Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2012 19:13
matysek369

XXX.XXX.212.60

dobrý den chci se zeptat jestli někdo nezná kvalitní zverimex kde můžu kopit kvalitní platy nebo popřípadě jiné ryby díky:-)

7.9.2012 09:41
jjapan

XXX.XXX.238.14

matysek369 napsal(a):
dobrý den chci se zeptat jestli někdo nezná kvalitní zverimex kde můžu kopit kvalitní platy nebo popřípadě jiné ryby díky:-)

Hele jsem z Opavy a mám zkušenost, že v Opavě moc kvalitní zverimexy nejsou. Já celkově nejsem fanda zverimexu. Zajeď si radši do Ostravy na aqua burzu (buď co je na vysoké báňské, nebo na černé louce), nebo zkus na netu pohledat nějakého velkochovatele. Určitě ti rádi nějaké ryby prodají, za dobrou cenu a hlavně kvalitní. Ahoj.

7.9.2012 18:20
hankiho

XXX.XXX.34.18

No já už se taky odnaučila nakupovat ve zveráku, takže tam chodím jen na čumendu... Jsem z Opavy a jezdím pro rybičky (mimo jiné má chovatel právě i platy) do Krnova, což není tak daleko... Jinak pokud trváš na zveráku, tak asi nej je na Olomoucké blíže soudu, takový menší, zelený vchod... Také je výborný chovatel z Jakubčovic a ten je ochotný rybičky dopravit i do Opavy...

21.10.2012 14:09
milošditrich

XXX.XXX.241.224

jjapan napsal(a):
Hele jsem z Opavy a mám zkušenost, že v Opavě moc kvalitní zverimexy nejsou. Já celkově nejsem fanda zverimexu. Zajeď si radši do Ostravy na aqua burzu (buď co je na vysoké báňské, nebo na černé louce), nebo zkus na netu pohledat nějakého velkochovatele. Určitě ti rádi nějaké ryby prodají, za dobrou cenu a hlavně kvalitní. Ahoj.

ahoj pokud chceš a poškal bys do jara až se oteply tak bych ti poslal rybi pavi očka endlerky přirodni a endlerky žluty pavi očka cobalt pavi očka Galaxy s kulatym ocasem vše čista linie i na vystavi vhodny + na chov ancitruse klasicky a zlaty .

cena 1 paru těchle ryb je 30,- a pak podle odebranych ryb cena muže jit dolů až na 10 kč .

např: 10 paru galaxy = 300 ale plati se 200 ale penize nechci stači poslat akvarijni kytky nebo krmeni dajanu pro rybi od dubna do srpna někdy i v zaři posilam poštou .

stači se ozvat na 728024216 stači sms kde bude adresa a vybrat den kdy mam poslat pošlu komokoliv .smajlík

21.10.2012 14:24
jjapan

XXX.XXX.238.14

Dík za nabídku. Určitě se domluvíme. Pokud by byla možnost i osobního setkáni tak by to bylo super. Když tak napiš na mail michal.lagan@seznam.cz. Ahoj a děkuji za nabídku.:-)

22.10.2012 20:28
milošditrich

XXX.XXX.244.252

jjapan napsal(a):
Dík za nabídku. Určitě se domluvíme. Pokud by byla možnost i osobního setkáni tak by to bylo super. Když tak napiš na mail michal.lagan@seznam.cz. Ahoj a děkuji za nabídku.:-)

Ahoj osobni setkani neni problem smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík