Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2012 22:33
blondy1

XXX.XXX.251.215

Dobrý den , scháním akvárium a takový ten základ k tomu , Já vím jsou toho plné obchody , ale ty ceny , nestačím se divit. Tak kdyby měl někdo chuť mi pomoct a i poradit s chovem rybiček, budu nesmírně ráda , děkuju

15.7.2012 12:32
ačmis

XXX.XXX.151.4

dobrý den, chtěla bych vám poradit ale potřebuji k tomu znát pár informací:
1. jakou chcete velikost
2. co znamená podle vás základ např. filtr a rostlina a kamínky a tapeta jistli by vám to stačilo atd.
3. kolik peněz max. za to chcete dát atd.......
Ráda vám pomůžu s výběrem :-)

15.7.2012 13:06
krysak

XXX.XXX.119.126

ačmis napsal(a):
dobrý den, chtěla bych vám poradit ale potřebuji k tomu znát pár informací:
1. jakou chcete velikost
2. co znamená podle vás základ např. filtr a rostlina a kamínky a tapeta jistli by vám to stačilo atd.
3. kolik peněz max. za to chcete dát atd.......
Ráda vám pomůžu s výběrem :-)

Ačmis, ty radši neraď, a pokus se zachránit svoje rybičky.

15.7.2012 17:58
ačmis

XXX.XXX.151.4

krysak napsal(a):
Ačmis, ty radši neraď, a pokus se zachránit svoje rybičky.

1. poraď mi jak je mám zachránit
2. a řekni mi co mam dělat když větší akvárko mít nemůžu
3. tykat si NEBUDEME

15.7.2012 18:29
krysak

XXX.XXX.119.126

ačmis napsal(a):
1. poraď mi jak je mám zachránit
2. a řekni mi co mam dělat když větší akvárko mít nemůžu
3. tykat si NEBUDEME

1 a 2 vrátit do obchodu nebo někomu, kdo má akvárium a byl by ochotný je zachránit.
3 Promiňte, podle té fotky "akvária" co jste vložila v jiném vlákně jsem myslela, že jste malá holčička.

15.7.2012 18:50
ačmis

XXX.XXX.151.4

Ne já nejsem malá holčička ale mám akvárium poprvé a nevím jak na to manžela to nezajímá a tak se o to staram sama no:-)

22.10.2012 22:35
milošditrich

XXX.XXX.244.252

blondy1 napsal(a):
Dobrý den , scháním akvárium a takový ten základ k tomu , Já vím jsou toho plné obchody , ale ty ceny , nestačím se divit. Tak kdyby měl někdo chuť mi pomoct a i poradit s chovem rybiček, budu nesmírně ráda , děkuju

smajlík smajlík Dobry den/ ahoj poslal jsem Vam/ti mejla smajlík na jaře bych mohl nabidnout živorodky na chov množeni i vystavi pavi očka endlerky přirodni a pavi očka endlerky žluty a pavi očka Galaxy s kruhovou ocasní ploutví a mečovky vidensky a ancitruse sp. cena 10 až 30 kč podle počtu ryb odebranych vic ryb sleva

23.10.2012 21:32
kathie

XXX.XXX.165.8

Z vlastních zkušeností můžu říct, že nechat si slepit "akvárko" na míru vyjde levněji než ho kupovat ve zveráku. Člověk si sice pak musí sám dokoupit filtry a případné svícení, ale já bych šla nejspíš touto cestou...

10.11.2012 01:19
blondy1

XXX.XXX.251.215

milošditrich napsal(a):
smajlík smajlík Dobry den/ ahoj poslal jsem Vam/ti mejla smajlík na jaře bych mohl nabidnout živorodky na chov množeni i vystavi pavi očka endlerky přirodni a pavi očka endlerky žluty a pavi očka Galaxy s kruhovou ocasní ploutví a mečovky vidensky a ancitruse sp. cena 10 až 30 kč podle počtu ryb odebranych vic ryb sleva

jé ahojk, prosim tě , nějak mi nešel počítač, samozřejmně nabídku beru . Ale já na to určitě do jara zapomenu . Zařizuji si nové akvárko 150l . Mám nasázené rostlinky a scháním rybičky, mám představu , že bych tam dala parmičky , neonky , nějakou skláru a klidně ještě i jiné rybky.Jsem z plzeňska , tak kdyby jste měli někdo nějaké přebytky tak koupím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík