Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Přírodní veterinární preparát informační medicíny Joalis Animal AniMove
Sdílet:

Přírodní veterinární preparát informační medicíny Joalis Animal AniMove

Psi
Nemoci

Pohyb je důležitý nejen pro lidi, ale i pro naše zvířecí miláčky. Pohled na psa běžícího po louce, jak chytá hozený klacek nebo loví míček ve vodě, je nedílnou součástí řady víkendových procházek. O to víc je nám líto, dojde-li ke zdravotním problémům, kdy je pohyb našich miláčků z jakéhokoli důvodu omezen. Ať už se jedná o artrózu, artritidu nebo samotné stáří, ve kterém už není zvíře tak aktivní jako v době svého mládí.

V případě, že zvíře utrpělo úraz či se z nějakého jiného důvodu odmítá hýbat, nabízí se otázka, jak bychom mohli tuto situaci zlepšit. Veterinární preparát AniMove je komplex, který obsahuje složky zaměřené na detoxikaci a očistu celého pohybového aparátu. Už jsme si zvykli na to, že je dobré detoxikovat lidský organismus. Proč by tomu tedy mělo být jinak u zvířete? Žije ve stejném životním prostředí jako my a v potravě, kterou mu dáváme, dostává i nejrůznější toxiny, jichž se nikdy nedá úplně vyvarovat.

Preparát AniMove vznikl na základě poznatků tradiční čínské medicíny, stejně jako ostatní veterinární preparáty Joalis Animal. Ovlivňuje tedy činnost několika mateřských orgánů a jejich okruhů. Nevyhýbá se ani imunitnímu systému, čímž dochází ke zvýšení obranyschopnosti a odolnosti organismu.

Samozřejmostí je správná potrava a dostatek pohybu. Ve městech poslední dobou často vidíme tlusté psy, kteří se jako housátka batolí za svými paničkami. Jejich chůze je pomalá, často jsou zadýchaní a rozhodně to není nic dobrého pro jejich klouby. Ty jsou přetěžovány, stejně jako celý pohybový aparát.

Preparát AniMove, který je určen zvláště pro psy a kočky, nabízí také detoxikaci vaziva, povázek a periferního nervového systému. Tím dochází k optimalizaci činnosti nervového systému, který řídí motoriku pohybového aparátu a vnímání bolesti. Celkově je zaměřen na podporu pohybového ústrojí zvířat, včetně profesionálního přetížení u služebních, či výstavních psů a zvířat trpících dlouhodobými mechanickými poruchami.

Preparát AniMove se vyznačuje jednoduchou aplikací, rychlým účinkem.

Neobsahuje žádné chemické látky a nemá žádné vedlejší účinky.

K dostání je na www.joalisanimal.eu nebo na www.joalis.cz.

Autor textu: Kolektiv autorů redakce iFauna.cz
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru