Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2018 19:46
Miky0001

XXX.XXX.96.45

Dobrý den potřebuji pomoc jsem začátečník v akvaristice a koupil jsem si živorodky konkrétně Molly Gold a jedna samička mi vyvrhla mláďata která se schovaly různě pod kořeny a rostliny v akváriu a bojím se že pomřou hlady, mohu jim tam dávat vločkové krmivo dostane se to k nim vůbec, rybám dávám daphnia + vločkové bude to stačit těm malým narozeným rybkám ???? Děkuji za rady

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2018 21:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Miky0001 napsal(a):
Dobrý den potřebuji pomoc jsem začátečník v akvaristice a koupil jsem si živorodky konkrétně Molly Gold a jedna samička mi vyvrhla mláďata která se schovaly různě pod kořeny a rostliny v akváriu a bojím se že pomřou hlady, mohu jim tam dávat vločkové krmivo dostane se to k nim vůbec, rybám dávám daphnia + vločkové bude to stačit těm malým narozeným rybkám ???? Děkuji za rady

Neměla jsem gold molly, ale black molly, mečovky, play, paví oka....což je defakto to samé....o prcky bych se rozhodně nebála, ony si nějakou potravu najdou......otázkou je, jestli chcete, aby potěr přežil komplet, pak bych volila extra nádrž, abych je měla pod kontrolou, pokud ne, tak to nechte přírodě, něco přežije, něco ne.......
Když mám mlaďochy, tak vločkové víc rozdrobim, aby nebyly tak velké kusy....a krmím i artemkou, ale nekupuju jí speciálně kvůli miminům, snažím se krmit ryby co nejpestřeji, takže mám x-druhů krmiva a střídám to.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík