Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Víkend s „pitbulem“
Sdílet:

Víkend s „pitbulem“

Mezinárodní výstava spojená se soutěžemi, kterou pořádá Klub amerických pit bull teriérů proběhne poslední květnový víkend - 26. a 27. května 2001 v autokempu KŘIVONOSKA poblíž Hluboké nad Vltavou. Stejně jako v minulých letech bude výstava i soutěže přístupné psům plemene Americký pit bull teriér s PP i bez. Srdečně zváni jsou i nadšení obdivovatelé a příznivci, kteří se o toto plemeno zajímají. A co bude k vidění?

Sobota

Sobotní den proběhne zcela ve znamení sportovních disciplín, které jsou otevřené i pro jiná plemena psů !!! Diváci budou moci shlédnout Triatlon, High Jump (výskok psa do výšky na peška), Opičí dráhu, Weight Pull Sprint (tah zatížené tříkolky na čas), ale i ukázky výcviku, tréninkových metod či přetahování psů o lano.

Neděle

Neděle pak bude věnována zcela výstavě, kterou bude posuzovat zahraniční rozhodčí -- specialista.

Ubytování a stravování zajištěno

Ubytování (kapacita cca 200 lůžek) a stravování zajištěno v areálu kempu (chatky, hotel, případně vlastní stan či karavan). Každý, kdo přijede do areálu kempu se psem ( i když se nebude chtít zúčastnit soutěží nebo výstavy), bude muset předložit veterinární potvrzení a očkovací průkaz psa. Nezapomeňte také náhubek , pevný řetěz nebo klec (případně leteckou přepravku) pro svého psa a také nádoby na krmení a vodu. Dobrá nálada a nadšení pro akci je nutností! INFORMACE o akci je možné získat na tel. čísle . 02/ 819 717 30 pí. Hodová.

Na vaši účast se těší Klub amerických pit bull teriérů.

Autor textu: Zuzana Hodová
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru