Zdravím.
Asi před dvěma lety jsem si koupila nymfy těchto švábů. Hodně dlouho trvalo, než dospěli. Z deseti mi přežilo 6 samic a 1 samec. Nějak jsem nedoufala, že se mi rozmnoží, jelikož jsem slyšela, že to moc nejde. A ejhle. Nedávno jsem je přistihla při činu, vlastně při líhnutí . Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti?
samanta
napsal(a):
Zdravím.
Asi před dvěma lety jsem si koupila nymfy těchto švábů. Hodně dlouho trvalo, než dospěli. Z deseti mi přežilo 6 samic a 1 samec. Nějak jsem nedoufala, že se mi rozmnoží, jelikož jsem slyšela, že to moc nejde. A ejhle. Nedávno jsem je přistihla při činu, vlastně při líhnutí . Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti?
Jasne za jo :) Trva jim to dlouho - doporucuji tam dat kusy dreva (trouchu), jako nymfy se v nich radi vrtaji. Ja u nich mam bukove drivi (takove to bile, co znaji dobre broukari) a ted jich mam cca 20. VH
samanta
napsal(a):
Zdravím.
Ma je docela dost lidi,mnozi se celkem dost ochotne,akorad dlouho dospivaji.Je lepsi je mit ve vetsi teplote me se osvedcilo 28-29 pulka vlhka,proste klasika.Davam jit trouch a taky krmeni pro rybicky.:-)