Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Greyhound Race 2010 * Halloween party s chrty
Sdílet:

Greyhound Race 2010 * Halloween party s chrty

Psi
Všeobecné

Chrtí dostihová dráha Praskačka zažila opět chrtí dostihy „trochu jinak“. Barevná číra, tetování, piercing, kůže, černá krajka, řetězy, lebky, načerněné oči a hodně tužícího gelu – to byli závodčí chrtů dostihů České greyhound dostihové federace dostihového dne Punk-Rock Greyhound Race 2010.

Šampionát Zlatý chrt

Greyhoundí šampioni se neobvyklého vzhledu svých handlers nelekali, s chutí závodili a dle svého umístění sbírali body v chrtím šampionátu Zlatý chrt stejně jako piloti Formule 1, kterému do konce série v závodní sezóně 2010 schází již jen dvě kola. Vítězi dvou finálových běhů na distanci 300 m se stali bílý greyhound White Elbony a černý greyhound Cato Elbony. Na distanci 525 m zvítězila černá chrtí fenka Stormy Cassandra. Všichni tři chrtí vítězové jsou původem z Irska – kolébky chrtích dostihů.

Odkaz na fotogalerii

Chcete-li se dozvědět více o neobyčejných chrtích dostizích, klikněte si na webové stránky České greyhound dostihové federace http://www.cgdf.cz , kde najdete fotoreportáže ke třem ročníkům Halloween dostihů s chrty greyhoundy na dostihové dráze Praskačka: http://www.cgdf.cz/cs/chrti-dostihy-punk-rock-greyhound-race-2010-reportaz-1.html

Fotografové to měli těžké

Je štěstí, že členové České greyhound dostihové federace vůbec nějaké fotografie z dostihového dne mají, protože fotografové měli mimořádně těžkou úlohu. Všichni zúčastnění se museli nejdříve vychechtat, než-li mohly být pořizovány snímky. Uznejte, že Punk-rockoví závodčí chrtů by vypadali poněkud nepatřičně, kdyby se smáli.

Chrtí dostihová dráha Praskačka

Chrtí dostihová dráha Praskačka je jedinou dostihovou dráhou pro závody chrtů v České republice, která má pískové těleso dostihové dráhy, což je pro chrty nejvhodnější.

Autor textu: Kolektiv autorů redakce iFauna.cz
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru