ačmis
napsal(a):
dobrý den, chtěla bych vám poradit ale potřebuji k tomu znát pár informací:
1. jakou chcete velikost
2. co znamená podle vás základ např. filtr a rostlina a kamínky a tapeta jistli by vám to stačilo atd.
3. kolik peněz max. za to chcete dát atd.......
Ráda vám pomůžu s výběrem
Ačmis, ty radši neraď, a pokus se zachránit svoje rybičky.
ačmis
napsal(a):
1. poraď mi jak je mám zachránit
2. a řekni mi co mam dělat když větší akvárko mít nemůžu
3. tykat si NEBUDEME
1 a 2 vrátit do obchodu nebo někomu, kdo má akvárium a byl by ochotný je zachránit.
3 Promiňte, podle té fotky "akvária" co jste vložila v jiném vlákně jsem myslela, že jste malá holčička.
blondy1
napsal(a):
Dobrý den , scháním akvárium a takový ten základ k tomu , Já vím jsou toho plné obchody , ale ty ceny , nestačím se divit. Tak kdyby měl někdo chuť mi pomoct a i poradit s chovem rybiček, budu nesmírně ráda , děkuju
Dobry den/ ahoj poslal jsem Vam/ti mejla
na jaře bych mohl nabidnout živorodky na chov množeni i vystavi pavi očka endlerky přirodni a pavi očka endlerky žluty a pavi očka Galaxy s kruhovou ocasní ploutví a mečovky vidensky a ancitruse sp. cena 10 až 30 kč podle počtu ryb odebranych vic ryb sleva
milošditrich
napsal(a):
Dobry den/ ahoj poslal jsem Vam/ti mejla
na jaře bych mohl nabidnout živorodky na chov množeni i vystavi pavi očka endlerky přirodni a pavi očka endlerky žluty a pavi očka Galaxy s kruhovou ocasní ploutví a mečovky vidensky a ancitruse sp. cena 10 až 30 kč podle počtu ryb odebranych vic ryb sleva
jé ahojk, prosim tě , nějak mi nešel počítač, samozřejmně nabídku beru . Ale já na to určitě do jara zapomenu . Zařizuji si nové akvárko 150l . Mám nasázené rostlinky a scháním rybičky, mám představu , že bych tam dala parmičky , neonky , nějakou skláru a klidně ještě i jiné rybky.Jsem z plzeňska , tak kdyby jste měli někdo nějaké přebytky tak koupím.