Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Vážení přátelé...
Sdílet:

Vážení přátelé...

Chovná stanice „Z RADNICKÉ KOVÁRNY CS" zve všechny chovatele a příznivce brazilského fily a Perro de Presa Canario na čtvrté setkání, které se uskuteční v krásném prostředí v Podkrkonoší, v obci Lázně Bělohrad. 

Setkání ve dnech 17.9. - 19.9.1999

Toto setkání se uskuteční ve dnech 17.9. - 19.9.1999 a bude spojeno s přezkušováním povahy a s bonitací. Pozváni jsou i chovatelé, kteří viděli bonitace, výstavy a přezkušování povahy brazilského fily v zemi původu (Brazílie, Kolumbie). Předvedení plemenných psů a možná domluva krytí.

Příjezd účastníků 17.9.1999 od 14 hod. - kemp ČSAD U lva v Lázních Bělohrad ve směru od Jičína, před přejezdem doprava. Kemp se nachází asi 200 m od cesty vlevo. Ubytování možno pod širákem, ve vlastních stanech, chatkách nebo v ubytovně či v hotelu. Snídaně, svačiny, obědy, večeře zajištěny - funguje non-stop kuchyně od pátku až do neděle.

Nebrat háravé feny!

S sebou očkovací průkaz psa s platným očkováním, PP psa (mohou být i psi bez PP). Prosíme však, abyste s sebou nebrali háravé feny!

Srdečně se těšíme na Vaši účast. Byli bychom vděčni, pokud byste o této akci informovali i další chovatele brazilského fily a perro de presa canario.

Informace na tel.: 0437/ 832220, 0602/ 128199

Autor textu: Věra Froňková
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru