viktorcarlos

čau lidi, mám tu vyfocený moje terárko s dospělou Brachypelma Smithi, prosím o vaše názory a hodnocení. díky s pozdravem Viki
Uživatel s deaktivovaným účtem

sova
napsal(a):
Podle mě to je zbytečné luxus..pavouci přežijí i v holobytech(u mě to je kořen/květináč a hromada lignocelu
Já mám Brahyphelmy v naprosto nezařízeným terárku s ligocelem a jednou kokosovou skořábkou nebo kusem kůry.
viktorcarlos
napsal(a):
čau lidi, mám tu vyfocený moje terárko s dospělou Brachypelma Smithi, prosím o vaše názory a hodnocení. díky s pozdravem Viki
ten kořen tam vypadá nebezpečně.. stačí, když ho pavouk podkope a může na něj spadnout...jinak si myslím, že když máš jen jednoho pavouka na kterého bude upoutána veškerá pozornost, tak proč ne takové terárko...jen bych něco udělal s tím kořenem, třeba ho dát úplně na dno a trochu přisypat lignocelem
viktorcarlos

maras
napsal(a):
ten kořen tam vypadá nebezpečně.. stačí, když ho pavouk podkope a může na něj spadnout...jinak si myslím, že když máš jen jednoho pavouka na kterého bude upoutána veškerá pozornost, tak proč ne takové terárko...jen bych něco udělal s tím kořenem, třeba ho dát úplně na dno a trochu přisypat lignocelem
děkuji za rady...pište dál:) , jinak kořen je dostatečně zabezpečen, je 5cm pod lignocelem a je dobře vyrovnaný, spadnutí podle mě nehrozí!!!
viktorcarlos

kytky jsou jen ty 2, zbytek je tapeta:) Jinak dotaz, má tam moje Brachypelma dostatek místa? bude se jí tam dobře lovit a tak, nebo to mám nák změnit, opravdu mi pomozte....
viktorcarlos
napsal(a):
kytky jsou jen ty 2, zbytek je tapeta:) Jinak dotaz, má tam moje Brachypelma dostatek místa? bude se jí tam dobře lovit a tak, nebo to mám nák změnit, opravdu mi pomozte....
jeee místa tam má že to je až přehnaný, o to se nemusíš vůbec bát... to terárko je asi 2 krát nebo 3 krát větší, než normálně používaná terárka pro smithky....a ještě jedna věc mě napadla: jelikož je to terárko celkem vysoké, je možnost, že pavouk jednou vyleze nahoru po stěně a spadne, což může způsobit prasknutí abdomenu......bacha na věc