Prosím o radu. Mám v záběhu akvárium - 27 l se samcem bojovnice pestré. Čekám, až se vše ustálí a pak zvažuji přikoupit ještě něco. Akvárium je krychle 30 X 30 X 30, dole písek, kamínky, hustě osázeno (uvidíme, co se ujme). Mám trošku obavu, aby mi samce samice neožďubaly (teď se tam opravdu pěkně vyjímá a vypadá jak drahokam). Můžu tam přikoupit ještě něco jiného? Filtr mám teď nastavený jen na filtraci, ale můžu přidat i vzduchování. Nechci ryby trápit, takže pokud je to opravdu malé na další obyvatele, nechám to jako "luxusní bettárium"... Díky.
kvakev
napsal(a):
Prosím o radu. Mám v záběhu akvárium - 27 l se samcem bojovnice pestré. Čekám, až se vše ustálí a pak zvažuji přikoupit ještě něco. Akvárium je krychle 30 X 30 X 30, dole písek, kamínky, hustě osázeno (uvidíme, co se ujme). Mám trošku obavu, aby mi samce samice neožďubaly (teď se tam opravdu pěkně vyjímá a vypadá jak drahokam). Můžu tam přikoupit ještě něco jiného? Filtr mám teď nastavený jen na filtraci, ale můžu přidat i vzduchování. Nechci ryby trápit, takže pokud je to opravdu malé na další obyvatele, nechám to jako "luxusní bettárium"... Díky.
Ja bych dal pavi očka ty pořad rodi a samec bude mit občas chutovku a na dno panceřničky kropenaty obyčejny i albiny a ancitruse 1:2 na fotce jsou 2 samci v sačku a doma puštěny mezi 5 samcu a 9 samic do 1 akvaria 200L
kvakev
napsal(a):
ja bych k němu dal panceřníčky a neonky pavi očka endlerky
http://www.krevety.wz.cz/ryby/html/endlerova_zivorodka.html
milošditrich
napsal(a):
ja bych k němu dal panceřníčky a neonky pavi očka endlerky
http://www.krevety.wz.cz/ryby/html/endlerova_zivorodka.html
To akvárko má 27 litrů, miloši kroť se
A ty tvoje fotky jsou hrozný, tím se jako chlubíš? Ještě nikdy si sem nedal nějakou aspoň trochu nerozmazanou.