slimak

XXX.XXX.61.151
Mam rozbite auto, takove cervene. nevite cim by to mohlo byt :).
Pavel12

XXX.XXX.226.198
slimak
napsal(a):
Mam rozbite auto, takove cervene. nevite cim by to mohlo byt :).
Tleskám
albert123

XXX.XXX.183.206
Postit je do reka na stejne misto kde jsi je ulovila
Uživatel s deaktivovaným účtem

sasanka803
napsal(a):
Žijou, ale nevím čím je mám krmit... ožďubují rohlík.
Hele netrap je a šup s nimi zpět do řeky, jo?
slimak

XXX.XXX.163.242
Jedna z variant je opravdu strevlicka vychodni, rozsirena rybka, ale taky to muze byt poter treba okouna. Chtelo by to fotku alespon hlavy. Totiz ne kazda strevle ma cerny pruh od hlavy k ocasu viditelny. Tazatelka neupresnuje jestli je prouzek vertikalni nebo horizontalni a zda je opravdu jenom jeden ci je jich vice.
Pavel12

XXX.XXX.226.198
Napadlo někoho, že to je jen blbá provokace? Někdo se prostě jen suprově baví
Já jsem se neptala jestli je mám pustit zpátky... mají zajištěné vše co potřebuji jen chci vědět jaky je to druh ryby.
Nanny

XXX.XXX.199.180
Kdyby měly zajištěné všechno, co potřebují, tak se nebudete ptát, čím je krmit. A ten kýbl na obrázku opravdu nevypadá jako ideální prostředí pro ryby.
Blbka u vody

XXX.XXX.161.10
sasanka803
napsal(a):
To není kýbl -_- a teď už s eptam jen na druh rybky.
No podle toho jak v tom kýblu lapá po vzduchu se má fakt luxusně:-D.
slimak

XXX.XXX.163.242
Fotka je mizerna, ale strevlicka to nebude, nema tak velke oko v pomeru k telu. Jinak jsem tehoz nazoru, ze se rybka bude valet za chvilku u dna. Pokud nezere, tak lapa po vzduchu a predpokladam, ze voda neni destovka, ale z kohoutku. (ani studnicni neni idealni). Chov nemusi byt narocny na dodrzovani nizke teploty, nebot se poter rad hreje v teplejsi vrstve u hladiny.
Snehulak666

XXX.XXX.61.151
A rybu nevracejte. Teplotni sok a rozdilnost v hodnotach vody by ji mohl zabit. Pokud jsou jenom 4, tak jim staci kyslik od rostliny. - zatim.
Blbka u vody

XXX.XXX.161.10
amiš
napsal(a):
A pak je pietně pohřbíte ze vší parádou do měkkého mechu pod košatý strom, blízko jimi tak milované řeky -Amen
Tak tak. Oni papaajííí chuebíček
slimak

XXX.XXX.163.242
Zkuste časem lepší fotku, jsem zvědav co by to mohlo být za rybu.. tipuju plotici
amis: resil bych to spise posledni jizdou v zachodovem toboganu :).
sasanka803
napsal(a):
Já jsem se neptala jestli je mám pustit zpátky... mají zajištěné vše co potřebuji jen chci vědět jaky je to druh ryby.
O rybách sice skoro nic nevím ale i tak mi to nedá
Tohle mě dokáže nas..t vy si prostě chodíte po přírodě berete si domů co se vám líbí a dobro těch zvířat je vám úplně u pr...e(podobně jste se ptala na žábu kterou jste nejspíš taky šlohla z přírody) a ještě tvrdíte že mají vše potřebné když ani nevíte co je to za druh?Hádám že pstruh a třeba kapr mají zcela odlišné nároky jak na stravu tak i na prostředí.