Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Burza okrasného ptactva v Brně – zveme vás!
Sdílet:

Burza okrasného ptactva v Brně – zveme vás!

Před 13 lety jsme se rozhodli jako dlouholetí chovatelé založit terarijní trhy v Brně, abychom nemuseli jezdit do jiných měst. Burzu jsme nazvali Fauna hobby Brno. Začínali jsme v likusáku v Brně-Slatině, později jsme riskli uspořádat burzy na brněnském výstavišti v Kongresovém centru. Nyní jsme se rozhodli rozšířit naše aktivity o burzu okrasného ptactva, která v Brně rozhodně chybí.

Naše terarijní trhy fungují v přátelském duchu, setkávají se zde jak staří chovatelé, tak začínající nadšenci. Pro ně jsme zařídili veterinární poradnu zdarma a zcela běžně poskytujeme rady ohledně chovu zvířat. Celé roky nás provází odborní prodejci-chovatelé, kteří vždy vysvětlí, co prodávané zvíře potřebuje a jak je jeho chov náročný. Během let se z většiny návštěvníků stali kamarádi, kteří k nám rádi jezdí, protože, jak říkají, u nás je to jiné – nejde jen o peníze. Jde o setkávání, pobavení se o odchovech, problémech v chovu i pochlubení se s úspěchy či novými přírůstky. Dodržujeme tradici podpory mladých chovatelů.

Na našich burzách najdete široký sortiment chovatelských potřeb, terárií, živých krmiv, bezobratlých a terarijních zvířat, ryb, hlodavců, rostlin atd. Podobnou nabídku bychom rádi v budoucnu nabídli i chovatelům okrasného ptactva.

I mezi námi teraristy jsou vášniví chovatelé ptáků, a tak věříme, že i další chovatelé ocení burzu v Brně – což nás vrací zpátky do historie, protože když jsme začínali s terarijními burzami ve Slatině, pomáhali nám ze začátku právě „ptáčkaři“.

Snažíme se domluvit účast výkupčích i větších prodejců krmiv. Při větším počtu prodávajících je možnost otevření dalších sálů. Prodejní místa se rezervují dopředu na www stránkách v sekci „Kontakty“.

Snad máme velkou výhodu v dlouholeté tradici pořádání našich burz, a tak si můžeme dovolit i pomalejší rozjezd burz pro chovatele okrasného ptactva, aby měli možnost si na brněnskou burzu zvyknout a naučit se ji navštěvovat.

Touto cestou bychom chtěli pozvat všechny chovatele okrasného ptactva a samozřejmě nejen je, ale i příznivce, aby navštívili naše Fauna hobby Brno prodejní trhy, které se budou konat 28. 2. 2016. Vstup pro prodávající je od 8 hodin, pro nakupující od 9.00 hodin. Doba trvání burzy bývá většinou do 12.00 hodin.

Možnost parkování je v areálu, občerstvení je zajištěno v objektu. Městskou hromadnou dopravou se na burzu dostanete tramvají č. 1.

Fauna hobby Brno prodejní trhy se konají každý měsíc.

Další informace naleznete na:

www.faunahobbybrno.webnode.cz

www.facebook.com/fauna.hobby

tel.: 777 801 185

Autor textu: Kolektiv autorů redakce iFauna.cz
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru