Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2007 18:48

Zdravíčko, můžete mě utvrdit v tom, o jakou snovačku se jedná? Byla mi prodána jako Latrodectus sp., ale podle více zkušených lidí se jedná o Steatoda paykulliana. Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.5.2007 19:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

albinka b napsal(a):
Zdravíčko, můžete mě utvrdit v tom, o jakou snovačku se jedná? Byla mi prodána jako Latrodectus sp., ale podle více zkušených lidí se jedná o Steatoda paykulliana. Díky.

Rod Steatoda,zřejmě nedospělý jedinec druhu Steatoda paikulliana

6.5.2007 19:51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Rod Steatoda,zřejmě nedospělý jedinec druhu Steatoda paikulliana

JO, je to paykuliana ... Lidi si je dost casto pletou a mez nama, kousnuti timhle krasavcem je take zazitek... VH

6.5.2007 21:21

vladimir hula napsal(a):
JO, je to paykuliana ... Lidi si je dost casto pletou a mez nama, kousnuti timhle krasavcem je take zazitek... VH

Díky Ráda bych si přečetla něco více o toxicitě nebo případu kousnutí, nemáte někdo něco? na internetu sem toho moc o tomhle nenašla, jenom, že je lepší si s tímhle drobečkem nezahrávat

6.5.2007 21:42

albinka b napsal(a):
Díky Ráda bych si přečetla něco více o toxicitě nebo případu kousnutí, nemáte někdo něco? na internetu sem toho moc o tomhle nenašla, jenom, že je lepší si s tímhle drobečkem nezahrávat

Cau. Zkus tohle- http://www.arachnomania.cz/Clanky/Intoxikace.php (aspon neco)O pripadu kousnuti nevim...ale nechtel bych to zazit

6.5.2007 22:42

aldaalfa napsal(a):
Cau. Zkus tohle- http://www.arachnomania.cz/Clanky/Intoxikace.php (aspon neco)O pripadu kousnuti nevim...ale nechtel bych to zazit

Díky, tu znám, myslela jsem spíše něco konkrétnějšího k danému druhu :-)

7.5.2007 07:31

albinka b napsal(a):
Díky, tu znám, myslela jsem spíše něco konkrétnějšího k danému druhu :-)

Ja jsem o tom jen slysel od BUchara a toho beru jako nejduveryhodnejsi zdroj info, jaky v CR je :) VH

14.5.2007 00:04

vladimir hula napsal(a):
Ja jsem o tom jen slysel od BUchara a toho beru jako nejduveryhodnejsi zdroj info, jaky v CR je :) VH

Ahoj

Ja mam o nich take info, ze ich jed ma podobne ucinky ako maju druhy z rodu Latrodectus :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík