Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2007 16:23

Chci se zeptat jestli je normální že se můj klaasi naposledy svlékl 4.7.06 coz je uz približne 8 měsíců . Děkuji za vaše názory
Můj klaasi

4.3.2007 09:53

sponer napsal(a):
Chci se zeptat jestli je normální že se můj klaasi naposledy svlékl 4.7.06 coz je uz približne 8 měsíců . Děkuji za vaše názory
Můj klaasi

pokud málo krmíš tak se to muže stát, ale podle zadečku kterej je už hodně tmavej bych řek že se co nevidět bude svlíkat.
Btw doporučuju navlkhčit lignocel, z fotky vypadá že je hodně suchej...

4.3.2007 16:54

detreux napsal(a):
pokud málo krmíš tak se to muže stát, ale podle zadečku kterej je už hodně tmavej bych řek že se co nevidět bude svlíkat.
Btw doporučuju navlkhčit lignocel, z fotky vypadá že je hodně suchej...

u techto pavouku je to normalni..to same mi uz udelala smithi a emilia ..obcas se jim do toho svlekani nechce a trva to dele

23.3.2007 06:24

murza napsal(a):
u techto pavouku je to normalni..to same mi uz udelala smithi a emilia ..obcas se jim do toho svlekani nechce a trva to dele

Souhlasím s murzou emilka se mi jednou nesvlíkla osm měsíců a pak hop a bylo to.Jedno je jasný pavouci sou náladoví a nic s nima neuděláš ale zkusil bych to navlchčení

23.3.2007 08:15

denis holanik napsal(a):
Souhlasím s murzou emilka se mi jednou nesvlíkla osm měsíců a pak hop a bylo to.Jedno je jasný pavouci sou náladoví a nic s nima neuděláš ale zkusil bych to navlchčení

Ano to je pravda, jakákoliv sebemenší změna, nebo podnět tyhle pavouky rozhodí, já to řeším tím způsobem, že zvednu teplotu až na horní mez únosnosti druhu a krmím třeba denně, nebo obden...zatím to vždycky zafungovalo....

Přidejte reakci

Přidat smajlík