Dobrý den, mám dotaz máte někdo zkušenosti s přípravkem stop-hydrin. Chtěl bych se zbavit nezmarů, ale chtěl bych aby to přežily rostlyni. A ještě k tomu přípravku jak postupovat, je u toho psané akorát, že po likvidaci se má vyměnit voda, ale jak poznám, že jsou všichni nezmaři mrtvý.
serapa
napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz máte někdo zkušenosti s přípravkem stop-hydrin. Chtěl bych se zbavit nezmarů, ale chtěl bych aby to přežily rostlyni. A ještě k tomu přípravku jak postupovat, je u toho psané akorát, že po likvidaci se má vyměnit voda, ale jak poznám, že jsou všichni nezmaři mrtvý.
Tak s tímhle fakt zkušenost nemám a ani nevím o nikom, kdo by to použil.
jen to, že o rostliny bych se nebála. ale vybije to šneky, krevetky a sumcům se to taky líbit asi nebude.
O likvidaci šneků a dalších živočichů vím, proto jsem je také všechny vylovil. Spíš mě zajímal ten dopad na ty rostliny, někde jsem četl, že po nějakém takovém přípravku někomu rostliny zahynuli. Teď jsem se byl podívat na akvárium a zdá se mi, že začíná opadávat růžkatec, tak nevím jestli je to tím nebo něčím jiným, těžko říct.