Toto je sklípkan koupený ve zveráku jako b.albopilosa,což se mi nezdá 6.12.05 byl dospělostní sv.Pokud někdo víte co to je za druh dejte vědět,mě se jako albopilosa nezdá...dík Kozel
keltmen
napsal(a):
Toto je sklípkan koupený ve zveráku jako b.albopilosa,což se mi nezdá 6.12.05 byl dospělostní sv.Pokud někdo víte co to je za druh dejte vědět,mě se jako albopilosa nezdá...dík Kozel
Čau Kozle hybrid si myslim že to nebude spíš to bude nějaká Lasiodora na 100% nevi male vypadá to tak.Tak se měj čus Drak
keltmen
napsal(a):
ty jo mě to teda připadá jako lasiodora....možná bych na tom aji trval :)....ale netroufám si říct jaká přesně....možná difficilis ale to jen střílím do tmy
Uživatel s deaktivovaným účtem

atypus
napsal(a):
Zdravím. Podle mě to je Lasiodora parahybana, ale každopádně Brachypelma ne...mějte se...
POdle těla nesuďte - dospělostní svlek byl před dvěma dny.
Otázka co s tím dělá blesk foťáku, protože ty chloupky se lesknou a na zadečku to asi dělá tu cihlovou barvu. Takže by to chtělo jiný fotky
keltmen
napsal(a):
zdarec,toto je je jiné foto.je to samec.a podle mne je to lasiodora parahybana.
keltmen
napsal(a):
zdarec,toto je je jiné foto.je to samec.a podle mne je to lasiodora parahybana.
a toto je samice kterou mám pro něj připravenou na páření.je to nádherná a obrovská kráska..
keltmen
napsal(a):
a toto je samice kterou mám pro něj připravenou na páření.je to nádherná a obrovská kráska..
neblbni,ty to chceš fakt spářit???si z nás děláš prču,né?
Ps : druh se dá poznat z tvaru bulbů a tyb.háků(netvrdim že mu máš jít urvat makadlo,ale když už to budeš pářit,tak potom nepouštěj mladý do oběhu,dokud ti někdo nepotvrdí,že je to fakt samec parahyby-to pak člověk musí hodně přemejšlet co kupuje když kdekdo kříží co mu přijde pod ruku
nery
napsal(a):
Ps : druh se dá poznat z tvaru bulbů a tyb.háků(netvrdim že mu máš jít urvat makadlo,ale když už to budeš pářit,tak potom nepouštěj mladý do oběhu,dokud ti někdo nepotvrdí,že je to fakt samec parahyby-to pak člověk musí hodně přemejšlet co kupuje když kdekdo kříží co mu přijde pod ruku
presne tak samec sa neda presne urcit co to je, tento podla fotky sa podoba aj dokonca na B.albopilosu urcite by som neparil pokym by som nevedel co to je na 100% ved od koho to mas tak musi vediet co to je
nery
napsal(a):
hele nery takových keců jsem slyšel už spoustu.samozřejmě že je k sobě nepustím dříve než si budu 100%-ně jistý tím,že je to samec stejného druhu.ptal jsem se vás na radu a né abys mě tu buzeroval,rozumíme si?poku to nezjistím nechám si ho bez možnosti páření.a taky jsem ho kupoval ve zveráku a všichni víme jak to tam chodí nedá se spoléhat na název.nemusíš mít strach že bych pouštěl do oběhu nějaké mutanty,ok?
keltmen
napsal(a):
hele nery takových keců jsem slyšel už spoustu.samozřejmě že je k sobě nepustím dříve než si budu 100%-ně jistý tím,že je to samec stejného druhu.ptal jsem se vás na radu a né abys mě tu buzeroval,rozumíme si?poku to nezjistím nechám si ho bez možnosti páření.a taky jsem ho kupoval ve zveráku a všichni víme jak to tam chodí nedá se spoléhat na název.nemusíš mít strach že bych pouštěl do oběhu nějaké mutanty,ok?
jasný,sem to taky nemyslel zle-spíš ve srandě
Jak si mužeš byt 100% ně jistej?Mam sub samce parahibky i dificilisky a žádnej extra rozlišovací znak mezi nima nejni.Asi mu budeš muset fakt urvt nohu,no
Tento příklad ať je pro všechny varováním,před koupí čehokoli ze zveráče-nikdy se to nevyplatí
keltmen
napsal(a):
jasný,sem to taky nemyslel zle-spíš ve srandě
Jak si mužeš byt 100% ně jistej?Mam sub samce parahibky i dificilisky a žádnej extra rozlišovací znak mezi nima nejni.Asi mu budeš muset fakt urvat nohu,no
Tento příklad ať je pro všechny varováním,před koupí čehokoli ze zveráče-nikdy se to nevyplatí