Dostala jsem dvě ryby,ale nevím co je to za druh.Myslim si ,že to bude nějaký tlamovec,ale nejsem si tím uplně jistá.
A ještě by mě zajímalo jestli se snese s čichavcema.
Děkuji
mikka
napsal(a):
Dostala jsem dvě ryby,ale nevím co je to za druh.Myslim si ,že to bude nějaký tlamovec,ale nejsem si tím uplně jistá.
A ještě by mě zajímalo jestli se snese s čichavcema.
Děkuji
a ještě
mikka
napsal(a):
Dik
A mohla bych se zeptat z jakého důvodu to není štastná volba?Už jsou s čichavcema pár dní a nevypadá,že by byl nějaký problém.
Čichavci jsou klidný ryby,tlamovci jsou teritoriální,hlavně když jdou do tření.Aby to pak čichavec neodnes...ale myslím,že tam stejně nemáš samici.
I když z vlastní zkušenosti můžu říct,že zrovna Auratusi jsou snášenliví :-)
hanka72
napsal(a):
Čichavci jsou klidný ryby,tlamovci jsou teritoriální,hlavně když jdou do tření.Aby to pak čichavec neodnes...ale myslím,že tam stejně nemáš samici.
I když z vlastní zkušenosti můžu říct,že zrovna Auratusi jsou snášenliví :-)
Zatím je to v pohodě, protože tlamovci jsou ještě mimina, ale počkej, jak budou dospívat... Nemyslím si, že ten čichavec zvládne dlouho oponovat agresivním a mrštným rybám, hlavně v době tření. Jane
mikka
napsal(a):
A z jakými druhy může vlastně být?
Ještě s nima mám skalára a akary hnědé.
Hm. Tak to ti někdo špatně poradil. K takovýmto rybám se afričtí tlamovci nehodí. Můžou být ve společenství dalších tlamovců a těch druhů je velké množství, např.: Labeotropheus trevawase, Labidochromi yellow, Cyrtocara moori, Iodotropheus sprengerae, Melanochromis crabro, Labidochromi perlmut atd. Jane
corin
napsal(a):
Hm. Tak to ti někdo špatně poradil. K takovýmto rybám se afričtí tlamovci nehodí. Můžou být ve společenství dalších tlamovců a těch druhů je velké množství, např.: Labeotropheus trevawase, Labidochromi yellow, Cyrtocara moori, Iodotropheus sprengerae, Melanochromis crabro, Labidochromi perlmut atd. Jane
ahoj,není to náhodou julidochromis?Milda