Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2007 23:29

Sem prosím pište zkušenosti,zážitky,poznatky atreba i vesele i nevesele příhody s tímto ádherným sklípkanem... přikládám foto své lividky

30.3.2007 23:30

hansvagans napsal(a):
Sem prosím pište zkušenosti,zážitky,poznatky atreba i vesele i nevesele příhody s tímto ádherným sklípkanem... přikládám foto své lividky

a jeste jedna

3.4.2007 15:29

hansvagans napsal(a):

Ahoj....Tohle moje kočena....Mám ji už nějakej měsíc a je to fakt super pavouk. Hlavně se mi líbí, že není vůbec agresivní... Můžu ji brát do krabičky jak chci a ona na to vůbec nic....

4.4.2007 22:08

albona napsal(a):
Ahoj....Tohle moje kočena....Mám ji už nějakej měsíc a je to fakt super pavouk. Hlavně se mi líbí, že není vůbec agresivní... Můžu ji brát do krabičky jak chci a ona na to vůbec nic....

jj je paradni... a ta moje taky neni kdovijak agresivni... ae to bude mozna tim ze e jete mala...

28.4.2007 18:14

hansvagans napsal(a):
jj je paradni... a ta moje taky neni kdovijak agresivni... ae to bude mozna tim ze e jete mala...

Posílám ještě jednu fotku z krmení...

16.3.2008 01:02

albona napsal(a):

Zdravim, no já měl taky svou lividku. Od 3. svleku asi. Vyrostla z ní krásně modrá samice. Ale mnoho jsem z ní neměl. Je to norový pavouk a dosti plachý. Na tom, že se dá dostrkat kam je potřeba je pravdy půl. Snažiljsem se ji přelovit do větší nádoby než dosud byla. Tužkou jsem si pomáhal abych jí přehnal ven. Nechala do sebe strkat až na pod okraj skleničky. Když jí došla trpělivost tak bleskurychle chtěla vyběhnout po tužce což s jí nakonec nepodařilo protože byla před svlekem s dosti ošlapanými chodidly. Ale velmi jsem se polekal, nečekané reakce. Takže od té doby jen opatrně! Je hezká i ta kombinace modrých článků a narezlých chloupků na karapaxu.

10.2.2013 14:59
blondi

XXX.XXX.17.117

moja 11 zvleková samica .... cca 6cm telo a 14cm v nohách smajlík

10.2.2013 23:18
cyrtopholis

XXX.XXX.109.3

blondi napsal(a):
moja 11 zvleková samica .... cca 6cm telo a 14cm v nohách smajlík

pekna boubelkasmajlík

12.2.2013 04:33
blondi

XXX.XXX.17.117

cyrtopholis napsal(a):
pekna boubelkasmajlík

ďakuje smajlík ...viac ako pol roka je napárená, tak by ma mohla potešiť koknečne kokónom - nejak sa jej nechce smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík