purpurea
napsal(a):
Mám Grammostolu roseu v teráriu 35,5 x 26,5 x 25 ŠxVxH, myslíte že je to akorát, nebo moc velké???
Ještě přikládám fotku ...
květák

kudlanka
napsal(a):
V pohodě .
Je to akorát
Hoja,
tož to je Casa de G. rosea Fajn rozměr
Ondřej
květák
napsal(a):
Hoja,
tož to je Casa de G. rosea Fajn rozměr
Ondřej
Já jí mám v podobném a nijak si nestěžuje. Včera měla "návštěvu", byla to rychlovka, ale snad OK.
hambun
napsal(a):
Já jí mám v podobném a nijak si nestěžuje. Včera měla "návštěvu", byla to rychlovka, ale snad OK.
Taky se těším až ta moje potvůrka dospěje a budu k ní moci pustit návštěvu
Přikládám ještě fotečku
purpurea
napsal(a):
Taky se těším až ta moje potvůrka dospěje a budu k ní moci pustit návštěvu
Přikládám ještě fotečku
A ještě
purpurea
napsal(a):
A ještě
Je hezky červená, já mám tu běžnou formu. Loni mi sežrala samce, myslel jsem, že už je dospělá. Jak se ukázalo, nebyla. Zůstala z něj jenom noha. Takhle vypadal.
hambun
napsal(a):
Je hezky červená, já mám tu běžnou formu. Loni mi sežrala samce, myslel jsem, že už je dospělá. Jak se ukázalo, nebyla. Zůstala z něj jenom noha. Takhle vypadal.
Krásnej samec to byl Já si chci koupit ještě tu běžnou formu g. rosey, hrozně se mi líbí
No a pak chci začít pomalu s trošku temperamentnějšíma pavoučkama
purpurea
napsal(a):
Krásnej samec to byl Já si chci koupit ještě tu běžnou formu g. rosey, hrozně se mi líbí
No a pak chci začít pomalu s trošku temperamentnějšíma pavoučkama
purpurea
napsal(a):
Taky jsem choval temperamentnější zvířátka, tohle je moje blondýna, ze které se nakonec vyklubal blonďák, je na stejném kmínku pro porovnání velikosti. Ale nějak mi ty vyčesané chloupky nedělaly dobře, byl drobátko nervózní a pořád vykopával. A tak teď mám raději menší, ale klidnější Roseu.