českázlatáslepice01

XXX.XXX.219.2
paví očka neboli živorodky duhová stačí jí málo teplá voda vločková potrava a mě se jich rodilo po 40 týdně
Nezlob se ze začátku jak odepíšu, ale nejlepší rybka pro začatečníka je "PLASTOVA" a to bez ......
Nemůžeš napsat, chci rybku, jakou prosím.! Napiš, chceme akvárko. Má takový obsah. Prosím doporučte mi filtr, osvětlení, dno, rostlinky (a kolik) a teprve potom až toto bude zařízené a zajeté tak se ptej na ryby!!!!
pokud vše to co jsem ti napsal zapomenu. Tak bych rozhodně gupky nedoporučoval, dělají neskutečný bordel a údržba akvárka bude utrpením.
rituska214
napsal(a):
Dobrý den,
chceme si pořídit rybky. Prosím napíšete mi, které jsou vhodné pro začátečníky? Co potřebují apod.? Děkuji.
ahoj předpokladam že maš vše zaběhli jak ti piše : jjapan
v 50L mam ancitruse 2:2 pavi očka endlerky neonky a bojovnici pestrou čichavce rajovce panceřniček kropenaty vše velikost 3 cm a peřovec duchodce až budou větši hodim je do 150 L a v 50L zustanou endlerky a krevety
milošditrich
napsal(a):
ahoj předpokladam že maš vše zaběhli jak ti piše : jjapan
v 50L mam ancitruse 2:2 pavi očka endlerky neonky a bojovnici pestrou čichavce rajovce panceřniček kropenaty vše velikost 3 cm a peřovec duchodce až budou větši hodim je do 150 L a v 50L zustanou endlerky a krevety
Nezlobte se, ale myslíte, že tohle je dobrá rada pro začátečníka? 9 druhů ryb do malého akvária, z toho minimálně dva (kropenáči, peřovci) do nádrže s nížší litráži zcela nevhodné a další dva na hraně (neonky, ancíci)?