viktorcarlos

čau lidi, posílejte nejrůznější informace a fotografie tohoto krásného sklípkana, díky:)
viktorcarlos
napsal(a):
čau lidi, posílejte nejrůznější informace a fotografie tohoto krásného sklípkana, díky:)
tady je moje 6 svleková
viktorcarlos

pato
napsal(a):
toto je moja asi v 8.zv.
chci dodat, že moje je ve 14 svleku!!! fotka nahoře:)
viktorcarlos

viktorcarlos
napsal(a):
chci dodat, že moje je ve 14 svleku!!! fotka nahoře:)
ještě jedna fotečka mého miláčka:)
viktorcarlos
napsal(a):
Brachypelma smithi
viktorcarlos
napsal(a):
Brachypelma smithi
viktorcarlos
napsal(a):
Asi 7. svlek
viktorcarlos
napsal(a):
Svlek
hadi doupe
napsal(a):
Svlek
Toto byl můj krasavec v 8sv., bohužel mi umřel po pádu na zem! Od tý doby žedného pavouka nevyndávam. Pavouk je opravdu jen na koukání a né na hraní!!!
boacek
napsal(a):
Toto byl můj krasavec v 8sv., bohužel mi umřel po pádu na zem! Od tý doby žedného pavouka nevyndávam. Pavouk je opravdu jen na koukání a né na hraní!!!
moje smithka s holatkem
viktorcarlos
napsal(a):
7.svlek
verus
napsal(a):
moje Maikinka, prosim omluvte kvalitu fota
moe lásinka...
Uživatel s deaktivovaným účtem

verus
napsal(a):
moe lásinka...
ty kytky bych tam vůbec nedával. Jinak pokud máte nějakýho subadult samce tak sem s tím. Moje smithky už si připadaj jako jeptišky.
napsal(a):
ty kytky bych tam vůbec nedával. Jinak pokud máte nějakýho subadult samce tak sem s tím. Moje smithky už si připadaj jako jeptišky.
Hodím vám sem takovou malou sérii.
1.

verus
napsal(a):
To byla reakce na mojí lásku???.....mno a jinač nemám páru estli to je samec....
samec to neni - je to spíš pro ostatní chovatele co se půjdou podívat do tohoto Topicu v inzerci to hrozně rychle zmizne a třeba já osobně čtu jen první stránku inzerátů a dál ne - no a někdy za den přibudou třeba 2i 3 stránky.
napsal(a):
samec to neni - je to spíš pro ostatní chovatele co se půjdou podívat do tohoto Topicu v inzerci to hrozně rychle zmizne a třeba já osobně čtu jen první stránku inzerátů a dál ne - no a někdy za den přibudou třeba 2i 3 stránky.
zkouška
viktorcarlos
napsal(a):
Moje...
kiki b
napsal(a):
Jakože i když pavouky zrovna moc nemusim, tak tohle je moc KRÁSNEJ pavouček
Tak lidičkové, musim se pochlubit! V neděli 15.4. jsem si z výstavní burzy na BVV v Brně odnesla malýho osminohýho miláška! Je asi v 8. svleku (má 3/4 roku) a je fakt krásná! Až bude foto, dodám
- nechápu, jak jsem se někdy mohla pavouků štítit
!!!