Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2017 12:48
serapa

XXX.XXX.0.179

Dobrý den, mám dotaz máte někdo zkušenosti s přípravkem stop-hydrin. Chtěl bych se zbavit nezmarů, ale chtěl bych aby to přežily rostlyni. A ještě k tomu přípravku jak postupovat, je u toho psané akorát, že po likvidaci se má vyměnit voda, ale jak poznám, že jsou všichni nezmaři mrtvý.

22.2.2017 15:55
linduš

XXX.XXX.79.4

serapa napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz máte někdo zkušenosti s přípravkem stop-hydrin. Chtěl bych se zbavit nezmarů, ale chtěl bych aby to přežily rostlyni. A ještě k tomu přípravku jak postupovat, je u toho psané akorát, že po likvidaci se má vyměnit voda, ale jak poznám, že jsou všichni nezmaři mrtvý.

Tak s tímhle fakt zkušenost nemám a ani nevím o nikom, kdo by to použil.
jen to, že o rostliny bych se nebála. ale vybije to šneky, krevetky a sumcům se to taky líbit asi nebude.

23.2.2017 10:21
serapa

XXX.XXX.0.179

O likvidaci šneků a dalších živočichů vím, proto jsem je také všechny vylovil. Spíš mě zajímal ten dopad na ty rostliny, někde jsem četl, že po nějakém takovém přípravku někomu rostliny zahynuli. Teď jsem se byl podívat na akvárium a zdá se mi, že začíná opadávat růžkatec, tak nevím jestli je to tím nebo něčím jiným, těžko říct.

23.2.2017 10:35
linduš

XXX.XXX.79.4

Aby se pak s těmi přelovenými nevrátili i nezmaři
jak dlouho tam ten růžkatec máte? docela často se stane, že prostě zrovna v tomhle akvárku se nějaké (i nenáročné) rostlině nedaří a ta po čase odejde.

23.2.2017 12:02
serapa

XXX.XXX.0.179

No právě že ten ružkatec už je tam docela dlouho a dařilo se mu dobře. Nevim je to divné. Jinak šneky co jsem přelovil jsou v prázdné nádrži jen s kusem mechu a nikde tam nezmaři vidět nejsou, ale kdo ví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík