Sklipkan rodu Cyriopagopus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2015 21:08
spidi

XXX.XXX.244.40

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na pár otázek u tohoto rodu:
Jak jsou toxičtí
Jestli jsou agresivní
Jaký je to druh např. Stromový, nebo norový a nebo zemní druh

Budu moc rád za vaše rady a odpovědi.

10.1.2015 20:00
mekk

XXX.XXX.208.57

Znám odpovědi na tvé otázky... Ale kámo co kdybys třeba zkusil si dat trochu práce a našel si odpovedi sám na googlu ? co trochu snahy když uz se o něco zajímáš nez sem plácnout dotaz na totálně základní otázky na který bysi měl odpovedi najit každý sám..

11.1.2015 00:42
pterinochilus

XXX.XXX.152.160

Ano jedná se o defenzivní a v čeledi theraphosidae toxičtější rod, terárium je vhodné vyšší, hnízdo si budují jak u země tak ve větvích dle druhu rodu Cyriopagopus. A jinak Mekk diskuze je tady proto, aby se lidi ptali, tak pokud nechceš odpovídat tak se do diskuze nezapojuj. Lepší je se desetkrát zeptat na kravinu než pak čumět na mrtvé zvíře.

11.1.2015 10:22
mekk

XXX.XXX.208.57

Ale proč by měl koukat na mrtvé zvíře? než si ho pořídí tak snad vloží trochu energie dotoho si zjistit co chce a jak se o to starat... Když se ještě človek pta defakto na zakladni 3otazky které na internetu jde najit... dotaz mi přijde na stejne urovni jako kdyby se ptal proc si pavouk lehá na záda..

11.1.2015 10:28
mekk

XXX.XXX.208.57

Navíc když autor uz předtím zakládal diskuzi Dobrý den,
jsem začatečník a potřebuju poradit, jakého pavouka si mam pořídit. Nechci grammostolu ani brachypelmu... A ma tam celkem dlouhe vlakno věnovane jeho odpovedi a ted stejne se ptá na uplne něco jiný druh nez mu byl porazen...a ani si neda tu praci patrat na googlu třeba...

11.1.2015 10:33
spidi

XXX.XXX.244.40

Diky za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.1.2015 19:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

mekk napsal(a):
Navíc když autor uz předtím zakládal diskuzi Dobrý den,
jsem začatečník a potřebuju poradit, jakého pavouka si mam pořídit. Nechci grammostolu ani brachypelmu... A ma tam celkem dlouhe vlakno věnovane jeho odpovedi a ted stejne se ptá na uplne něco jiný druh nez mu byl porazen...a ani si neda tu praci patrat na googlu třeba...

Souhlasím s vámi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík