Ahoj, asi před dvěma měsícema jsem si chytila doma pokoutníka domácího. Udělala si 4 kokony (postupně). Dočetla jsem se že pokud ho samec neoplodní tak se nic nestane a tak sem jí je tam nechala. Dneska po celý ubikaci pavoučci! Jak se to mohlo stát? A co s nima? Ze čtyřech kokonů by jich mohla být pěkná várka ne? Tak mam jí nechat ty co má a ostatní kokony vyhodit? A co s timahle? Mam matku oddělit? Potřebují nějakou zvláštní péči? Rychle odpovězte prosím!
To myslíte vážně, že maj mrňavý pokoutníčci v 1. Svleku žrát CELÝHO moučňáka? Půlku možná (ucejtěj vytékající hemolymfu, když se k ní náhodou dostanou dost blízko), ale nejlíp něco, co je tak cca stejně velký jako ty malý pavoučci... Pavouci lověj kořist obvykle tak do 1, 5 velikosti svýho těla.
nasut
napsal(a):
To myslíte vážně, že maj mrňavý pokoutníčci v 1. Svleku žrát CELÝHO moučňáka? Půlku možná (ucejtěj vytékající hemolymfu, když se k ní náhodou dostanou dost blízko), ale nejlíp něco, co je tak cca stejně velký jako ty malý pavoučci... Pavouci lověj kořist obvykle tak do 1, 5 velikosti svýho těla.
Neútočte prosím , já se pavoukům nevěnuji tak jako vy.