Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2005 21:17

V poslední době mám v pár teráriích se sklípkany malé bílé parazity. A teď už je mám i u gekonů. Jsou hlavně teda na rašelině a taky bývají v miskách s vodou. Na pavoucích sem ja zatim neviděl. jsou dost malý na to aby se dali odstranit manuálně. Nevíte jak se jich zbavit? A jak hodně jsou škodlivý?

6.10.2005 12:22

kemalo napsal(a):
V poslední době mám v pár teráriích se sklípkany malé bílé parazity. A teď už je mám i u gekonů. Jsou hlavně teda na rašelině a taky bývají v miskách s vodou. Na pavoucích sem ja zatim neviděl. jsou dost malý na to aby se dali odstranit manuálně. Nevíte jak se jich zbavit? A jak hodně jsou škodlivý?

Zkus zadat do nemoderované diskuze slovo paraziti nebo roztoči a klikni na tlačítko hledat !!!

6.10.2005 21:17

kemalo napsal(a):

no já bych doporučoval.... no ani tak nedoporučoval, jako že já bych to udělal :)
pavouky přestěhovat a starej substrát vyhodit + vymejt terárka :)
paraziti se nesměj podceňovat....

Přidejte reakci

Přidat smajlík