Vykali a mrtvoly v terarium?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2007 14:19

Zdravím,
Můj problém spočívá v tom že když můj sklípkan(Nhandu chromatus) sežere cvrčka tak nemužu nikde najít zvbytky. Pavouk přece svou kořist vysaje, ale já nemůžu najít tu kůžu, co by měla v terárku zůstat. A ješte jedna věc. Můj pavouk asi nnekadí. V terárku nemůžu najít jeho trus:). Myslím že minule mě někdo říkal že trus má bíloz barvu, ale zas takovýho sem tak nic nenašel. Předem děkuji za odpověď.

26.3.2007 20:43

sopta napsal(a):
Zdravím,
Můj problém spočívá v tom že když můj sklípkan(Nhandu chromatus) sežere cvrčka tak nemužu nikde najít zvbytky. Pavouk přece svou kořist vysaje, ale já nemůžu najít tu kůžu, co by měla v terárku zůstat. A ješte jedna věc. Můj pavouk asi nnekadí. V terárku nemůžu najít jeho trus:). Myslím že minule mě někdo říkal že trus má bíloz barvu, ale zas takovýho sem tak nic nenašel. Předem děkuji za odpověď.

Pavouk nemusí hnedle z terárka udělat hnojiště. Prostě toho produkuje málo, tak buď rád

Všechny nečistoty odstraňuju, až když si jich všimnu, není potřeba dělat sklípkanovi po každém krmení v terárku razii.

Přidejte reakci

Přidat smajlík