Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2015 11:25
alda082

XXX.XXX.58.104

Pěkný den, čím krmíte mladé ostnovce? vím že jsou masožravci, chci jim zkusit dát aritmie až se vyklubou, ale třeba vločkového krmiva se netknou a když jo tak ho hned vyplivnou.

1.3.2015 11:32
polinky

XXX.XXX.141.180

Jak je máte velké?jestli jsou odrostlejší zkuste mražené patentky, artémie, apod, jestli to nebudou, tak potěr jiných rybek.

1.3.2015 18:27
alda082

XXX.XXX.58.104

Tak jsem jim nechala rozmrazit nitěnky a ani to ty potvory nechcou, mají cca 2-3 cm větší nejsou... ještě nechám lihnout artemie, doufám že se to podaří, nikdy jsem s tím neměla problém a třeba teď se mi nevylíhly vůbec, ani jedna

1.3.2015 19:43
polinky

XXX.XXX.141.180

Nítěnky bych nedával, zkuste jiné mražené, jak jsem psal, vylíhlé artémie jsou moc malý, ještě bych zkusil z mraženého třeba krill.

2.3.2015 08:01
alda082

XXX.XXX.58.104

Tak včera jsem vzala ještě útokem obchod super zoo protože jsem nemohla přežít že všechno flušou ven a světe div se potvůrkám chutná mražené blood worms :) tak je to dobré, hlady neumřou :) ti červy vypadají jak nitěnky, akorát jsou červenější...a víc smrdí :D.

2.3.2015 17:04
linduš

XXX.XXX.164.149

Smrdět by neměly. jsou to pakomáří larvy, měly by "vonět" syrovým masem a samozřejmě se vše mražené proplachuje pod tekoucí vodou.

10.3.2015 22:27
robertcone

XXX.XXX.223.239

My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.

Přidejte reakci

Přidat smajlík