Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2011 21:09
janaf

XXX.XXX.166.14

Prosím o radu. Slepička hedvábničky (mladá- snáší necelý týden) včera začala kulhat na jednu nohu, dnes již nohu nepoužívá vůbec - když se pohybuje, skáče a nohu tahá za sebou. Jinak žere... vše v pořádku. Krmím směs N, pšenici, skořápky nebo grit, do vody acidomid, zbytky z kuchyně minimálně (a ty stejně vyžerou spíše amroksky), k dispozici velká zahrada. Mám celkem 4 hedvábničky a 3 amroksky - zbylé kusy bez jakýchkoliv problémů.
Procházela jsem diskuse, mluvilo se zde pouze o kulhání, či problému s oběma nohama, proto zakládám nové téma.
Ještě jsem nenapsala, že jsem žádné zranění nenašla, nic zlomeného, drápy v pořádku...

7.4.2011 21:43
marysh

XXX.XXX.146.76

Zkontrolujte pohmatem kosti nohy od pánve až k prstum,pokut nic nenejdete pak zranění bude ve svalech ( namožený,natrhnutý.....) to prstama nepoznate.Nebojte se,bude se to jen zlepšovat - pozvolna.Pokud žere a pije tak ji dopřejte klid,zbytečně ji neplašte a uvidíme za pár dni.:-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.9.2011 19:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer, chci se zeptat, jak to nakonec dopadlo? Já dneska odpoledne objevil stejný problém u své hedvábky. Kromě nabalené hlíny a špíny na jedné noze (odstranil jsem opatrně pod tekoucí vodou) jsem také nic neobjevil, ale je vidět, že není "ve své kůži". Tak to snad nebudue nic vážnéhosmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík