Psi Králíci
Zpět
MODEROVANÉ FÓRUM > TÉMA
ako na kralikaren (Vložil: muki - 11.01.2012 00:08:19)
Verte ci nie potrebujem pomoct:))))))) Ospravedlnujem sa ak to neznie prilis skromne ale: "Ve víně je pravda. Nyní jsem pravdou přeplněn.":)))))))))
Teraz vazne priatelia:
Potrebujem pomoct so stavbou kralikarne ( aj ked bohom zrucnosti som nikdy nebol z deviatich uderov vedenych kladivom na klinec osem skonci na mojich prstoch :)))))) ). Avsak pri pohlade na staru sa nova zda byt nevyhnutnou zalezitostou:)))) Budem vdacny za akekolvek planky, resp. popis stavby kralikarne, resp. odporucanu odbornu literaturu, resp. prakticke rady a je absolutne jedno ci ide o 4,5,6,7,8,9 kotcovu kralikaren, nakolko si vase rady podla potreby prisposobim ( resp. pokusim sa, aspon mi bude na nej mila kazda jej nedokonala krivka:))))))))))) )
Viem ze o predmetnej teme uz bolo diskutovane az az ale predsa: "Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.":)))))))))))))))), taky: "Nikdy se nesměj cikánovi na kole. Třeba je právě tvoje!":))))))))))))))))))))
Dufam ze mi tej trocha "netriezvosti" bude odpustene : "Nač se hádat, když víme, že se nakonec zase usmíříme?":)))))))))))))))))))
Mockrat vsem dekuji:)))))))))))))))))))))
Zpět
Poháry Bauer - poháry, medaile, diplomy, kokardy
Poháry Bauer jsou to správné řešení: Poháry od nás = výhra pro vás!

Zajímavé odkazy