pokud mám hucula co je nevhodný do kočáru, koupím si koně vhodného. Né že przním dvě plemena a budu doufat, že to bude lepší.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 18.01.2012 20:10:40)
To na fotkách není pletivo. Sama nevíš kdo zde měl jaký osud tak z ní nedělej chudáčka. Proč nám tady vnucuješ co by ti kdo řekl na tvůj životní příběh? Pokud by jsi se zde chovala jako Sheril a věř, že její chování je tady během pár let dost známé, tak tě taky každý pošle někam. Nejdřív si tady na fauně zjisti ( přečti ) koho a čeho se zastáváš a pak nám tady můžeš kázat jaké že to jsme my co ji tady zrovna neplácáme po rameni.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: simonice - 18.01.2012 20:17:18)
zastavam se dlouho lete kamaradky a nebojte se mam ten opakovany text precteny...jestli to je pletivo nebo to je mi jedno...ale me nezajimaji vase nazory kdyz vam nekdo bude chtit zabit zvire tak ho zabije..nikdy nic neuhlidate... dostatecne zabezpeceni nepomuze jak asi zabezpecim ohradu treba aby se tam nikdo nedostal???trosku smesny ne?ale k me veci se vubec nevyjadrujte to byl priklad a vase rozumy a radu k tomu vazne nepotrebuju tak se zdrzujte komentaru... a nikdo tady nenapsal aby jste ji litovaly tak zas neprehanejte jo?a vite co?mam vas vsechny tam dole bůů :DDDDDDDDD smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík NAZDAR bavte se....smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 18.01.2012 20:22:51)

simonice napsal(a):
zastavam se dlouho lete kamaradky a nebojte se mam ten opakovany text precteny...jestli to je pletivo nebo to je mi jedno...ale me nezajimaji vase nazory kdyz vam nekdo bude chtit zabit zvire tak ho zabije..nikdy nic neuhlidate... dostatecne zabezpeceni nepomuze jak asi zabezpecim ohradu treba aby se tam nikdo nedostal???trosku smesny ne?ale k me veci se vubec nevyjadrujte to byl priklad a vase rozumy a radu k tomu vazne nepotrebuju tak se zdrzujte komentaru... a nikdo tady nenapsal aby jste ji litovaly tak zas neprehanejte jo?a vite co?mam vas vsechny tam dole bůů :DDDDDDDDD smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík NAZDAR bavte se....smajlík

Jak zabezpečit ohradu??? Co třeba kamerovým systémem ty chytrá:-) Už jenom to, že na konec ohrady nevidím mě k tomuhle vede. Pokud mám opravdu strach a koně nestáli 5 korun.

Pak toho, kdo ti koně zabil, chytneš u činu!
Lidi jen musí chtít být lepší lidi. Nic víc
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 18.01.2012 20:23:11)

simonice napsal(a):

Jak zabezpečit ohradu??? Co třeba kamerovým systémem ty chytrá:-) Už jenom to, že na konec ohrady nevidím mě k tomuhle vede. Pokud mám opravdu strach a koně nestáli 5 korun.

Pak toho, kdo ti koně zabil, chytneš u činu!
Lidi jen musí chtít být lepší lidi a mít svůj vlastní názor.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 18.01.2012 20:23:55)
Se omlouvám, skočilo to dvakrát:-(
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 18.01.2012 20:31:32)
Není tu někdo,kdo by tuhle nesmyslnou diskuzi ukončil? Nic zajímavého se myslím už nedozvíme, jen vše sklouzává k hádkám a invektivám smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: simonice - 18.01.2012 20:40:42)
ano to je pekne ze kamerou nedelejte ze me uplneho dementa ale kone ti proste zabijou pak akorat dostanes penize to jo ale kdo ti vrati kone?nereste to bylo by dobre toto tema ukoncit,nehadat se jak pisete a jeste by bylo dobre to smazat at se to nemusi resit me uz to unavuje popravde smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 18.01.2012 21:11:06)
Simonice tím tvým vystupováním tady jsi opravdu jak druhá Sheril.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: simonice - 18.01.2012 21:13:42)
díky,pa a pusu na čelíčko tak zas nekdysmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 18.01.2012 21:15:01)
Jo, pravda. Jednoduché řešení, přestaneme přispívat. A co Sheril, přestane nás krmit nesmysly abychom se neměli čeho chytit? Těžko. Vyštípat někoho z diskuze je blbý. Ale Sheril diskutovat nechce, chce se svěřit! Pokud vím, začalo to předtím její otázkou "přejete mi to?" a když někdo položí otázku, měl by čekat odpověď. Když byla tak na dně, proč to neřešila s blízkýma, a několikrát na veřejné diskuzi řešila své "věčné" problémy a jak se rozhodnout. A když jí lidé, kteří v oboru měli či mají zkušenost řekli, co si o tom myslí, tak jsme najednou všichni blbci, kteří to vlastně neuměj. Jo, drbat jí tu za nesmysly je blbost. Ale psát hlouposti, že si připouští pro vlastní potřebu, protože na jejich farmu nemůžou koupit koně, který potřebujou je porstě hovadina. Já sice nemám všechny koně s PP, ale určitě bych se nechlubila tím, čím ona. Jak píše Thesis, nejen že kříženci dělaj cenu, pro kterou dneska nemůžete prodat kvalitního koně za rozumný peníze, ale každý fláká hříbata jako o život, protože hžíbáťka jšou ťupel, pak zjistí, že co s třemi, čtyřmi, pěti konmi, tak je přece střelíme za pár korun. A že se o tom pak živě diskutuje, obsedají se koně - hříbata a pod... tak raději všechny diskuze zrušíme, ne? TO bude lepší, protože každej, kdo má názor, tak ho má nejlepší, a přes to vlak nejede, proč bych měl poslouchat někoho jinýho... A to, že je to její sen - prosím, to jí nikdo nebere. Každý máme svůj sen. Ale taky každej prošel svým, tak nevím, z jakého důvodu nám ho cpe. Že dělaj na 500 ha ve dvou a berou za to pro ní velký peníze je její vize, já to holt vidím tak, že si buď vymejšlí, nebo jí to ještě nedošlo. Ale to je její věc. Nic novýho se opravdu nedozvíme. Tak asi končíme ne....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sabina - 18.01.2012 21:15:46)

