Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tchib

17.4.2016 19:10
Tchib

XXX.XXX.143.221

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké rybky bych mohla dát k bojovnici. Mám jednoho samečka a dvě samičky + malý ancistrus. Nádrž je 54l.
Předem děkuji.

18.4.2016 13:07
jirkaz

XXX.XXX.128.27

Projděte si témata kousek zpátky. Tento dotaz se tu objevuje velmi často.

19.6.2016 12:02
anonymniuzivatel

XXX.XXX.53.1

K samičkám můžete dát jakoukoli jinou rybu. U samečka už je to horší. S jinou rybou se nesnese.

16.7.2016 23:29
Mirkama

XXX.XXX.24.148

anonymniuzivatel napsal(a):
K samičkám můžete dát jakoukoli jinou rybu. U samečka už je to horší. S jinou rybou se nesnese.

Ale snese, já mám samce ve společné 110 l nádrži s čichavcema perleťovýma, s parmičkama duhovýma, razbory a mám tam vodní drobné žabky drápatečky a ničeho a nikoho si nevšímá.Betty se normálně chovaly ve společné nádrži, ale teď je móda posledních X let z nich dělat démony.

17.7.2016 08:56
linduš

XXX.XXX.79.4

Mirkama napsal(a):
Ale snese, já mám samce ve společné 110 l nádrži s čichavcema perleťovýma, s parmičkama duhovýma, razbory a mám tam vodní drobné žabky drápatečky a ničeho a nikoho si nevšímá.Betty se normálně chovaly ve společné nádrži, ale teď je móda posledních X let z nich dělat démony.

S tím částečně souhlasím, i beťtáci se dají chovat ve společenské nádrži. ale pozor na ryby s ozdobnou ploutví. třeba krásné očko může a pravděpodobně i bude samec betty považovat za rivala, takže ho dle zákonů bett jednoduše zabije.

17.7.2016 11:25
Mirkama

XXX.XXX.24.148

linduš napsal(a):
S tím částečně souhlasím, i beťtáci se dají chovat ve společenské nádrži. ale pozor na ryby s ozdobnou ploutví. třeba krásné očko může a pravděpodobně i bude samec betty považovat za rivala, takže ho dle zákonů bett jednoduše zabije.

Máte pravdu, ale právě proto bych na dotaz co k beťákovi poradila, že třeba paví očko, už způsobem jak plave, a jak jsou některé druhy drobnější a třeba závojové ryby, ty k němu ne.Ale rada že k němu nejde žádná ryby, to je nesmysl.A tvrdí to i prodavači ve zverimexech.

20.7.2016 11:23
balisek

XXX.XXX.131.211

Betta je agresivní pouze vnitrodruhově, jiné ryby toleruje. Problém jsou akorát se závojovými formami, které si může plést s vlastním druhem.

Mám již druhého beťáka v pořadí. V nádrži byly / jsou neonky, žanérky, dánia myanmarské, parmičky duhové... Beťák je nanejvýš klovne, když se motají příliš blízko, ale nehoní je a neubližuje jim.

20.7.2016 22:28
Mirkama

XXX.XXX.24.148

balisek napsal(a):
Betta je agresivní pouze vnitrodruhově, jiné ryby toleruje. Problém jsou akorát se závojovými formami, které si může plést s vlastním druhem.

Mám již druhého beťáka v pořadí. V nádrži byly / jsou neonky, žanérky, dánia myanmarské, parmičky duhové... Beťák je nanejvýš klovne, když se motají příliš blízko, ale nehoní je a neubližuje jim.

Já měla 2 samce v akvárku zároveň, k tomu 4 samice a taky dobrý.Ten jeden byl dominantnější, to je pravda, ale stačilo, že toho druhého občas prohnal a to bylo vše.

12.8.2016 18:25
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Mám s betou paví očka a krevety a pohoda. Sice malá oka, když přijde hlad, žere, ale aspoň se to nepřemnožuje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík