Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Výstava Živá exotika v Praze
Sdílet:

Výstava Živá exotika v Praze

Nejlepší akce podobného druhu u nás, pražská chovatelská výstava Živá exotika, se od nového roku poestihovala do Kulturního domu Ládví. Toetího...

Nejlepší akce podobného druhu u nás, pražská chovatelská výstava Živá exotika, se od nového roku poestihovala do Kulturního domu Ládví. Toetího února 2007 jsem se zúeastnil již druhé výstavy v tomto roce. Obával jsem se, že stihováním tato výstava utrpí na návštivnosti, ovšem moje obavy se rozplynuly hned na zaeátku této akce. Obsazení stolu prodejci – plno, návštivníku mraky. Nekoneený proud lidieek se hrnul do budovy až zhruba do 11:30 hod. Byl jsem úeastí mile poekvapen. Tahle akce již dávno získala mezinárodní vihlas, proto se jí i tentokrát zúeastnilo mnoho cizincu, jak mezi prodejci, tak mezi samotnými návštivníky. Myslím, že i tentokrát tuto akci ovládli bezobratlí, tedy hlavni sklípkani. Výbir byl pomirni bohatý, na stolech jsem vidil i mnoho novinek.

Samotný objekt kulturního domu je opit pro akce podobného vhodný. Leží v relativni klidnijším místi, než byly Holešovice, je i leheí najít parkovací místo, jelikož se KD nachází u sídlišti. Navíc je hned vedle stanice metra. Celkový dojem z této výstavy je opit více než dobrý. Dobrý pocit z vynikající akce dodává Živé exotice také lidský poístup samotného pooadatele, pana Euoíka.

Autor textu: Michal Toráň
Autor fotografií zdroj: Michal Toráň
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru