sova
napsal(a):
My sme museli dát přísavky pryč,páč se vozili na čichvcích a kousali je až na maso.
Přísavka je v dospělosti agresivní v případě, že nemá co žrát.Já jsem ji choval spolu s diskusama, aby likvidovala řasy a zbytky žrádla a taky se mi po nich vozila.Pak jsem jí tam hodil list salátu a ona se věnovala salátu a ne rybám.Takže v poho, ale chce to mít jednu přísavku tak na 100 litrů, aby měla hodně rostlin s řasama, prtože potom všechno sežere a musí se dávat ten salát...
ex varanus
napsal(a):
zdravim, chtel bych se zeptat jestli nekdo mate přisavky thajske a jestli jsou v dospelosti opravdu agresivnejsi. popripade na jak velke ryby si dovolej a ktere nechavaj na pokoji. dik
Ja chovam prisavky normalne s ostatnimi - cichavci libajici, neonky, platy...... a uplne v pohode. Nejsou vubec agresivni a vyrostli mi do obrich rozmeru!!! Jedno spatne foto zde : http://www.potkan-baltazar.wz.cz/P1070223.JPG
ex varanus
napsal(a):
zdravim, chtel bych se zeptat jestli nekdo mate přisavky thajske a jestli jsou v dospelosti opravdu agresivnejsi. popripade na jak velke ryby si dovolej a ktere nechavaj na pokoji. dik
Jo, mam je! Agrasivni snad vudci sobe, kdyz nemaji ukryty a mas tam vic jak dva dospele samce! Ja mel jednu samici 14 let.