Ano jedná se o defenzivní a v čeledi theraphosidae toxičtější rod, terárium je vhodné vyšší, hnízdo si budují jak u země tak ve větvích dle druhu rodu Cyriopagopus. A jinak Mekk diskuze je tady proto, aby se lidi ptali, tak pokud nechceš odpovídat tak se do diskuze nezapojuj. Lepší je se desetkrát zeptat na kravinu než pak čumět na mrtvé zvíře.
Ale proč by měl koukat na mrtvé zvíře? než si ho pořídí tak snad vloží trochu energie dotoho si zjistit co chce a jak se o to starat... Když se ještě človek pta defakto na zakladni 3otazky které na internetu jde najit... dotaz mi přijde na stejne urovni jako kdyby se ptal proc si pavouk lehá na záda..
Navíc když autor uz předtím zakládal diskuzi Dobrý den,
jsem začatečník a potřebuju poradit, jakého pavouka si mam pořídit. Nechci grammostolu ani brachypelmu... A ma tam celkem dlouhe vlakno věnovane jeho odpovedi a ted stejne se ptá na uplne něco jiný druh nez mu byl porazen...a ani si neda tu praci patrat na googlu třeba...
Uživatel s deaktivovaným účtem

mekk
napsal(a):
Navíc když autor uz předtím zakládal diskuzi Dobrý den,
jsem začatečník a potřebuju poradit, jakého pavouka si mam pořídit. Nechci grammostolu ani brachypelmu... A ma tam celkem dlouhe vlakno věnovane jeho odpovedi a ted stejne se ptá na uplne něco jiný druh nez mu byl porazen...a ani si neda tu praci patrat na googlu třeba...
Souhlasím s vámi.