Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2007 12:07

Jaká potvůrka postavila tohle? Je to focený loni v dubnu v malým potůčku.

15.1.2007 19:36

solifuga napsal(a):
Jaká potvůrka postavila tohle? Je to focený loni v dubnu v malým potůčku.

No asi to bude nějaký druh chrostíka (larva), která si budeje takovéto síťové pasti.

15.1.2007 20:26

argy napsal(a):
No asi to bude nějaký druh chrostíka (larva), která si budeje takovéto síťové pasti.

Podle me, je to zaplavene obydli nejakeho pavouka...
(Je to v dubnu, takze asi jarni tani...)

16.1.2007 09:34

michal t napsal(a):
Podle me, je to zaplavene obydli nejakeho pavouka...
(Je to v dubnu, takze asi jarni tani...)

No, nevím, to zaplavení mi připadá nepravděpodobné, vzhledem k umístění spíš ke střední části toku potůčku, ale možné to je. Díky

16.1.2007 12:35

solifuga napsal(a):
No, nevím, to zaplavení mi připadá nepravděpodobné, vzhledem k umístění spíš ke střední části toku potůčku, ale možné to je. Díky

Ja jsem nad tim uz premyslel a uprimne nevim. Myslim si, ze zadnej Agelenid to neni (pokoutnik) ani nic podobneho - zaplavena pavucina by nevydzela. No a zadnej vodni hmyzak me nenapada - nevim o chrostikovi, ktery si dela "dulni" dilo. VH

16.1.2007 13:40

vladimir hula napsal(a):
Ja jsem nad tim uz premyslel a uprimne nevim. Myslim si, ze zadnej Agelenid to neni (pokoutnik) ani nic podobneho - zaplavena pavucina by nevydzela. No a zadnej vodni hmyzak me nenapada - nevim o chrostikovi, ktery si dela "dulni" dilo. VH

No tak já to zkusím letos na jaře trochu víc prozkoumat.

19.1.2007 16:47

solifuga napsal(a):
No tak já to zkusím letos na jaře trochu víc prozkoumat.

Nejsem si tim nijak jistej,ale co třebas larvy jepic? Ty mam mlhavej dojem pletou pavučinky a do nich chytaj potravu...bo sem uplně vedle :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík