Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

gymgym

2.1.2017 02:00
gymgym

XXX.XXX.76.170

Dobrý den, ahoj,
prosím o radu. Byl jsem 14dní na dovolené, doma mi zůstali sklípkánci ve 3.svleku. Mám je v malých kelímkách, jehlou propíchané dírky do víček kelímků. Všichni byli v pořádku, ale jednoho v kelímku nemohu najít. Kelímek nebyl otevřen, ani pootevřen, dírky na vzduch jsou pouze jehličkou, takže utéct nemohl. Je tedy možné, že bych tak malou mrtvolku v substrátu už nenašel? Přeci jenom jsou ještě malinký. Nevím. Prosím o radu
Radek.

2.1.2017 21:41
Irminia

XXX.XXX.12.161

Dobrý večer,
Nevím o jaký druh se jedná, ale pokud jde o malé krabičky, mrtvého jedince by jste jisto jistě našel ať už na a nebo v substrátu. Pokud tam předtím byl a dírky jsou opravdu jen od jehly na šití není dle mého možné aby se protáhnul i když jde o 3.sv. Je možné, že se jen zahrabal pokud jste prohlížel krabičku jen z venku. Možná by nebylo na škodu vzít nějaký velký box nejlépe plastový a zkusit tam obsah krabičky opatrně vyprázdnit a substrát prohlédnout.

Pokud upřesníte druh třeba bude hned zřejmé zda je zahrabán nebo zda by měl být od pohledu převážně na povrchu.

S pozdravem
Matte.

3.1.2017 00:27
kubas

XXX.XXX.8.18

Nenechal si tam nejakou zivou potravu. Mohlo se stat ze napr moucny cerv i maly mohl pri svlekani sklipkana zabit a sezrat.

6.1.2017 01:06
jstambera

XXX.XXX.227.252

Pokud jste tam nechal červa tak je pavouk v pánu bohužel...

Přidejte reakci

Přidat smajlík