simonice napsal(a):
díky,pa a pusu na čelíčko tak zas nekdysmajlík

to už si tu řekla jednou... smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 18.01.2012 21:17:20)
Nevím proč máš potřebu dostávat se na úroveň Sheril. Zabitého koně je mi líto a neexistuje dostatečný trest na člověka co to provedl, protože tu bolest nic nezmírní, taky ji znám. Ale zastáváš se někoho kdo s koňma dělá takové psí kusy, že pochybuji že ty by jsi to na svém koni dovolila. A ano máš naprostou pravdu v tom, že je to zcela její věc, to je bez debat. Ale proč nám to tady proboha stále cpe, furt si protiřečí, co chvíli na sebe prozradí nějakou hnusárnu ohledně koní a pak se to snaží jen kamuflovat až to nakonec dopadne tak, že je vlastně všechno jen kvůli focení. Ta páka mě nezajímá, to si pamatuju ze starších diskuzí, že to nebylo jen focení ale normálně na tom jezdila, takže to neřeším. Ale vyřvávat a trapně obhajovat černou plemenitbu, ještě s důkazy... a na ty schvácené kopyta doložené fotkama a později kamuflované, že nikdy schvácená nebyla. to promiň, ale pokud někdo hodí na net takové věci tak to nejde jinak než ju prostě sprdnout. A když chtěla rady a pomoc a lidi psali a radili a ona všechny poslala sprostě někam, že jen ona to ví nejlépe a umí nejlépe. Co teda po nás chceš ? Zdržet se komentářů jakožto reakcí na to co očividně není v pořádku ? A právě ty jako dlouholetá kamarádka by jsi jí mohla vysvětlit, že to co tu kolikrát vyblije nemá hlavu ani patu, jako prezentace je to katastrofa a že sem dává fotky a informace, za které nemůže čekat nic jiného než to čeho se dočkala. Tebe třeba poslechne a vzpamatuje se pokud to jde. Nemyslíš si, že máme nějaké důvody ji takto napadat? To už by bylo divné kdyby se do ní pustilo tolik lidí jen proto, že nemají co lepšího na práci a ona velký chudáček nic neudělala a je slušná, vzorná a všechno je v pořádku.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sccary - 18.01.2012 21:31:41)
No Sheril se asi stýá pouze s lidmi,kteří ji bezmezně obdivují,litují apod. Jinak to nevidím.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: simonice - 18.01.2012 21:41:09)

sabina napsal(a):
to už si tu řekla jednou... smajlík

jo protoze to nejak blbne...ne asi ja to sem dvakrat nedala,ja se sarkou nebydlim tak ji nebudu rikat co ma delat at si to sem dava jak chce...me je to jedno jo je hodne veci co bych neudelala treba jako sarka...ale ona zvolila za vhodne jak a co udela..kazdy mame svuj nazor a to je dobre...a ja uz to vazne neresim jen jsem se ji zastala,ano je hodne veci co se nedela a nemelo by...a vim ze se to mnohem nelibi,ja mela kobylku taky schvacenou kterou jsem koupila ve vedlejsim meste jen proto ze byla zanedbana,dostavala jako ponik dve fanky ovsa denne,a nic nedelala jeste k tomu byla porad na vysoke..jetelove trave,ale byla na tom tak spatne ze byla rada ze vubec chodila,ted se ma dobre nekde jinde kde se o ni postaraji,jinak ja kone nemela schvaceneho tak jsem ji dala tam kde se oni poradne postaraji a nenapadlo by me si na ni nikdy sednout,taky bych nedala koni paku protoze sni nemam takove zkusenosti a jsem proti tomu jsem radeji na ohlavce nebo na udidle,nejezdim se sedlem mam rada jizdu bez sedla,kone jsem v boxe nikdy nemela nejlepe pristresek nebo porad venku jednou jsem mela ustajeneho konika ale taky byl porad jen venku a box byl na krmeni..ja sarku neodsuzuju protoze ma svoje napady,svoje metody jak se zviraty jedna,kdyby bylo neco tak moc kruteho ano reknu ji to ze to se nedela ale nesetkala jsem se stim ze by neco takoveho delala,jsem na druhe strane republiky takze sni uz nejsem co nebydli tady...to je dobre ze je spokojena a preju ji to,jaky si to udelas takove to mas...a myslim ze ji to rikat nemusim ze vam je pro srandu...a melo by ji mozna dojit ze je zbytecne sem davat takove to prispevky ale nebudu ji to rikat ja mam taky sve nazory,a hlavne starosti takze nemuzu stat za svýma kamaradama a rikat jim co je spravne a ne nejsme dokonaly a jak co udela podle sebe tak at to dela kdyz to neobtezuje me a nezasahuje to do meho zivota,poradim ale neresim,ale staci kdyz ji to reknete vy co si myslite a snad to pochopi,jo a nejsem jako sarka jsem uplne jinak tak nesudte kdyz neznate ja sem nedavam kazdy tyden prispevkysmajlík:-):-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: klawdie - 19.01.2012 08:54:14)
Vrána k vráně sedá...víc bych to neřešila...simonice a sheril si mohou zajít na kávu a aspoň to tu přestanou zbytečně zahlcovat blbostma...toto je portál o koních a né o sheril a jejím životě, jak jsi mohla všimout nikoho to nezaujalo jak by sis přála, tak už si konečně vem ponaučení a přestaň tu ze sebe dělat zábavný program pro ifauňačky.

A jako druhé bych použila ..moudřejší ustoupí....ty moudré pochopí..:-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: daya - 19.01.2012 15:21:56)
no já teda nevím ale pracovat od nevidím do nevidím, za dneska už nic moc peníze a aby to nebylo moje a ještě bydlela jak sociál ... to by se mi nechtělo. I kdyby mě to moc bavilo.

Dřív mi taky připadalo, že se tu lidi jen hádají ale věkem jsem zmoudřela. Dovedu si představit rizika a jejich následky. A taky už jsem něco zažila. Popravdě z toho trubkového boxu mám husí kůžu. A až na to Sheril přijde, aby nebylo už pozdě.

A co se týče tu diskutujících, někdy dávají své názory docela ostřeji najevo ale to je vlivem témat tady. A každý jsme nějaký.

Některé témata jsou dobré si přečíst a rady si vzít k srdci. Já jdu dnes měřit koni holeň, abych věděla jestli mám pořídit radši většíhosmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 02.02.2012 18:32:39)
Jak může bejt někdo tak blbej.... celý odpoledne tu pročítám staré diskuze od Sheril.... proč jsem raději nedělala něco jinýho... ale tak to jen takovej výkřik do tmy z nudy, když venku tak mrzne.... No, omlouvám se. Fuj, už skoro ani nevidím. Ale člověk si asi někdy potřebuje oddechnout od denních starostí, ovšem takhle, asi bych se měla stydět. No já jdu raději koukat na ulicu. Ještě jednou se omlouvám.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 02.02.2012 18:35:07)
To uděláte dobře,jistě na té ulici uvidíte něco hezčího :-))
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 05.02.2012 17:45:17)

coudas napsal(a):
Jak může bejt někdo tak blbej.... celý odpoledne tu pročítám staré diskuze od Sheril.... proč jsem raději nedělala něco jinýho... ale tak to jen takovej výkřik do tmy z nudy, když venku tak mrzne.... No, omlouvám se. Fuj, už skoro ani nevidím. Ale člověk si asi někdy potřebuje oddechnout od denních starostí, ovšem takhle, asi bych se měla stydět. No já jdu raději koukat na ulicu. Ještě jednou se omlouvám.

no jde vidět ,že ti chybym,když to taháž už odednasmajlíksmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 05.02.2012 21:25:01)
Nechybys, jen jsem chtěla vidět na vlastní oči, kolik toho dokážeš vymyslet, a že dokážeš, to se musí nechat, a na kolik se ti dá vůbec věřit, nedá ani slovo. Ale to je tvá smůla, že jednu větu vyvracíš druhou, ale každej jsme nějakej. Jen mi svým vystupováním připomínáš pár zdejších lidí, bohužel taky koňáků, takže neměj strach, nejsi v tom sama!!! :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: cudinka - 07.02.2012 11:41:58)
Myslím, že jen ztrácíte čas...
Začla jsem si to číst... zaprvé, věty se skládaj jinak a ne tak jak to dělá sheril, je to jak od 5-ti letého dítěte. Zadruhé, přestalo mě to bavit po pár příspěvcích.
Ale myslím, že sheril dosáhla svého, dostalo se jí zájmu x lidí a tuny příspěvků... kdyby jste si takových jako je ona, vy chytřejší a rozumnější, nevšímali, byl by klid... A to se netýká jen koní. smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: stankas2 - 02.04.2012 14:25:35)
no zajimave veci tu mas, pokud vim tak snkonema neumis a zadne 3 divoke kone si nenaucila ty sem naucila jeste driv nez si tam nastoupila a do tahu si zadne 2 nenaucila ale spis pokurvila,vidim ze tady holky maji vetsi rozum jak ty :-)
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 02.04.2012 18:27:57)
smajlíksmajlík tak to je pěkná díra do růžového obláčku Sheril
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 20:08:30)

coudas napsal(a):
A koně ve výcviku představuje co? Jak dlouho tam ty koně máš zavřené? Promiň, ale obsedání koní a navykání na lidi není o tom, jestli ho zavřeš do boxu nebo necháš na pastvině. Jako trenérka koní bys takové základy mohla mít, to se na mně nezlob.... A promiň, mí koně taky nejsou zvyklí na každodenní přístup člověka. Přeto bych to nenazvala, že žijí dovoce...

dovoce?někdo mi tu vyčítá pravopis a jak píši jiní to už se ututlá.Koně ve výcviku jsem měla loni,každý koník co byl zavřený v boxe,tak byl přes noc a na den chodil do malého výběhu,učili se každodennímu kontaktu s lidmi,voděním,do výběhu,hřebelcování a posléze u některých obsedání.U mladé kobyly
i to byla krátká doba,ale taky se na ní jelo pouze 3 x,byla ve stáji asi měsíc.A ta starší kobyla co jí je letos 6 tak byla ve stáýji 3 měsíce,je muchařka,takže jí to velice prospělo.celé léto na ní nebyla znát skoro žádná vyrážka.Ted přes zimu mám ve stáji tažnou kobylu,a své dva koně.Chladaska nemůže být ve stádě že by mohla ublížit březím kobylám a není zvyklá na celodenní režim venku,je zvyklá na každodenní krmení jádrem a moji koně?Lucka,můj poník kouše telata,takže půjde do společného výběhu až se odvezou krávy do letních pastvin a hřebec Baron,nemůže být s nimi prostě proto ,že je hřebec,a navíc je tu problém s valachy co po něm jdou.I přesto že jsou koně ve stáji chodí na střídačku do malého výběhu (2 ha),ale pouze na den a jen za neblátivého počasí.Jinak koně jsem obsedala a krotila loni,ted jsou už na lidi zvyklý,na vodění,zvedání nohou,někteřáí obsedlý.Ted je plno jiné práce a jezdím pouze o víkendu když mám chut tak jednou za měsíc,a většinou tré=nuji s konmi jízdárenskou práci a vyjíždky po okolí.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 20:27:42)

daya napsal(a):
no já teda nevím ale pracovat od nevidím do nevidím, za dneska už nic moc peníze a aby to nebylo moje a ještě bydlela jak sociál ... to by se mi nechtělo. I kdyby mě to moc bavilo.

Dřív mi taky připadalo, že se tu lidi jen hádají ale věkem jsem zmoudřela. Dovedu si představit rizika a jejich následky. A taky už jsem něco zažila. Popravdě z toho trubkového boxu mám husí kůžu. A až na to Sheril přijde, aby nebylo už pozdě.

A co se týče tu diskutujících, někdy dávají své názory docela ostřeji najevo ale to je vlivem témat tady. A každý jsme nějaký.

Některé témata jsou dobré si přečíst a rady si vzít k srdci. Já jdu dnes měřit koni holeň, abych věděla jestli mám pořídit radši většíhosmajlík

Nemluv o něčem o čem nevíš,spíše nepiš,byt máme moderní i přes to že je součástí chléva,nové dlažby,sociální zařízení stálo jen přes 450 tis,z toho kuchyn je v pravém dřevě.Ano už je to od prosince skoro 5 měsíců co dělám i s víkendy.Prostě v jednom kuse,nebýt mého zranění dělala bych v kuse od října.V lednu už jsem byla skoro mrtvá z té práce,sice práce méně,jen krmení,ale bez dne odpočinku.Ted už měsíc děláme normálně 8 až dest hodin denně,bez problémů.Jezdit na koni mám fakt chut jen o výkendu a ze své vlastní vůle a né že musim,že je to má práce.Doma mám ulizíno a mám výhodu že si i občas poklidim v úpracovní době,každý den vařím jiné jídlo ,mimochodem moje a přítele měsíční útrata bez bydlení je 17 tisíc a to jsme sociálové?Já byla sociál brala měsíčně podporu 4 tisíce,ale tohle norma státu běžného občana.A když jsme u těch peněz a koních,během léta bych ráda odkoupila mechanické haccamorre.Velikost.cob,nebo full,a na podzim westernové sedlo světlé barvy cena do 10000,- na střední kohoutek
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 20:36:03)

coudas napsal(a):
Nechybys, jen jsem chtěla vidět na vlastní oči, kolik toho dokážeš vymyslet, a že dokážeš, to se musí nechat, a na kolik se ti dá vůbec věřit, nedá ani slovo. Ale to je tvá smůla, že jednu větu vyvracíš druhou, ale každej jsme nějakej. Jen mi svým vystupováním připomínáš pár zdejších lidí, bohužel taky koňáků, takže neměj strach, nejsi v tom sama!!! :-)

vymyslet?Proč bych si měla vymýšlet to co píší,asi se vám to fakt zdá neuřitelné,alre tohle je zlomek mého života,a pokud jsou koně v nějakých boxex tak dál to řešit nebudu a tak dále,já mám poze dva koně ustájení mám k platu,a ty koně o které= se starám nejsou moji,ani stáje,ani boxy ani pastviny-já jsem pouhý zaměstnanec a dělám pouze to co chce zaměstnavatel,on mě platí takž e mě to může být jedno
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 20:51:43)

stankas2 napsal(a):
no zajimave veci tu mas, pokud vim tak snkonema neumis a zadne 3 divoke kone si nenaucila ty sem naucila jeste driv nez si tam nastoupila a do tahu si zadne 2 nenaucila ale spis pokurvila,vidim ze tady holky maji vetsi rozum jak ty :-)

Zde vysvětlení-Stanka je asi 19 letá slečna co chodila k mému zaměstnavateli a snažili se tam obsednout koně,s konmi nikam dál nedojeli.Obsedali je nadopované sedalinem.Pro vysvětlení kdo to nezná-sedalin je pasta kterýá se koním dá pod jazyk,nejlépe a koník je úplně oblbnutý,ospalý,úplně mimo,používali jsme ho při prvním strouhání.Tohle Vám připadá jako obsedání?Slečna si došla asi tak nějak v černu jestli bych s ní nejela na vyjížku,na našich koních,souhlasila jsem.Jenže z vyjíždky se vyklubal úmysl,že budem vozit děcka na krátce obsednutých koních.Po dlouhém rozmlouvání jsem souhlasila,koně byli hodní a tak jsme svezli všechny,nic jsem nechtěla.Ale pak se dozvím že tza to schrábla prachy.Koně nebyli její,vylákala mě na vyjíždku,oblbla a když jsem tohle zjistila tak je stále nepříjemná a pomlouvá,pomlouvá i stále i když její lepší stránka-sestra Tamara,která má alespon dlouholetou praxi s konmi k nám chodila asi tři měsíce a mohla jezdit jednoho valacha.Tamara umí alespon jezdit,ty stanko s tvými rukami ve vzduchu,kdy taháš koni za hubu,koleny od sebe,nikdy nebudeš jezdit tak jak by se mělo a koni by si přitom neubližovala.Ježdění u místního handlíře koní se nenazívá ježděním,ale pouze povozením.O tahu ty tu nic nemluv,priotože ty to mu vůbec nerozumíš,víš jak si na koních povoziot prdel,ale jak zapřáhnout koně víš hovno!!!Prominte za sprostá slova,já jí totiž absolutně ignoruji ,takže tohle je jediné místo kde jí napsat,ale když už jsme u toho,počkej až tě chytím,já ti tu tvou křivou držku zmaluji,už mě sereš dlouho.Navíc to že nejen že neumíš ani jezdit na koni,ale vyděla jsem tvoje fotky na facebooku asi mám o tobě svoje míénění-šlapka,fotit se nahá ve vesnici je fakt cool!!!
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 02.04.2012 21:19:16)
Kurňa fix to chce větší píseček bo si děcka už nemají kde hrát smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 21:20:58)

thesis napsal(a):
Kurňa fix to chce větší píseček bo si děcka už nemají kde hrát smajlík

CELÝ LOM BY BY BYL LEPŠÍ .NEBO KDYŽ JSME U KONÍ TAK DREZÚRNÍ OBDELNÍK,
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 02.04.2012 21:28:34)
Jak to tak čtu tak by to bylo i málosmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 21:29:15)
kDO NEVĚŘÍ MŮŽE SI MMĚ DÁT DO ÚPŘÁTEL NA FACEBOOKU,TAM UVIDÍTE FOTKY,POKUD ZADÁTE V ALBUMU ZOBRAZIT fOTKY VŠE,ZOBRAZUJE SE TOTIŽ POUZE PRVNÍCH 6 SLOŽEK.A POKUD BUDETE NEVHODNĚ PŘISPÍVAT NA MĚ STRÁNKY TAK VÁS SAMOZŘEJMĚ VYLOUČÍM Z PŘÁTEL.jEN PROSTĚ PRO TY CO SI MYSLÍ ŽE TU PÍŠI ROMÁNY
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 21:30:47)

sheril napsal(a):
kDO NEVĚŘÍ MŮŽE SI MMĚ DÁT DO ÚPŘÁTEL NA FACEBOOKU,TAM UVIDÍTE FOTKY,POKUD ZADÁTE V ALBUMU ZOBRAZIT fOTKY VŠE,ZOBRAZUJE SE TOTIŽ POUZE PRVNÍCH 6 SLOŽEK.A POKUD BUDETE NEVHODNĚ PŘISPÍVAT NA MĚ STRÁNKY TAK VÁS SAMOZŘEJMĚ VYLOUČÍM Z PŘÁTEL.jEN PROSTĚ PRO TY CO SI MYSLÍ ŽE TU PÍŠI ROMÁNY

NEBO SPÍŠE V MINULÉM ČASE,PSALA,JELIKOŽ MI SEM NA IFAUNU UŽ Z TOHO TO POČÍTAČE NEJDOU ZASÍLAT NA IFAUNU FOTKY
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 21:32:55)

thesis napsal(a):
Jak to tak čtu tak by to bylo i málosmajlík

JÁ JEN DÁVAM DODATKY,JEDNOU ZA MĚSÍC AŽ DVA,TO JE VAŠE HRA.BYL BYLO BY LEPŠÍ CELÉ POBŘEŽÍ ANTLANTIKU ZA VŠECH TŘÍ SVĚTADÍLŮ,TO BY MOHLO STAČIT NÉ?.....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 02.04.2012 21:46:48)
tAKY NA TO TADY NEMÁM NERVY KAŽDÝ DEN.JÁ VÍM PŘIPADÁM VÁM SMĚŠNÁ,ALE DĚLÁTE TO VY,ROZEBÍRÁTE, A PAK ŽE SE TU ČLOVĚK VYLÉVÁ..-......TO JEST DISKUSE A STÍM NEUDĚLÁ OPRAVDU NIKDO NIC,JEN POUZE KLAWDIE,KTERÁ TU TO NECHÁVÁ JEN PROTO ABY MĚ KAŽDÝ ZESMĚŠNIL....JE TO S MUTNÉ,ALE MĚ TIO NIJAK NEDĚLÁ NIC,JE TO VIRTUÁLNÍ REALITA A CO SE TAM VNĚŠUJE Z REÁLU,MYSLÍM OSOBY A MYSLÍM OSOBY CO SI VYMÝŠLÝ A MELOU NESMYSLI TAK TY POZNAJÍ OPRAVDOVOU ŠÁRKU,CO SI NENECHÁ SR.T NA HLAVU.JÁ JSEM U KONÍ ASI 13 LET,ALE NE ŽE JSEM SE ŠLA POVOZIT ALE JEZDIT A DĚLAT,PRÁCE MI NENÍ CIZÍ A NIKDY NESLEZU Z KONĚ ŽE BYCH BYLA MIN SPOCENÁ NEŽ ON.JÁ MOHU ALESPON ŘÍCI,ŽE MĚ TŘI ROJKY TRÉNOVAL TRENÉR A ŽE MÁM 8 LET VLASTNÍ KONĚ,ŽE JSEM JE DOKÁZALA OSTARAT CELÝCH 8 LET,STARAT SE O NĚ KAŽDÝ DEN,SCHÁNĚT SENO A PILINY,A PAK I VODU A SAMA SI TO DOVÁŽET,START SE O NĚ I KDYŽ JSEM DĚLALA VE FABRICE DVANÁCKY A PŘESTO RÁNO DOŠLA DO STÁJE,VYPUSTUILA DO VÝBĚHU,NAKRMILA A TO SAMÉ PO 12 HODINOVÉ ŠICHTĚ,pÍŠI O TOM PROTOŽE TO BYLI PRKOTINY KTERÉ ZABRALI DOHROMADY 15 MINUT,ALE JÁ BVYDLELA O 2 KM DÁL A DO PRÁCE JSEM DOJÍŽDĚLA 30 KM A JEŠTĚ PŘEDTÍM DO ŠKOLY 15 KM A VŠE JSEM ZVLÁDALA A BUDE VÁS TADY NĚKDO PŘESVĚDŠOVAT KDO NEPOZNAL MÍT DOMA KONĚ,NEJEZDIL POD TRENÉREM.vŽDYT SAMA VÍM JAK JSEM JEZDILA NEŽ MĚ UČIL TRENÉR S LICENCÍ,KOLENA OD SEBE,BYL MŮJ VELKÝ PROBLÉM,,.....
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: stankas2 - 03.04.2012 06:55:08)
velice zajimavy clanek slecinko,klidne me hubu rizbit mozes dojdi ve stredu na bar a uvidime :D tak tohle je trapne nic nevis jak bylo hlavne ze na maxika nechecs sednbut ze te chce zabit tak ho raci kopes do briucha tak jak gastona hmm..to je konak :D no martis by si mel asi tyhle komentare precist aby vedel koho zamestnava, nechapu proc sem pises o moji sestre ta ti nic nepsala ale brzy se dozvi co tu pises,no pekne ses vybarvila,a ze si hledas na internetu kamaradku ktera by se s tebou bavila,proc za tebu nechodi decka tak jak za mnu? hmm|? maji na tebe ten stejny nazor jjak ja, ja sem kone neucila pod sedalinem ale poctiuve na lukach a taky naucila ale ty si nenaucila nic pouze jezdis na tom tvojem malem spratkovy a machrujes jak umis jezdit bacha at ji neponicis pater protoze jak si vypasena tak to nema obdobi na takeho ponika.a ze na vyssiho kone nesednes to je podle tebe konak? a ze se bojis konim zvednut nohy aby te nekoply hmm?? a raci je chces uspat aby je mohl kovar vystruhat? ty si borka teda,nekteri lidi tady maji velkou pravdu to co si zas..a ze se ty tady kurvis s jednim opilce hmm? ja zadne foto nahe nemam a kdybych mela tak je to moje vec..smajlík no a ze keno je handlir to je zajimave hlavne ze kdyz neco potrebujes tak uz si u nej vlezena ty by ses chtela tady vybavovat s kazdym ale s tebu nikdo nechce tak se raci vrypnes co?

LIDI TADY TAHLE PIPKA ABSOLUTNE NIC NEUMI JEN POMLOUVAT ALE KONE O TOM NEVI ANI TUKA JEN SE DELA A FOTI TRAPNE POTO A PISE TRAPNE CLANKY PODIVEJTE SSE NA JEJI FB A BUDE VAM STACIT :D
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: stankas2 - 03.04.2012 07:01:12)
ty vis co je prekladani otezi sarko? :D ty vole hlavne ze nevis jak mas drzet oteze kdyz sedis ve voze :Dsmajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: stankas2 - 03.04.2012 07:06:10)
no brzy se asi dozvi cele komentare tohle uz neni normalni,biofarma to opravdu je ale sarka je padla na hlavu mysli si ze to tu zna jak doma ale nic nezna..
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: stankas2 - 03.04.2012 07:14:05)
ty z kone neslezes driv nez si spocena jak on? ty vole sak ty ty kone tam tyras kone sou mokre a ty porad by si jezdila jen tryskem a nenechas jim ani oddech..raci at se nikdo nedive jak jezdis nebo by te utlukli vsichni k smrti..stacila jedna projizdka s tebou a kun ma trauma z tebe na dozivoti..chudaci konici nez si je znicila..martis by asi nebyl rad to co tu pises..hmm?
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 03.04.2012 08:50:57)
Šárko já jsem u koní 17 let z toho 11 mám vlastní a myslíš si, že ze mě ty roky udělají zkušeného chovatele či jezdce? Učím se pořád a neříkám, že něco umím, to je nebo není vidět až na těch koních, ne na písmenkách na netu. S trenérem jsem jezdila 5 let, tedy s člověkem co na to má i licenci. Ale byl to kamarád, takže mě učil za pochodu a stejně si myslím, že umím leda prd :-)).

Musíš zajít k psychologovi aby tě vyslechl, on si rád poslechne všechny tyhle řeči, však od toho je placený, že jo? A hlavně zvyklý na ledacos. Neshazuj tady cokoliv na Klawdii, nesmysly tady píšeš jenom ty ona ti to pouze toleruje.

Hádky si určitě můžete nechat támhle do baru jak zde slečna psala, tam si dejte třeba do držky navzájem :-)

Nicméně čeština a styl vyjadřování je vážně u obou příšerná
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: klawdie - 03.04.2012 10:34:32)

sheril napsal(a):
tAKY NA TO TADY NEMÁM NERVY KAŽDÝ DEN.JÁ VÍM PŘIPADÁM VÁM SMĚŠNÁ,ALE DĚLÁTE TO VY,ROZEBÍRÁTE, A PAK ŽE SE TU ČLOVĚK VYLÉVÁ..-......TO JEST DISKUSE A STÍM NEUDĚLÁ OPRAVDU NIKDO NIC,JEN POUZE KLAWDIE,KTERÁ TU TO NECHÁVÁ JEN PROTO ABY MĚ KAŽDÝ ZESMĚŠNIL....JE TO S MUTNÉ,ALE MĚ TIO NIJAK NEDĚLÁ NIC,JE TO VIRTUÁLNÍ REALITA A CO SE TAM VNĚŠUJE Z REÁLU,MYSLÍM OSOBY A MYSLÍM OSOBY CO SI VYMÝŠLÝ A MELOU NESMYSLI TAK TY POZNAJÍ OPRAVDOVOU ŠÁRKU,CO SI NENECHÁ SR.T NA HLAVU.JÁ JSEM U KONÍ ASI 13 LET,ALE NE ŽE JSEM SE ŠLA POVOZIT ALE JEZDIT A DĚLAT,PRÁCE MI NENÍ CIZÍ A NIKDY NESLEZU Z KONĚ ŽE BYCH BYLA MIN SPOCENÁ NEŽ ON.JÁ MOHU ALESPON ŘÍCI,ŽE MĚ TŘI ROJKY TRÉNOVAL TRENÉR A ŽE MÁM 8 LET VLASTNÍ KONĚ,ŽE JSEM JE DOKÁZALA OSTARAT CELÝCH 8 LET,STARAT SE O NĚ KAŽDÝ DEN,SCHÁNĚT SENO A PILINY,A PAK I VODU A SAMA SI TO DOVÁŽET,START SE O NĚ I KDYŽ JSEM DĚLALA VE FABRICE DVANÁCKY A PŘESTO RÁNO DOŠLA DO STÁJE,VYPUSTUILA DO VÝBĚHU,NAKRMILA A TO SAMÉ PO 12 HODINOVÉ ŠICHTĚ,pÍŠI O TOM PROTOŽE TO BYLI PRKOTINY KTERÉ ZABRALI DOHROMADY 15 MINUT,ALE JÁ BVYDLELA O 2 KM DÁL A DO PRÁCE JSEM DOJÍŽDĚLA 30 KM A JEŠTĚ PŘEDTÍM DO ŠKOLY 15 KM A VŠE JSEM ZVLÁDALA A BUDE VÁS TADY NĚKDO PŘESVĚDŠOVAT KDO NEPOZNAL MÍT DOMA KONĚ,NEJEZDIL POD TRENÉREM.vŽDYT SAMA VÍM JAK JSEM JEZDILA NEŽ MĚ UČIL TRENÉR S LICENCÍ,KOLENA OD SEBE,BYL MŮJ VELKÝ PROBLÉM,,.....

Sheril ztrapňuješ se tu sama...na tom nemá nikdo z nás podíl...
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: klawdie - 03.04.2012 10:40:59)

stankas2 napsal(a):
velice zajimavy clanek slecinko,klidne me hubu rizbit mozes dojdi ve stredu na bar a uvidime :D tak tohle je trapne nic nevis jak bylo hlavne ze na maxika nechecs sednbut ze te chce zabit tak ho raci kopes do briucha tak jak gastona hmm..to je konak :D no martis by si mel asi tyhle komentare precist aby vedel koho zamestnava, nechapu proc sem pises o moji sestre ta ti nic nepsala ale brzy se dozvi co tu pises,no pekne ses vybarvila,a ze si hledas na internetu kamaradku ktera by se s tebou bavila,proc za tebu nechodi decka tak jak za mnu? hmm|? maji na tebe ten stejny nazor jjak ja, ja sem kone neucila pod sedalinem ale poctiuve na lukach a taky naucila ale ty si nenaucila nic pouze jezdis na tom tvojem malem spratkovy a machrujes jak umis jezdit bacha at ji neponicis pater protoze jak si vypasena tak to nema obdobi na takeho ponika.a ze na vyssiho kone nesednes to je podle tebe konak? a ze se bojis konim zvednut nohy aby te nekoply hmm?? a raci je chces uspat aby je mohl kovar vystruhat? ty si borka teda,nekteri lidi tady maji velkou pravdu to co si zas..a ze se ty tady kurvis s jednim opilce hmm? ja zadne foto nahe nemam a kdybych mela tak je to moje vec..smajlík no a ze keno je handlir to je zajimave hlavne ze kdyz neco potrebujes tak uz si u nej vlezena ty by ses chtela tady vybavovat s kazdym ale s tebu nikdo nechce tak se raci vrypnes co?

