Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s jejich akvárii, konkrétně Biorb Flow 15l? Četla jsem, že hodně hučí a špatně se čistí... Chtěla bych ho pro betáka do ložnice a teď celkem váhám, jde hlavně o design, je opravdu krásné :).
Podívejte se na něj někde v akvaristice. Dovnitř je velmi špatný přístup, v těch šutrech se drží bordel, technika nic moc a předělání na něco použitelného je dost problematické...
Klasické 20 litrové akvárium pořídíte za zlomek ceny, aniž byste musela dělat kompromisy. A ve výsledku může být hezčí a hlavně bude působit přirozeněji, než Biorb.
saty
napsal(a):
Biorb no dalo by se ale je to poměrne dost k vzteku spatný přístup technika o ničem co třeba něco jako nanocube výrobce dennerle by se vám nelíbil?
Koukala jsem, ale není to taková ta designovka, nicméně děkuji za typ, zkusím se podívat i na jiná podobna akvária biorb asi nebude ta pravá volba :).
Nanny

XXX.XXX.199.180
Mě by ani nebavilo předem udělané akvárko, to zařizování na tom je přece to nejlepší. Mám nanocube 30 l, jak tady někdo výše zmiňoval, ale koupila jsem si jenom tu nádobu, všechno ostatní jsem si zařídila sama, koupila písek, dekorace, rostlinky, zasázela, koukala jak rostou, později jsem si tam přidala rybičky a krevetky a mám z něj radost, protože je prostě moje a nemusí to být žádný designový kousek.