Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
P.F. 2000
Sdílet:

P.F. 2000

Všeobecné

Také se vám zdá, že je rok čím dál tím kratší? Mám pocit, že článek s přáním do nového roku jsem psal zcela nedávno. A už je to zase tady. Poslední číslo letošního, již desátého ročníku je na světě. Není však mým záměrem si postěžovat jak ten čas letí, ale poinformovat vás, čtenáře, jak bude Fauna asi vypadat v roce 2000 a co se podařilo letos.

Počet prodaných výtisků Fauny se zvýšil o více než 25 procent!

Především tu nejradostnější zprávu. Počet prodaných výtisků Fauny se za rok 1999 zvýšil o více než 25 procent! Tím samozřejmě významně stoupá účinnost inzerce ve Fauně, protože okruh potencionálních kupujících i prodávajících se neustále zvětšuje. Podařilo se nám zkrátit lhůtu pro výrobu Fauny na pouhých šest dnů včetně soboty a neděle. Dalším významným krokem bylo zavedení internetové verze Fauny, kde můžete, mimo jiné, inzerovat v reálném čase. Za další rozšíření služeb považujeme i zřízení obchodu s chovatelskými potřebami na internetu. O těchto aktivitách se více dočtete na jiném místě Fauny.

O našem zpravodaji se říkává, že je inzertní. Samozřejmě, inzerce je velmi důležitou součástí naší náplně. Často však vaše články zabírají více než polovinu místa. Domníváme se, že některé rubriky mají poměrně slušnou odbornou úroveň, v ostatních je stále co zlepšovat. Vyzýváme proto všechny chovatele, kteří jsou ochotni publikovat své zkušenosti, aby nám své poznatky zasílali ke zveřejnění, pokud možno, včetně fotografií. Oceníme především vlastní zkušenosti s chovem všech druhů zvířat. Nemůžeme sice slíbit, že otiskneme zcela vše, co napíšete, přesto se domníváme, že kvalitních příspěvků by rozhodně mohlo být více.

Cena pro rok 2000

Jedenáctý ročník zahájíme s příjemnější, lépe zpracovanou grafickou úpravou Fauny a rozdělením rubriky 02 na bezobratlé a ostatní terarijní zvířata. Setrváme zatím u dvoubarevného tisku a 48 stran. Naší prioritou je rychlost a snaha vyhovět vašim požadavkům. Uvítáme náměty i připomínky čtenářů.

Nemůžeme vynechat informaci o ceně pro rok 2000. Jak jistě víte, Fauna udržela stejnou cenu celé dva roky. Je samozřejmé, že mezitím došlo k nárůstu cen papírem počínaje, mzdami a benzínem konče. Jen díky zvyšováni počtu výtisků jsme nemuseli již dávno tento nárůst kompenzovat. Přesto jsme nuceni od nového roku cenu zvýšit, a to o 1 korunu na 16,80 Kč ve volném prodeji, 16 Kč bude Fauna stát předplatitele. Cena pro Slovensko je stanovena na 21 SK.

Poděkování

Chceme poděkovat všem autorům příspěvků za jejich ochotu a snahu, všem našim spolupracovníkům, odběratelům a dodavatelům za dobře odvedenou práci a především všem čtenářům za jejich přízeň. Přejeme všem prožití krásných Vánoc, podařeného Silvestra a hlavně zdraví, štěstí a lásku po celý rok 2000.

Autor textu: Redakce Fauny
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru