Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2007 18:58

Tohle je 4,5.letá adult samice Lasiodory Parahybany.vedle ní je přečerpaný samec...Samice natažená měří 31,8.cm.Je tady někdo kdo má stejně velkou nebo větší než já?Nebo je to anomálie....

16.7.2007 20:56

keltmen napsal(a):
Tohle je 4,5.letá adult samice Lasiodory Parahybany.vedle ní je přečerpaný samec...Samice natažená měří 31,8.cm.Je tady někdo kdo má stejně velkou nebo větší než já?Nebo je to anomálie....

Tak to sem snad este nevidel...fakt big

17.7.2007 06:01

keltmen napsal(a):

woow..tak ta je teda..ne že bych ti nevěřil..ale nechceš ju vyfotit vedle pravitka???

17.7.2007 08:41

t3rror napsal(a):
woow..tak ta je teda..ne že bych ti nevěřil..ale nechceš ju vyfotit vedle pravitka???

Zdravím,

anomálie to rozhodně není L. p. bývají takto normálně veliké a jejich odchovy čítají přes 2000 mladých - praxe.

S pozdravem
Ondřej H.

17.7.2007 19:50

kvetak napsal(a):
Zdravím,

anomálie to rozhodně není L. p. bývají takto normálně veliké a jejich odchovy čítají přes 2000 mladých - praxe.

S pozdravem
Ondřej H.

Bohužel se mi z toho (L. par.) vyklubal ten sameček. Ale Samici jsem takhle velkou viděl. V Praze na stálé expozici sklípkanů a štírů. Jestli tohle zařízení ještě existuje - vřele doporučuju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík