Psi Okrasné ptactvo
Zpět
MODEROVANÉ FÓRUM > TÉMA
Pozdrav z australie (Vložil: charouzek - 04.02.2012 17:51:43)
Moderovaná diskuse - obrázekTak ,abych se trochu rozehřál,dostal jsem foto od sestřenky z předměstí SYDNEY,foto je staré asi 24 hodin,Kakadu růžový,ve zkratce u nich,papoušek gala.smajlíksmajlíksmajlík
Re: Pozdrav z australie (Vložil: miro1970 - 05.02.2012 08:06:12)

charouzek napsal(a):
Tak ,abych se trochu rozehřál,dostal jsem foto od sestřenky z předměstí SYDNEY,foto je staré asi 24 hodin,Kakadu růžový,ve zkratce u nich,papoušek gala.smajlíksmajlíksmajlík

Super,tý to tam majú ako u nás sýkorky,to musí byť krása pri krmitkach.
Re: Pozdrav z australie (Vložil: molousek - 05.02.2012 08:58:08)
Nádhera . smajlík
Re: Pozdrav z australie (Vložil: jerrda - 05.02.2012 09:54:39)
Tak to je opravdu nádhera.V letě tam mam letět asi na deset dní,tak to uvidím na vlastní oči.Hlavně vezmu foták ,abych se po návratu mohl podělit o krásný pohled i s ostatními chovately.:-)
Re: Pozdrav z australie (Vložil: nuklearka - 05.02.2012 10:02:12)
Tam bych chtěla být důchodcem a chodit krmitsmajlík
Re: Pozdrav z australie (Vložil: forpus - 06.02.2012 13:25:57)

charouzek napsal(a):
Tak ,abych se trochu rozehřál,dostal jsem foto od sestřenky z předměstí SYDNEY,foto je staré asi 24 hodin,Kakadu růžový,ve zkratce u nich,papoušek gala.smajlíksmajlíksmajlík

Správně je jeho jméno v angličtině GALAH!
Re: Pozdrav z australie (Vložil: inka03 - 06.02.2012 13:36:12)

forpus napsal(a):
Správně je jeho jméno v angličtině GALAH!

Pán myslel nejspíše výslovnost gala. Máte pravdu, že se píše galah, ale to "h" na konci slova zaniká takže se pořádně ani nevyslovuje
Zpět
Tuje na živé ploty - Tuja occ. Smaragd
Prodej krásných Tují na živé ploty -Tuja occ. Smaragd, prodej tří letých rostlin, výška 30-50cm, Tuje množíme řízkováním, dáváme slevy
Poháry Bauer - poháry, medaile, diplomy, kokardy
Poháry Bauer jsou to správné řešení: Poháry od nás = výhra pro vás!

Zajímavé odkazy