Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2006 09:24

Zdravím všechny. Dostal jsem nedávno pakobylky. Mely to být Phobaeticus serratipes, ale nezdá se mi to. Jsou nějaké menší. Ty moje jsou dlouhé 17 cm (tělo) a s nataženýma nohama 25 cm. Neví někdo, co to je za druh?
Dík Vicher

Samice

16.11.2006 09:25

vicher napsal(a):
Zdravím všechny. Dostal jsem nedávno pakobylky. Mely to být Phobaeticus serratipes, ale nezdá se mi to. Jsou nějaké menší. Ty moje jsou dlouhé 17 cm (tělo) a s nataženýma nohama 25 cm. Neví někdo, co to je za druh?
Dík Vicher

Samice

Samec

17.11.2006 07:07

vicher napsal(a):
Samec

Řekl bych, že je to nějaká Bakteria sp. když jsem dáš detailní fotku vajíčka, tak bych ti to možná určil lépe.
PS: U P. serratipes se samci téměř nevyskytují a co já vim tak v ČR se chová jen partenogenetická linie.

17.11.2006 10:11

vicher napsal(a):
Samec

No ty fotky tady na ifauně zkreslují ale tipnul bych to na Ramulus sp. 211 . Pokud máš fotku vajec tak ji sem hoď. Nebo mi ty fotky pošli mejlem, pak bych to dokázal určit líp. Kdyby se prokázala ta 211 tak bych měl zájem o vajíčka, pže mám jen partenogewnetickou linii.

21.11.2006 08:32

vicher napsal(a):
Dík Vicher

Samice

Ještě přidávám fotku vajíček

21.11.2006 08:33

vicher napsal(a):
Dík Vicher

Samice

Detail hlavy samice

21.11.2006 08:34

vicher napsal(a):
Dík Vicher

Samice

Detail zadečku samice

29.11.2006 21:16

vicher napsal(a):
Detail zadečku samice

Neznám,ale je supeer

Přidejte reakci

Přidat smajlík