deifi
napsal(a):
Jaké disciplíny se vám nejvíc líbí a zajímají vás?
western - zejména cutting, a pak rychlostní disciplíny Ale jelikož jsem kdysi jezdila anglii - parkur, tak občas se ráda podívám i na skoky nebo drezurku
... Ale se svojim koníkem bych ráda zkusila i enduranci.. něco lehčího, tak 30Km, v jedné vesnici kus od nás se pravidelně jezí hobby i profi endurance, takže možná příští rok zkusíme
red and white
napsal(a):
western - zejména cutting, a pak rychlostní disciplíny Ale jelikož jsem kdysi jezdila anglii - parkur, tak občas se ráda podívám i na skoky nebo drezurku
... Ale se svojim koníkem bych ráda zkusila i enduranci.. něco lehčího, tak 30Km, v jedné vesnici kus od nás se pravidelně jezí hobby i profi endurance, takže možná příští rok zkusíme
my jsme čistý parkuráci...
red and white
napsal(a):
DOSTIHY to je sport který se imi nejvíce líbí,škoda že nemám příležitosti dostihy jezdit :( a jinak se mi i líbí parkury
ladys
napsal(a):
Cutting , jinak i reining, trail, hunter under saddle, halter.
já fandím dostihům, zatím sjem jela jedny pony dostihy, ale na dostihy jako takové sjem příliš vysoká ( 165 cm a ještě porostu) takže to mám nejspíš zpečetěné.. ale jinak parkur, ale já fandím nejvíc rekreaci :DDDD
deifi
napsal(a):
Trail pro svou praktičnost a w. horsemanship pro nezbytnost bez umělých prvků. A celkem fandím i kolektivnímu team penningu
einka
napsal(a):
WESTERN reining, horsemanship, popř. pleasure.
Asi ty parkury noooo
rocky
napsal(a):
Asi ty parkury noooo
tady budu asi jezdna z mála co řekne vozatajství
woldemortik
napsal(a):
tady budu asi jezdna z mála co řekne vozatajství
Ja osobne - drezura, endurance
Jako divak - asi parkury, hlavne u opracoviste.
deifi
napsal(a):
Western (reining, rychlostní disciplíny, trail), parkur, drezura