Zdravím,chtěl bych svoje stránky www.sklipkani.kvalitne.cz nějakým způsobem posunout dál.Tímto bych vás chtěl požádat o váš názor co vám na těchto stránkách chybí nebo co byste změnili.(ve fotogalerii nejsou většina mé fotky,ale to asi každý ví:-)Díky
drap
napsal(a):
Zdravím,chtěl bych svoje stránky www.sklipkani.kvalitne.cz nějakým způsobem posunout dál.Tímto bych vás chtěl požádat o váš názor co vám na těchto stránkách chybí nebo co byste změnili.(ve fotogalerii nejsou většina mé fotky,ale to asi každý ví:-)Díky
Zdarec,
tak jsem těm strankám věnoval pět minut svého života a ted se pokusím se o konstruktivní kritiku
članky: oprav si páření P.c.c. začíná to stejne jako ten výlet do rakous :-) ale dkyž se to rozklikne je tam asi to co tam má být.članek o nemoce dopnil bych špatné svleky atřeba i ten \"dys.syndrom\"..jinak jiné članky sem nečetl nejak to na mne působí dojmem že bych se tam nedozvedel nic co nevim ale pro začatečníky asi proč ne....
galerie: Málo druhů :( ; nedával bych tam odražku taxonom ale zakomponoval bych to hned do nazvu notabene když to je v nadpisu.. odrážka potrava mi přijde zbytečná když je tam pořád to samé, a třeba mouchu nebo moučný červy jako nepozřou ? :)
pokec: promazat sprosťárny :)
Burzy:aspon eště Aldis...
odkazy: MALO MALO MALO aspon toho Platnicka nebo JoA arachnoboards. link na časopis sklípkan a asi tisíc dalších :).........
a víc se mi už nechce vymýšlet.....
drap
napsal(a):
Ahoj,
no některé názory mi přijdou jako dost zpaušalizované - viz. třeba že američtí sklípkani jsou mírní a brání se žahavými chloupky - nevim já bych třeba svoje grammostoly (2x G. actaeon a 3x G. rosea) nikdy do ruky nebral, když vidím jak jsou agresivní (G. actaeon - oba kusy - se dá agresivitou klidně srovnat s Acanthoscurria spp.) No a možná místo pokecu bych zavedl vláknovou diskuzi - přece jen je přehlednější. Jinak souhlas s předchozím příspěvkem.
drap
napsal(a):
Hojas. No celkem to de...ale nefungujou mi nektery fotky(namatkou-P. irminia, H. aureopilosum...) Ty zakladni info o chovu bych dal do spolecnyho chlivecku a nenazyval bych to clanky=odchov, navsteva zoo atd....Hodne zdaru Cuz
aldaalfa
napsal(a):
Hojas. No celkem to de...ale nefungujou mi nektery fotky(namatkou-P. irminia, H. aureopilosum...) Ty zakladni info o chovu bych dal do spolecnyho chlivecku a nenazyval bych to clanky=odchov, navsteva zoo atd....Hodne zdaru Cuz
Stránky máš vcelku přehledné a pěkné ale aby to mělo nějakou úroveň tak odstraň pravopisné chyby to je hrůza (ja bych se styděl!!!!),