Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2018 20:16
boubin

XXX.XXX.72.225

Dobrý den , nemáte někdo zkušenosti s přípravkem stophydrin na hubení nezmarů . Nemá to nějaké vedlejší účinky na rybky nebo na rostliny ? Díky Boubelik Roman

20.9.2018 04:43
Honza1991

XXX.XXX.31.30

Dobrý den, Co máte za ryby? Je to celkem utrejch. Já bych si to do akvária nelil. Síran měďnatý, metylenová modř. To je tak na zahubení nejen nezmarů ale i šneků, bakterií a jiných prospěšných organismů v akváriu.

20.9.2018 22:13
boubin

XXX.XXX.72.225

zdravim , mám parmičky , mečovky a ancíky , ještě sem přípravek nedal . čekal sem trochu víc názorů ale za Váš děkuji . čet sem tu že by pomoh na nezmara rájovec nebo čichavec ale netušim jestli se hodí k mojim rybkám .

21.9.2018 07:37
Honza1991

XXX.XXX.31.30

Pokud nezmara nežerou tak pažrave ryby jako mečovky, tak bych na čichavce nesázel. Zkusil jste dát stávající osádce hladovku? Stačilo by podle mě 3 dny.

22.9.2018 00:49
boubin

XXX.XXX.72.225

děkuji za druhou reakci na můj problém .trochu sem čekal že mi někdo napíše že neni správné si nasadit rybky které dokážou řešit nějakou nečekanou akci .je pravda že sem tet krmil artémie protože ve druhém akva mám vytřené tetrazony a do hlavní nádrže sem taky něco dal . dám na Vás a nasadim dietu . ale určitě znáte jak ty rybky somrujou a dělaj hladovce když se přiblížíte k akvárku .

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.9.2018 06:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na rybičkách doporučovali Panacur, ale neznám to, já je zahubila fenbendazolem. Už si nepamatuju dávkování. Jen nevím co na to ancík, ti bývají na léčiva citliví.

24.9.2018 22:43
boubin

XXX.XXX.72.225

zdravim "Honza 1991" tak se mi ta doporučená hladovka moc nepovedla . rada byla dobrá a děkuji za ní . nechtěl sem tu chemii použít a ani sem jí nepoužil .mám nádrž 450 litrů a zatim sem během 3 let nepoužil žádnou chemii ani léčení . krmim střídavé koupené mražené krmivo,vločky a vlastní artémošky . přesun ryb ani kytek sem neudělal asi tak rok tak kde se moh vzít ten nezmar ? nekrmil sem nic z venku . Vůbec nepropadám panice všem se v akva daří ale spíš mně zajímá kde se to veme ten živočich , myslíš že může přijít i tim mraženým krmením . čekám i na vyjádření od "Linduš" . ta taky může poradit .čau dík boubin

Přidejte reakci

Přidat smajlík