Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2009 17:21
autratajan

XXX.XXX.31.101

Tak už toho mám vážně dost a je mi líto ostatních přátel-akvaristů.Jelikož administrátor těchto stránek je neschopný zajistit správný chod fora,tak ať to nedělá!Málo kterého akvaristu zajímá,zda fenka potratila ve třetím měsíci nebo co s nemocným koněm!Takže, zde po hodně společných letech končím(z doslechu -nejsem zdaleka jediný) a vedení ifauny gratuluji k tomu,jak v minulosti kvalitní forum vede k zániku!Do ifauny jsem zaslal přes padesát článků a její reklamu mám i ve své vydané knize(dnes musím konstatovat-bohužel)

22.3.2009 18:11
kikuska

XXX.XXX.241.101

autratajan napsal(a):
Tak už toho mám vážně dost a je mi líto ostatních přátel-akvaristů.Jelikož administrátor těchto stránek je neschopný zajistit správný chod fora,tak ať to nedělá!Málo kterého akvaristu zajímá,zda fenka potratila ve třetím měsíci nebo co s nemocným koněm!Takže, zde po hodně společných letech končím(z doslechu -nejsem zdaleka jediný) a vedení ifauny gratuluji k tomu,jak v minulosti kvalitní forum vede k zániku!Do ifauny jsem zaslal přes padesát článků a její reklamu mám i ve své vydané knize(dnes musím konstatovat-bohužel)

Konečně po pauze z důvodů prostoru a času patřím opět mezi akvaristy. Na iFaunu chodím často na koně a psy, ovce a kozy, vlastně skoro všude, ale jen zde mě to tolik netáhne.

Docela odradí listovat x stránek diskuzí o všemožných zvířatech, které s akvaristikou nemají společného opravdu nic. Přitom každé zvíře má na tomto serveru svou "škatulku".

Nevím, jak to tady chodí, ale zde ani na nemoderce není správce? Není nikdo, koho by to zajímalo, kdo by to aspoň čistil?

Kam jinam chodíte a přišli byste i zpět sem, kdyby se zde situace zlepšila?

Kikuška

8.4.2009 23:31
beda

XXX.XXX.6.102

autratajan napsal(a):

...Honzo, tam je nějaká chyba, o které asi nikdo neví- já když píšu do moderky, třeba slepice a je to větší-delší psaní -přeskočí to do akvarijních ryb!! Tak se vám tam dostávají asi články o holubech a kočkách (a každý si myslí, že to "vořeme " mi)!

9.4.2009 07:18
beda

XXX.XXX.6.102

beda napsal(a):
...Honzo, tam je nějaká chyba, o které asi nikdo neví- já když píšu do moderky, třeba slepice a je to větší-delší psaní -přeskočí to do akvarijních ryb!! Tak se vám tam dostávají asi články o holubech a kočkách (a každý si myslí, že to "vořeme " mi)!

...já na to koukal-rubriky začínají 01 akva.ryby... a každý kdo na nějaké rubrice přetáhne WEB-čas-tak vám vlétne automaticky na vaše stránky. Je to tech. závada, na kterou se musí upozornit!!! To není o správci-toho by kleplo, kdyby měl stále hlídat a čistit!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík