Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2007 11:41

Kdysi jsem tu psala, že v naší stáji čeká jedna kobylka potomka po Guidam Sohnovi a slíbila jsem, že až se narodí, že ho vyblejsku a dám ho sem. Sice trochu se zpožděním (už bude malýmu měsíc) ale přeci. Takže hřebeček Guidam Sid.

12.7.2007 15:53

coriska napsal(a):
Kdysi jsem tu psala, že v naší stáji čeká jedna kobylka potomka po Guidam Sohnovi a slíbila jsem, že až se narodí, že ho vyblejsku a dám ho sem. Sice trochu se zpožděním (už bude malýmu měsíc) ale přeci. Takže hřebeček Guidam Sid.

Ve stáji kterou navštěvuju (Dvůr Borčice, pokud ti to něco říká) jsou 3 hříbátka po tomhle hřebci.
Tady je kobylka Guidam Lady.

12.7.2007 15:56

miranda napsal(a):
Ve stáji kterou navštěvuju (Dvůr Borčice, pokud ti to něco říká) jsou 3 hříbátka po tomhle hřebci.

Tady snad bude vidět trochu líp...

12.7.2007 15:59

coriska napsal(a):

Hřebeček Guin, tahle fotka byla pořízená druhej, nebo třetí den od jeho narození.

12.7.2007 16:10

miranda napsal(a):
Hřebeček Guin, tahle fotka byla pořízená druhej, nebo třetí den od jeho narození.

A hřebeček Guidar, bohužel nemam jeho lepší fotku...

13.7.2007 08:59

miranda napsal(a):

teda jsou jak přes kopírákBorčice znám, a myslím, že hřebečci půjdou k nám do odchovny. Aspon to říkal majitel stáje.

buggyna

13.7.2007 10:41
buggyna

coriska napsal(a):

to sem byla já co sem se na prcky po Guidamovi ptala...moc děkuju!!!!Sou boží

13.7.2007 16:02

buggyna napsal(a):
to sem byla já co sem se na prcky po Guidamovi ptala...moc děkuju!!!!Sou boží

Jak přes kopírák, co?:))

buggyna

13.7.2007 16:11
buggyna

svatka napsal(a):
Jak přes kopírák, co?:))

jjjak kdyby z taťuldy vypadli

Přidejte reakci