Nejspíš rybí tbc co s tím???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2011 09:58
krokodyl2

XXX.XXX.70.250

dobry den ja jsem nasadil pavi ocka a mecovky pres leto do venkovní kade kde se mnozi ale ted na podzim je musim dat zpet do akvaria kde je asi ta TBC co s tim mam udelat kompletne umit akvarium a rostliny? nebo jen odlovit nemocne rybycky ? v te kadi mam jen zdrave a ted je musim davat do akvaria ale co mam
tedy udelat aby taky neumreli a da se delat nejaka prevence? mam pavi ocka v tom akvariu kterym se postupne krouti pater a spatne plavou
natoz abyse mnozili a kdyz uz tak mladata nerostou jednou se rozmnozi a onemocni ale mam tam s nimi i neonky a rasbory klinoskvrne jeden dlouhy pozirac ras s cernym pruhem a takove hadi ryby co zerou patentky a nemoc se projevuje jen u zivorodek spatne rostou i rostliny. Asi pred rokem jsem se uz dotazoval ale nikdo mi nedokazal odpovedet takze prosim.udelam pro ne cokoli DEKUJI ZA PRIPADNE ODPOVEDI
smajlík

7.9.2011 08:12
polinky

XXX.XXX.44.213

zkus odlovit všechny nemocné rybky,a na zkoušku tam dej pár kousků z venkovního chovu,jestli se ti to bude opakovat,zlikvidoval bych celou osádku včetně rostlin,pořádně vydezifikovat veškeré zařízení akvária a začít znova,ale na TBC mě to nepřipadá ta se projevuje nafouknutým bříškem a odstávajícími šupinami,já jsem jí dřív léčil penicilinem 500,dávkování si už nepamatuji,ale dneska už jsou léčiva k dostání,přeji hodně štěstí

14.9.2011 19:12
krokodyl2

XXX.XXX.70.250

no takze jsem dal 60 litrove akvarium bez kaminku jen s kvetinacky s rostlinami zasazene v kaminkach a ve vate v tom kvetinacku delam dobre ja myslim ze jo

25.6.2013 19:36
sulo

XXX.XXX.50.146

je to neliečitelná choroba najlepsie by bolo vydenzifikovat celé akvárium

Přidejte reakci

Přidat smajlík