Rozměr terária pro Grammostolu roseu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2007 22:12

Mám Grammostolu roseu v teráriu 35,5 x 26,5 x 25 ŠxVxH, myslíte že je to akorát, nebo moc velké???

22.4.2007 22:15

purpurea napsal(a):
Mám Grammostolu roseu v teráriu 35,5 x 26,5 x 25 ŠxVxH, myslíte že je to akorát, nebo moc velké???

Ještě přikládám fotku ...

23.4.2007 13:06

purpurea napsal(a):
Ještě přikládám fotku ...

V pohodě .
Je to akorát

květák

24.4.2007 09:01
květák

kudlanka napsal(a):
V pohodě .
Je to akorát

Hoja,

tož to je Casa de G. rosea Fajn rozměr

Ondřej

24.4.2007 11:01

květák napsal(a):
Hoja,

tož to je Casa de G. rosea Fajn rozměr

Ondřej

Já jí mám v podobném a nijak si nestěžuje. Včera měla "návštěvu", byla to rychlovka, ale snad OK.

24.4.2007 12:35

hambun napsal(a):
Já jí mám v podobném a nijak si nestěžuje. Včera měla "návštěvu", byla to rychlovka, ale snad OK.

Taky se těším až ta moje potvůrka dospěje a budu k ní moci pustit návštěvu
Přikládám ještě fotečku

24.4.2007 12:38

purpurea napsal(a):
Taky se těším až ta moje potvůrka dospěje a budu k ní moci pustit návštěvu
Přikládám ještě fotečku

A ještě

24.4.2007 12:46

purpurea napsal(a):
A ještě

Je hezky červená, já mám tu běžnou formu. Loni mi sežrala samce, myslel jsem, že už je dospělá. Jak se ukázalo, nebyla. Zůstala z něj jenom noha. Takhle vypadal.

24.4.2007 12:54

hambun napsal(a):
Je hezky červená, já mám tu běžnou formu. Loni mi sežrala samce, myslel jsem, že už je dospělá. Jak se ukázalo, nebyla. Zůstala z něj jenom noha. Takhle vypadal.

Krásnej samec to byl Já si chci koupit ještě tu běžnou formu g. rosey, hrozně se mi líbí No a pak chci začít pomalu s trošku temperamentnějšíma pavoučkama

24.4.2007 13:05

purpurea napsal(a):
Krásnej samec to byl Já si chci koupit ještě tu běžnou formu g. rosey, hrozně se mi líbí No a pak chci začít pomalu s trošku temperamentnějšíma pavoučkama

25.4.2007 11:56

purpurea napsal(a):

Taky jsem choval temperamentnější zvířátka, tohle je moje blondýna, ze které se nakonec vyklubal blonďák, je na stejném kmínku pro porovnání velikosti. Ale nějak mi ty vyčesané chloupky nedělaly dobře, byl drobátko nervózní a pořád vykopával. A tak teď mám raději menší, ale klidnější Roseu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík