lucistrnad
napsal(a):
Dovolím se napojit s dotazem, je možné axíky mít se žebrovníkama?
Ryby co jsem slyšela tak mi ve zverimexu bylo řečeno, že by šli se závojnatkama,ale nevím jestli to je pravda, raději nezkouším
Dovolím se napojit s dotazem, je možné axíky mít se žebrovníkama?
Ano, to jde, taky ale záleží na velikosti akvárka.
Ryby co jsem slyšela tak mi ve zverimexu bylo řečeno, že by šli se závojnatkama,ale nevím jestli to je pravda, raději nezkouším
To se říká asi proto, že axolotl i závojnatky mají rádi studenější vodu. Jinak by ale závojnatky s axíkem zamávaly. Právě takhle jsem přišla k axolotlovi - ve zverimexu byl v akváriu sám s hejnem závojnatek, ty ho pěkně okusovaly
Do toho bych taky nešel. Axolotl tygrovaný žije na suchu,ve vodě je pouze jako mládě. Takže ho chovat v teráriu na rašelině smíchané s pískem a úkryty. Vodu v nějakém mělkém bazénku. Axolotl mexický tráví celý život ve vodě. Toto by moc nešlo. Jedině,že byste udělal veliké akvaterárium a polovinou souše a polovinou vody.
m6h4m7b8

XXX.XXX.40.19
Ahoj chci se zeptat. Nedávno jsem si pořizovala 4 axolotli 2 albíny, kteří byli o něco větší a pak 2 tmavé menší. Problém je že mi včera oba dva tmaví uhynuli a netuším proč. Přitom normálně jedli, a vypadali úplně v pořádku a albínům se nic neděje. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Moc by mi to pomohlo.