Co do akvária k samci bojovnice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2012 10:10
kvakev

XXX.XXX.245.7

Prosím o radu. Mám v záběhu akvárium - 27 l se samcem bojovnice pestré. Čekám, až se vše ustálí a pak zvažuji přikoupit ještě něco. Akvárium je krychle 30 X 30 X 30, dole písek, kamínky, hustě osázeno (uvidíme, co se ujme). Mám trošku obavu, aby mi samce samice neožďubaly (teď se tam opravdu pěkně vyjímá a vypadá jak drahokam). Můžu tam přikoupit ještě něco jiného? Filtr mám teď nastavený jen na filtraci, ale můžu přidat i vzduchování. Nechci ryby trápit, takže pokud je to opravdu malé na další obyvatele, nechám to jako "luxusní bettárium"... Díky.

13.8.2012 20:11
eluschi

XXX.XXX.173.6

Máme doma taky bojovnici a k němu se hodí všechny "býložravé rybky" ve schopné akvaristice poradí i doporučí co by na velikost akvária bylo vhodné vzhledem k velikosti rybek akvárka i přizpůsobivosti bojovnice

12.10.2012 18:39
milošditrich

XXX.XXX.232.159

kvakev napsal(a):
Prosím o radu. Mám v záběhu akvárium - 27 l se samcem bojovnice pestré. Čekám, až se vše ustálí a pak zvažuji přikoupit ještě něco. Akvárium je krychle 30 X 30 X 30, dole písek, kamínky, hustě osázeno (uvidíme, co se ujme). Mám trošku obavu, aby mi samce samice neožďubaly (teď se tam opravdu pěkně vyjímá a vypadá jak drahokam). Můžu tam přikoupit ještě něco jiného? Filtr mám teď nastavený jen na filtraci, ale můžu přidat i vzduchování. Nechci ryby trápit, takže pokud je to opravdu malé na další obyvatele, nechám to jako "luxusní bettárium"... Díky.

Ja bych dal pavi očka ty pořad rodi a samec bude mit občas chutovku a na dno panceřničky kropenaty obyčejny i albiny a ancitruse 1:2 na fotce jsou 2 samci v sačku a doma puštěny mezi 5 samcu a 9 samic do 1 akvaria 200L

11.11.2012 16:49
milošditrich

XXX.XXX.225.18

kvakev napsal(a):

:-))ja bych k němu dal panceřníčky a neonky pavi očka endlerky

http://www.krevety.wz.cz/ryby/html/endlerova_zivorodka.html

11.11.2012 22:25
krysak

XXX.XXX.119.126

milošditrich napsal(a):
:-))ja bych k němu dal panceřníčky a neonky pavi očka endlerky

http://www.krevety.wz.cz/ryby/html/endlerova_zivorodka.html

To akvárko má 27 litrů, miloši kroť se :-)
A ty tvoje fotky jsou hrozný, tím se jako chlubíš? Ještě nikdy si sem nedal nějakou aspoň trochu nerozmazanou.

12.11.2012 00:34
milošditrich

XXX.XXX.225.18

krysak napsal(a):
To akvárko má 27 litrů, miloši kroť se :-)
A ty tvoje fotky jsou hrozný, tím se jako chlubíš? Ještě nikdy si sem nedal nějakou aspoň trochu nerozmazanou.

ja vím přiště se budu snažit fotit jinym mobilem

8.12.2012 18:27
sfox

XXX.XXX.229.3

Přidal bych samičku ,raději dvě ,anebo pár čichavců medových Colisa chuna ,jsou opravdu nádherní .

Přidejte reakci

Přidat smajlík