LIDI TADY TAHLE PIPKA ABSOLUTNE NIC NEUMI JEN POMLOUVAT ALE KONE O TOM NEVI ANI TUKA JEN SE DELA A FOTI TRAPNE POTO A PISE TRAPNE CLANKY PODIVEJTE SSE NA JEJI FB A BUDE VAM STACIT :D

Stasko na vyřizování učtu si udělejte soukromou korespondenci.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: aaangelika - 03.04.2012 11:05:04)

thesis napsal(a):
Šárko já jsem u koní 17 let z toho 11 mám vlastní a myslíš si, že ze mě ty roky udělají zkušeného chovatele či jezdce? Učím se pořád a neříkám, že něco umím, to je nebo není vidět až na těch koních, ne na písmenkách na netu. S trenérem jsem jezdila 5 let, tedy s člověkem co na to má i licenci. Ale byl to kamarád, takže mě učil za pochodu a stejně si myslím, že umím leda prd :-)).

Musíš zajít k psychologovi aby tě vyslechl, on si rád poslechne všechny tyhle řeči, však od toho je placený, že jo? A hlavně zvyklý na ledacos. Neshazuj tady cokoliv na Klawdii, nesmysly tady píšeš jenom ty ona ti to pouze toleruje.

Hádky si určitě můžete nechat támhle do baru jak zde slečna psala, tam si dejte třeba do držky navzájem :-)

Nicméně čeština a styl vyjadřování je vážně u obou příšerná

No právě, že psychologovi by za to musela platit smajlík, taky na ifauně to má zdarma... I když jak píše, není sociál, tak si ho určitě dovolit může. :-)

Děkuji Klawdii, že to nemaže, protože tahle diskuze (tedy hlavně příspěvky od Sheril) mi vždycky zvedne náladu. Sheril se tu shazuje sama, ale jaksi na to pořád nepřichází; nu což, aspoň tu máme my povyražení.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 03.04.2012 11:21:13)

aaangelika napsal(a):
No právě, že psychologovi by za to musela platit smajlík, taky na ifauně to má zdarma... I když jak píše, není sociál, tak si ho určitě dovolit může. :-)

Děkuji Klawdii, že to nemaže, protože tahle diskuze (tedy hlavně příspěvky od Sheril) mi vždycky zvedne náladu. Sheril se tu shazuje sama, ale jaksi na to pořád nepřichází; nu což, aspoň tu máme my povyražení.

Sakryš prozradila jsi tosmajlík ale tak dovolit si to může tak co
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 03.04.2012 13:29:00)
Jujda, to je zase sranda.... smajlík
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: coudas - 03.04.2012 17:59:41)

sheril napsal(a):
dovoce?někdo mi tu vyčítá pravopis a jak píši jiní to už se ututlá.Koně ve výcviku jsem měla loni,každý koník co byl zavřený v boxe,tak byl přes noc a na den chodil do malého výběhu,učili se každodennímu kontaktu s lidmi,voděním,do výběhu,hřebelcování a posléze u některých obsedání.U mladé kobyly
i to byla krátká doba,ale taky se na ní jelo pouze 3 x,byla ve stáji asi měsíc.A ta starší kobyla co jí je letos 6 tak byla ve stáýji 3 měsíce,je muchařka,takže jí to velice prospělo.celé léto na ní nebyla znát skoro žádná vyrážka.Ted přes zimu mám ve stáji tažnou kobylu,a své dva koně.Chladaska nemůže být ve stádě že by mohla ublížit březím kobylám a není zvyklá na celodenní režim venku,je zvyklá na každodenní krmení jádrem a moji koně?Lucka,můj poník kouše telata,takže půjde do společného výběhu až se odvezou krávy do letních pastvin a hřebec Baron,nemůže být s nimi prostě proto ,že je hřebec,a navíc je tu problém s valachy co po něm jdou.I přesto že jsou koně ve stáji chodí na střídačku do malého výběhu (2 ha),ale pouze na den a jen za neblátivého počasí.Jinak koně jsem obsedala a krotila loni,ted jsou už na lidi zvyklý,na vodění,zvedání nohou,někteřáí obsedlý.Ted je plno jiné práce a jezdím pouze o víkendu když mám chut tak jednou za měsíc,a většinou tré=nuji s konmi jízdárenskou práci a vyjíždky po okolí.

Jelikož to bylo na mne, tak se vyjádřím - pravopis a překlep je trošku rozdíl. Jednak ty máš překlepů ve svých přízpěvcích tolik, že já osobně musím kolikrát číst několikrát, protože mi to nějak nejde. A pravopisné chyby - no pal čert, ty už jsou dnes na internetu běžnou praxí, tak co. mně osobně sheril vadí to, že z ostatních lidí, kteří pracují a věnují se i koním děláš kretény, kteří sedí doma na prdeli a nic nedělají a koním nerozumí. Já mám taky občas krizové období z různých důvodů, a to jako znamená, že si mám sednout za počítač a vybrečet se na ifauně? Promiň, ale já si myslím, že by se mi každej vysmál a jak ty říkáš, utahoval si ze mně,. Ale to jsi ty ještě za tu dobu nějak nestačila pochopit. nejsi sama, kdo maká od nevidím do nevidím, tak prosím tě nezesměšňuj tady ostatní, kteří mají práci buď stejnou jako ty, nebo podobnou. A že se tady potřebuješ vyplakat... tak fajn, tak si plač, ale po sté píši - pak se nediv, že do tebe lidi kopou. Díky za vysvětlení obsedání koní v tvém podání, jsem ráda, že jsi na druhém konci republiky. S kamarádkou si dejte třeba do tlamy, ale nechápu, proč by jste se o tom měly vypisovat na internetu na veřejné diskuzi, tak si to napište přes ten váš facebook, to bude asi lepší ne?
káťa
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sheril - 05.04.2012 20:22:43)
Víte co dál si tu kláboste ty nesmysli,bavte se,mou osobu,ale prosím nijak nespinte.Koně vím jak mám obsedat a jezdit.Nikdy s konmi netryskám a nekopu je jak píše víše slečna co mi prostě závidí,ač nemá co,protože kdyby se chovala slušně mohla chodit k nám jezdit koně kterého by chtěla.Nedávno jsem zamezila dalším v choděním na koně,jelikož ze mě dělali krávu,příjdu,pak zas nepříjdou,koně mám už chycený,vyhřebelcovaný a nikdo nepříjde a žeš já se s tím otravuji ve svém malém volném čase,v neděli odpoledne.I tak celé roky co jsem tu přispěvovala se vždy našli lidi co nikomu nic nepřáli,když člověk potřeboval pomoc tak ho ještě odkopli,pomluvili.Na ifaunu chodí samá veteš co si hraje na smetánku,ti slušní nikdy nereagují jako vy a necpou lidem do hlavy moudrosti.prostě končím tak vás laskavě prosím aby jste dálé napsali a mě nezahlcovali tím email,protože ty vaše chytrý kecy jsou pořád stejné a dokola.Ps:Stanko na baru jsi nebyla,došla jsem si tam za tebou a věř to mu že si tě najdu!!!
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: sisi58 - 05.04.2012 20:39:11)
Tak to je slovo do pranice. Jen bude zajímavé, jak dlouho to Šárce vydrží. Opravdu "prostě končí" ? :-))
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: thesis - 05.04.2012 20:40:21)
" Kecy stále dokola...furt stejní... ". Víc jak rok jsem na fauně nebyla, ani jsem si tu nic nečetla. Pak se tu objevím a ty tady máš úplně stejné žvásty, kterými se to tady snažíš zahltit. Jednou potřebuješ litovat, jindy poplácat po zádech anebo aby lidi záviděli. A to, že ti všichni neposílali peníze na to aby tvá zvířata měla co žrát, to promiň ale nemůžeš čekat, že tady budou lidi dělat charitu někomu jako jsi ty s takovým chováním. Pro mě za mě si se svýma koňma dělej co chceš, upřímně je mi to jedno, protože tobě se poradit nedá a ani nechceš. Ale jednu radu bych pro tebe přeci měla ... !!! POUŽÍVEJ MOZEK !!!
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: fujina - 05.04.2012 21:52:41)
Milá sheril,čtu si to tady co ty píšeš už dlouho a mužu říct že jsi pro mě ubohá.Už se vzpamatuj a zajdi si k psychiatrovi a vyzpovídej se u něj.Třeba ti pomuže.A lidi co se chcou mlatit jsou tež ubohy a nuly.A koníci jsou chudáci je mi jich líto.Tak prosimtě už tady nepiš jak se říká chytřejší ustoupí a blbší zustane jen potrefená husa se ozve,ikdyž ti někdo napíše tak musiš odepsat tihle lidi mají stebe srandu a pišou pravdu.prostě jseš pro mě nezkušená ošetřovatelka a víš prd.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: didi - 06.04.2012 19:37:48)

sheril napsal(a):
Víte co dál si tu kláboste ty nesmysli,bavte se,mou osobu,ale prosím nijak nespinte.Koně vím jak mám obsedat a jezdit.Nikdy s konmi netryskám a nekopu je jak píše víše slečna co mi prostě závidí,ač nemá co,protože kdyby se chovala slušně mohla chodit k nám jezdit koně kterého by chtěla.Nedávno jsem zamezila dalším v choděním na koně,jelikož ze mě dělali krávu,příjdu,pak zas nepříjdou,koně mám už chycený,vyhřebelcovaný a nikdo nepříjde a žeš já se s tím otravuji ve svém malém volném čase,v neděli odpoledne.I tak celé roky co jsem tu přispěvovala se vždy našli lidi co nikomu nic nepřáli,když člověk potřeboval pomoc tak ho ještě odkopli,pomluvili.Na ifaunu chodí samá veteš co si hraje na smetánku,ti slušní nikdy nereagují jako vy a necpou lidem do hlavy moudrosti.prostě končím tak vás laskavě prosím aby jste dálé napsali a mě nezahlcovali tím email,protože ty vaše chytrý kecy jsou pořád stejné a dokola.Ps:Stanko na baru jsi nebyla,došla jsem si tam za tebou a věř to mu že si tě najdu!!!

Emaily je možné si vypnout, případně ve schránce zablokovat kontakt, aby nechodily. Tak jsme měla vždycky strašně dlouhý ifauňácký seznam emailu ve schránce.
Re: Sen který se snem zdát může,ale je to skutečnost (Vložil: achula - 06.04.2012 20:38:52)
No, ja si akorat vsimam ze Stanka nejdriv pise ze Sheril jezdi pouze svyho malyho spratka a na vyssiho kone nesedne, ...jako ze se boji a v dalsim prispevku ze s konma (ne s ponikem) by jenom tryskala...coz od cloveka co se boji bych necekala . To si nejak protireci. Za druhy obe holky maji pravopis stejnej. O Tamare Sheril naopak psala hezky ale prej-"pockej v baru"
No proste je to ..."sranda".:-(
Zpět
Westernový "Ranč v údolí"
Koňský "Ranč v údolí" je ideální místo pro letní dětské tábory s koňmi, pohádkové prázdniny i relaxační vyjíždky na koních pro dospělé.
Poháry Bauer - poháry, medaile, diplomy, kokardy
Poháry Bauer jsou to správné řešení: Poháry od nás = výhra pro vás!
Marstall krmivo pro koně
V sortimentu naleznete musli pro: volný čas, sport, chov, westernové a robustní koně. Dále pak náhražky sena bez prachu, doplňky výživy pro svaly, šlachy, klouby a mnoho dalších oblastí použití.

Zajímavé odkazy