radical
napsal(a):
Dorby den najde se nekdo kdo by me poradil...
De mi o to jaky druh sklipkanu muze spolu zit v tarariu po cely rok aby se nenapadavali a ne jen v dobe pareni dekuji za odpovedi a rady
Avicularie by som moc nedoporucoval chovat spolu. Kamos ich tak mal a postupne sa zacali zrat. Ale zato poecky su pre toto ako stvorene:) Ja takchovam fasciaty dokonca ziju v jednom hniezde...
truhlik
napsal(a):
Avicularie by som moc nedoporucoval chovat spolu. Kamos ich tak mal a postupne sa zacali zrat. Ale zato poecky su pre toto ako stvorene:) Ja takchovam fasciaty dokonca ziju v jednom hniezde...
Daly by se tímto způsobem chovat i ornaty třeba už od 1.-2.svleku?U dospělých kusů (např.u chovné skupiny 5 poecek)si nedokážu představit jak bys jim chtěl vyndavat zbytky potravy,svlečky a další nutný práce v teráriu.Já jsem měl problémy uhlídat jednuAle musí to vypadat nádherně,vážně nad tím přemýšlím...
ddt
napsal(a):
Daly by se tímto způsobem chovat i ornaty třeba už od 1.-2.svleku?U dospělých kusů (např.u chovné skupiny 5 poecek)si nedokážu představit jak bys jim chtěl vyndavat zbytky potravy,svlečky a další nutný práce v teráriu.Já jsem měl problémy uhlídat jednuAle musí to vypadat nádherně,vážně nad tím přemýšlím...
Nop ornaty je jediny druh poecky co sa takto chovat neda:( inac nevidim problem pri starostlivosti o 5 poeciek v 1 terarku... hlavne to chce dlhi pinzetu a potom je uz vsetko ok:)
http://www.vogelspinne-ev.de/coppermine-1.1.0/displayimage.php?album=66&pos=12
Na tejto foto je chovna skupinka subfusiek:) Ak sa budes chcet tam hrabat tak najdes aj chovnu skupinku fasciat, regalisiek, formos a striat:) ale najkrasie to vynikne pri rufilatach:)
truhlik
napsal(a):
tak ja sa musim pochvalit s jednym mojim zazitkom, ktory na mna hlboko zaposobilna jednej show vo Wiltshire(GB) som stretla chlapika, ktory tam vystavoval pavuky, skorpiky a pod, a ked sme sa dali do reci, tak otvoril jedno terarko a pichol tam ruku a ja teda, ze sa pozriem a skoro mi oci vypadli
, lebo on tam nemal jedneho pavuka, ale asi zo 10(mozno i viac) poeciek(dospelych).
Preto som sa uz davnejsie chcela na tomto foru spytat, ci ma niekto i u nas s tym skusenosti, poviem vam, ze som bola velmi ohurena tymto chovatelomNapisal mi i email, ale stratila som ho, co ma veeelmi stve dodnes
radical
napsal(a):
Dorby den najde se nekdo kdo by me poradil...
De mi o to jaky druh sklipkanu muze spolu zit v tarariu po cely rok aby se nenapadavali a ne jen v dobe pareni dekuji za odpovedi a rady
Ja mel adultniho samce Brachypelma albopilosum (predevcirem zemrel - trictvrte roku od dospelostniho svleku) a po pareni jsem uz s nim nemel co delat, tak jsem ho dal do krabice k subadultni samici Pterinochilus murinus, jinak velice agresivni. Pavouk ji nedal vubec pokoj, neustale ji pronasledoval po krabici a vlastne to skoncilo az se zapredla do ukrytu. Takhle spolu zili pul roku, nez samec zemrel.