Jak oblbnout lidi aneb americká propaganda :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.11.2006 07:47

Omlouvám se, ale pro pobavení to sem musím dát.Teď mi to přišlo mailem. Následující text opisuju doslovně:"Běhají rychlostí 16km/h, doskočí 92cm, jsou to noční pavouci,takže vycházejí ven jen v noci nebo pokud jsou ve stínu. Když vás kousnou, dostáváte dávku novocainu, takže okamžitě ztuhnete. Ani
nevíte,když vás kousne ve spaní, pak se jen probudíte bez chybějící částí nohy nebo ruky,protože vám ji ohlodával celou noc. Když při chůzi narazíte na něco ve stínu a slunce vám najednou ukáže s čím jste se potkali,je lepší utíkat. Okamžitě totiž vyrazí za vaším stínem a vříská celou dobu co vás pronásleduje.
PS: Tohle jsou pavouci, které nacházejí denně vojáci v
Iráku. Představte si probuzení, při kterém spatříte jednoho z
těchto bastardů ve vašem stanu.Sladké sny!"

PS: Pro rejpaly - vím, že jsou to solifugy,jen velice dobře nafocený:-)

8.11.2006 09:42

reptas napsal(a):
Omlouvám se, ale pro pobavení to sem musím dát.Teď mi to přišlo mailem. Následující text opisuju doslovně:"Běhají rychlostí 16km/h, doskočí 92cm, jsou to noční pavouci,takže vycházejí ven jen v noci nebo pokud jsou ve stínu. Když vás kousnou, dostáváte dávku novocainu, takže okamžitě ztuhnete. Ani
nevíte,když vás kousne ve spaní, pak se jen probudíte bez chybějící částí nohy nebo ruky,protože vám ji ohlodával celou noc. Když při chůzi narazíte na něco ve stínu a slunce vám najednou ukáže s čím jste se potkali,je lepší utíkat. Okamžitě totiž vyrazí za vaším stínem a vříská celou dobu co vás pronásleduje.

už tam chybí jen :
"Jelikož jsou tito pavouci prokazatelně v kontaktu s Al-kaidou, je třeba je vyhubit - dobrý důvod proč na země jejich výskytu hodit atomovky,né ???"

8.11.2006 10:25

nery napsal(a):

už tam chybí jen :
"Jelikož jsou tito pavouci prokazatelně v kontaktu s Al-kaidou, je třeba je vyhubit - dobrý důvod proč na země jejich výskytu hodit atomovky,né ???"

Jo, chtel jsem si ten mail nekde sehnat, pac jsem si ho kdysiva smazal :) Snad jedina info, ktera je vcelku pravdiva je to, ze behaji opravdu rychle - nektere druhy :) VH

8.11.2006 21:32

reptas napsal(a):

Tady ta fotka byla jednou v Maximu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík