Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Milovníkům amerických pitbulteriérů
Sdílet:

Milovníkům amerických pitbulteriérů

Klub amerických pitbulteriérů pro vás připravil (poslední květnový víkend) klubovou akci, zaměřenou na soutěže ve výskoku na peška, plavání na čas, opičí dráhu, triatlon.

Možnost výcviku psa

Pro účastníky zde také bude možnost výcviku psa v poslušnosti a obraně (spolu s večerním prohlížením videozáznamu z výcviku a soutěží v obraně s odborným komentářem k této problematice). Pro ty, kteří se nechtějí věnovat se svým psem obraně, skákání na peška či triatlonu, je připravena soutěž v přetahování o lano. Zkrátka jedná se o víkend, zaměřený k neškodnému vyřádění amerických pitbulteriérů pod odborným dohledem zkušených kynologů.

Zveme všechny

Zúčastnit se mohou všichni majitelé APBT (s PP i bez) a také všichni, kteří pita ještě nevlastní, ale rádi by se o něm něco dozvěděli. Pro majitele těchto psů je to nabídka ke sportovně strávenému víkendu s vlastním psem. Pro členy klubu budou samozřejmě výrazné slevy z účastnického poplatku.

V roce 1999 Klub amerických pitbulteriérů plánuje také klubovou výstavu (opět zahraniční rozhodčí). Pravděpodobný termín výstavy je některý víkend v září. První letošní výstava exteriéru se bude konat 15.-16. května v Ostravě - pořádá p. Palička.

Pokud se budete chtít s námi spojit, můžete použít tuto adresu:

Klub amerických pit bull teriérů
Ratajská 464
190 16 Praha 9
Tel./fax: 02/819 717 30
e-mail: [email protected]

Přijímáme stále nové členy!!! (Členem se může stát každá osoba starší 18 let, majitelé pitbullteriérů s průkazem původu i bez, i ti, kteří psa nevlastní, ale o toto plemeno se zajímají).

Tajemník:
Zuzana Hodová
Ratajská 464
190 16 Praha 9
Tel.: 02/819 717 30

Zájemci o členství

Zájemci o členství v klubu mohou kontaktovat tajemníka (vlastně tajemnici) klubu. Bude jim zaslána přihláška. Kdo má zájem, může i v letošním roce (zatím zdarma) registrovat svého psa (pouze s PP) v klubovém registru. K tomu je zapotřebí 3x foto psa (z levé strany, z pravé strany a zepředu) + nejméně 4generační rodokmen (fotokopie).

Pro členy klubu je také cenově výhodná inzerce, kterou ale mohou použít i nečlenové klubu a firmy.

Nejdůležitějším úkolem našeho klubu je představit veřejnosti tolik diskutované a zatracované plemeno v tom správném světle. Také pomoc všem majitelům pitů (i bez PP) neškodným způsobem zaměstnat psa tak, aby nedělal problémy a byl správně vychován. Správně vychovaný pitbul je tou nejlepší reklamou plemene. Myslíte si totéž? Pak máme stejnou cestu!!!

Pojďte s námi!!!

Autor textu: Klub amerických pit bull teriérů
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru